Moord op de bloemenveiling

8 Dec

AalsmeerveilingUpdate 14.00 uur:

Liquidatie, een uit de hand gelopen overval of vechtpartij? Op de parkeerplaats bij de Bloemenveiling in Aalsmeer is vanmorgen een nog onbekende man doodgeschoten (Telegraaf). In eerste instantie werd gedacht dat het slachtoffer een hartaanval had gekregen, maar tijdens reanimatiepogingen blijkt de man echter te zijn neergeschoten. Hij lag naast vrachtwagens op een parkeerterrein aan de zuidzijde van de Bloemenveiling aan de Legmeerdijk. Volgens getuigen vond de schietpartij omstreeks 11.00 uur plaats en vluchtten na de schietpartij twee verdachten in een auto weg.

De transportwereld en drugs vormen van oudsher een ‘combinatie’, of dat hier ook het geval is geweest is nog even afwachten. Inmiddels is bekend dat het slachtoffer een 31-jarige Albanees is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: