Maandag 15 december: trouwring Wendy gevonden

15 Dec

Islagraf1webBericht in BN/De Stem, afgelopen zaterdag: de trouwring van de vermiste Roosendaalse Wendy Videler is volgens de recherche op het Venezolaanse eiland Isla Margarita. "DNA-onderzoek moet nog uitwijzen of het hier gaat om de vermiste Roosendaalse en haar 14-jarige dochter." Het opmerkelijke is niet de inhoud van het bericht, maar het feit dat het er nu in staat: dit is nieuws uit augustus van dit jaar. Er is op dat eiland nog van alles aan de hand, ook rond deze affaire, maar de trouwring was meteen al gevonden. En dat dna-onderzoek komt er waarschijnlijk helemaal niet: dat vindt men daar niet zo nodig, omdat er ook al herkenning is geweest aan de hand van het gebit. Op de foto de plek waar Wendy en Joyce begraven lagen, onder de landingsbaan van het vliegveld bij Porlamar. 

No Responses to “Maandag 15 december: trouwring Wendy gevonden”

  1. Silvio Dante December 15, 2008 at 11:23 am #

    Boeren Wout..is gewoon onze gokverslaafde Wout van Kouwen

  2. ed December 15, 2008 at 1:36 pm #

    Hij zocht enige tijd geleden ook naar een Thaise vrouw die in nederland woonde. Wellicht heeft-ie die al gevonden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: