Dinsdag 9 december: Ugly Aalsmeer, Betty, John & Bram, Nina

9 Dec

Over de moord op de 31-jarige Albanees bij de bloemenveiling in Aalsmeer (maandagmorgen) kan ik nog niet veel vinden, wel kreeg ik een melding dat er daar op vrijdagmiddag ook al het een en ander aan de hand was, met afzettingen en witte tenten. Verband?

Aanvulling:

Vrijdag betrof het een reanimatie van een 60-jarige Aalsmeerder. Er was geen tent opgezet was, maar een groot doek om belangstellende voorbijgangers geen zicht te geven op de situatie. Geen verband dus met de schietpartij.

                                         *

UglybettyBij Net 5 begint vanavond (21.30 uur) de serie ‘Ugly Betty’, die wij kenden als ‘Lotte’ (van Talpa). De serie is over de hele wereld een suucces. Toen ‘Godmother’ Thea Moear in Panama in de gevangenis zat, kreeg ze er ook het een en ander van mee. Niet omdat ze er zelf naar keek, maar omdat de andere gedetineerde dames er zo dol op waren.

In het boek ‘De Godmother in Panama’ komt deze passage niet voor (te laat voor de deadline), wel in het eerste nummer van Koud Bloed. Daarvoor interviewde ik de Britse Tanya, op Ibiza, die lang tegelijk met Thea in Panama zat. Ze was samen met Laurence, een Frans meisje, opgepakt.

‘Tanya had veel van de wereld gezien, maar het gevangenisleven in Panama is een compleet nieuwe ervaring. Als ze de eerste schrik van de binnenkomst in de Preventiva heeft verwerkt, begint het te wennen. xe2x80x9cNieuwe buitenlanders die binnenkomen zijn altijd een sensatie, maar in ons geval helemaal, door Laurence met haar tatoeages. In Panama zijn ze er dol op, maar meestal hebben ze daar zelf wat in elkaar geprutst. Ze konden niet van haar afblijven. Ze riepen ook meteen: Betty le Fea! Dat is een Colombiaanse telenovelle waar nu ook een Amerikaanse versie van is, xe2x80x98Ugly Bettyxe2x80x99. Laurence leek sprekend op de hoofdrolspeelster. Ze zijn haar zolang ze daar zat Betty blijven noemen.xe2x80x9d

Volgens Thea was Tanya veel te zacht voor het bajesleven. "Tanya is een heerlijke meid en goudeerlijk. Zij was veel te goed voor dat gajes. Ze was ook altijd nonachalant met haar spullen, ze kon helemaal perplex naar me toe komen en zeggen: ‘Mijn brood of chocola is uit de ijskast gestolen!’ Wie doet er nou chocolade in de ijskast, in een gevangenis waar tachtig procent geen vreten heeft?’

                                        *

Nieuw initiatief bij de Telegraaf: televisie op internet. John van den Heuvel interviewt mensen uit de misdaadwereld, te beginnen met Bram Moszkowicz, die vooruitblikt op het hoger beroep tegen Willem Holleeder. Dat begint morgen in de Bunker. Zie hier online crime-tv

                                    *

Ninamajaweb

Verder is het vandaag dinsdag=bepsterdag. Op www.bepster.com staat nu mijn nieuwe wekelijkse column. Gaat dit keer over ‘arme Nina’ en de moord op Maja.

No Responses to “Dinsdag 9 december: Ugly Aalsmeer, Betty, John & Bram, Nina”

 1. janp December 9, 2008 at 11:00 am #

  Maar om nu naar de site te gaan van John van de Heuvel met z,n crime on-line lijkt me ook een beetje overdreven ….

 2. Jacques December 9, 2008 at 1:58 pm #

  De mediagekte en -geilheid slaat nu overal toe.

  Hoe lang zal JvdH deze programmering op De TeleVAAG overleven?

  Wordt het weer een sensatiesoap zonder waarheidsvinding, zoals we van De TeleVAAG ondertussen wel gewend zijn?

  JvdH die bij een bij mij ZEER bekende zaak ook op zijn platte neus ging, mij citeerde alsof hij een gesprek met mij had gehad (nog nooit 1 woord met hem gewisseld) en dan met leugen en bedrog de voorpagina van de TeleVAAG haalde.

  Als ieder weldenkend mens mocht denken zijn oprechte nieuwsgaring uit dit pulpblad te kunnen halen, dan slaat u de spijker meters mis, doch dat is gelijk aan de werkwijze van JvdH….die heeft nog nooit een hamer in zijn handen gehad, laat staan dat hij kan raak slaan.

 3. Jacques December 9, 2008 at 2:03 pm #

  Dat is lachen….eerst stonden er 9 (negatieve) reacties over dit programma op De TeleVAAG, die zijn allemaal gewist en nu kan je helemaal niet meer reageren.

  Wat een pulpblad…narcistische rotzooi !!!

 4. RB December 9, 2008 at 3:48 pm #

  Is die oplichtingspoging/acquisitiefraude van kvkhandelsregister geen misdaadnieuws.

  1,4 miljoen facturen versturen van 150 euro, daxc2xb4s toch geen klein grapje meer.

 5. Mia December 9, 2008 at 6:13 pm #

  narcistische rotzooi !!!
  Geplaatst door: Jacques | 9 december 2008 om 14:03

  Sprak MeesteR Narcist…

 6. De Snuiter December 9, 2008 at 7:00 pm #

  @Jacques

  Man man.. Wat maak jij jezelf onsterfelijk belachelijk. Grow up!

  Ik dacht dat jij een mannetje van daden was, maar ik zie alleen maar nutteloos geblabla uit je toetsenbord en bek komen.

 7. ed December 9, 2008 at 7:15 pm #

  Jaques nog steeds hier? Ik dacht dat hij het naar aanleiding van de Malika zaak zoooo ongelooflijk druk had gekregen dat-ie het haast niet meer bij kon benen. Valt nogal mee lijkt het.

 8. I&I December 9, 2008 at 7:23 pm #

  Het was toch geen Algerijn maar een Albanees? Ach in ieder geval klopten de 1e 2 letters.

  Beste I,

  slordig, is hersteld. Bedankt.

  Hendrik Jan

 9. Mia December 9, 2008 at 7:45 pm #

  Ed, volgens mij heeft hij het druk gekregen met straatjes schoonvegen.
  Uiteraard eerst zijn eigen straatje…

 10. Jacques December 9, 2008 at 10:05 pm #

  Zo nu en dan heb ik nog even tijd om wat te lezen en te schrijven op deze sensatieblog’s….echt wel vermakelijk.

  Ik zit met SMART te wachten op de uitgave van een weekblad in Januari 2009, wat zullen jullie dan allemaal rare ogen trekken en dan maar zien of jullie ballen genoeg hebben om met een ‘andere’ reactie te komen dan dat zinloze gelul wat jullie nu uitbraken.

  Recentelijk vernomen dat een aantal advocaten ook meelezen, wees welkom op deze blog, geniet ervan maar trek je niets aan van al die hersenloze holle vaten die hier niet onderbouwbare onzin uitkramen.

  Zij weten het allemaal beter dan jij, ik en nog een aantal insiders, maar het is wel altijd lachen, speciaal die Mia die haar stofzuiger laat staan om even te posten.

  Phoe, phoe…..het was weer een spannend weekend, heb jij er ook zo van genoten? Ik wel….heerlijk om zo vanaf de kantlijn de ontwikkelingen mee te maken en dat happie imbecielen hier weten het allemaal weer beter.

  Viva viva Casablanca…..ff niet internetten niet……ha ha ha.

 11. Jay December 10, 2008 at 9:25 am #

  Nou moet je echt stopppen Sjaks. Je misbruikt het log van HJK al weken, zoniet maanden en dan ga je zijn bezoekers ook nog betitelen als: hersenloze holle vaten happie imbecielen?

 12. Jay December 10, 2008 at 9:26 am #

  Het moet zijn: hersenloze holle vaten en happie imbecielen?

 13. Jacques December 10, 2008 at 9:53 am #

  Jay,

  Wie de schoen past …………en ik had jou voor voller aangezien.

  Beste Jacques,

  En wij zijn allemaal reuze nieuwsgierig naar dat artikel in januari. Enig idee welk blad?

  Hendrik Jan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: