Kofferbaklijk is Brian Stein

4 Dec

Brianstein1web

Update 12.00 uur:

Henk Strootman had gelijk, hij vermoedde gisteren al dat het kofferbaklijk in Nieuw-Vennep dat van Brian Stein (foto links) was, in het Parool wordt dat nu bevestigd. Op een internetsite kwam ik van de week de volgende reactie nog tegen, over Stein:

‘Hij woonde de laatste tijd met een mocro samen en die zijn slecht voor onze broeders, wij kunnen erover meepraten.xe2x80x99

Maar of de Marokkaanse vriendin daar nou zoveel te maken heeft… Brian Stein was een goede vriend ( xe2x80x98mattiexe2x80x99) van Renxc3xa9 Karamatali, de vechtsporter uit Almere die op zondagavond 19 oktober spoorloos verdween. Zijn lichaam werd twee weken geleden in een rioolbuis in Almere ontdekt, hij was daar ‘s avonds laat ingestopt door een drietal gravende mannen. Karamatali had een beveiligingsbedrijf, maar dat was niet legaal, vanwege zijn strafblad had hij geen vergunning. Wxc3xa9l een hele reeks schuldeisers, ook vanuit zijn vorige woonplaats Lelystad.

Kenneth_stein

Karamatali5Brian Stein verdween op dinsdagavond 14 oktober, dus vijf dagen vxc3xb3xc3xb3r Renxc3xa9 (foto rechts, met vriendin) . Een vriend zag hem om half twaalf xe2x80x99s avonds voor het laatst. Hij reed in een huurauto, een grijze Peugeot 206 met Nederlands kenteken 85-XF-JS. Brian was ook een vechtsporter. Opvallend kenmerk: een tatoeage van een adelaar op zijn borst en op beide armen een tatoeage van een pauw met bloemen. Een broer van Brian, Kenneth Stein, is recent overleden (zie advertentie links), na een kortstondige ziekte. Een broer van Renxc3xa9 Karamatali zou twee jaar geleden om het leven, zijn gekomen, daar heb ik niet veel over kunnen vinden.

Meer hierover op mamjo en nospang en in de Telegraaf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: