De informant van Isla Margarita

3 Dec

VidelerwendytxtwebUpdate 10.45 uur:

Vanmorgen een reactie van de informant uit de zaak van de dubbele moord op Isla Margarita, op Wendy en Joyce Videler. Hij is het niet eens met mijn berichtgeving. Ik heb er nu een korte reactie op gegeven, ik kom er later uitvoeriger op terug. Het staat hier (tamelijk onderaan).

Ander nieuws in deze kwestie: er wordt helemaal geen dna-onderzoek gedaan, de Venezolaanse autoriteiten gaan ervan uit dat er voldoende duidelijkheid is over de identiteit van de aangetroffen stoffelijke resten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: