Zondag 30 november: Venray, het harde zuiden

30 Nov

VenraykarimwebVenrayfouadweb

Bij Peter de Vries gaat het vanavond (21.30 uur, SBS6) over de dubbele moord in Venray,

In de nacht van 10 op 11 mei 2006, op Karim Fourkour (19) en Fouad Bendella (23). Ze haalden een illegale hennepkwekerij in Venray leeg toen ze werden betrapt. Hun lichamen zijn nog altijd spoorloos. Er kwamen drie verdachten in beeld, met een van hen volgt een confrontatie.

Eerder dit jaar hadden we ‘t hier over Lau G. die met deze zaak in verband was gebracht (zie hier) Was het niet deze week dat de politie bekendmaakte dat de meeste zware criminelen in het zuiden wonen? De hardheid van het ‘soft-drugsmilieu’ is lang onderschat. Nu worden er overal hennepplantages opgezet (en opgerold), maar vooral in het zuiden en de omgeving Den Haag/Rotterdam/Brabant gaat dat gepaard met liquidaties.

No Responses to “Zondag 30 november: Venray, het harde zuiden”

 1. Mia November 30, 2008 at 9:42 am #

  Off topic.

  Telegraaf van vandaag, John v/d Heuvel over Malika, Wendy en Joyce Videler.

  “Heel soms word je als misdaadverslaggever op het verkeerde been gezet.
  Gelukkig overkomt me dat niet vaak.
  De keren dat het gebeurde in de ruim achttien jaar dat ik dit werk doe, zijn op de vingers van xc3xa9xc3xa9n hand te tellen”.

 2. jan November 30, 2008 at 10:20 am #

  tja moet je maar met je vingers van andermans eigendommen afbreken
  klinkt als eigen schuld dikke ….

 3. A.S November 30, 2008 at 11:47 am #

  Het kan zijn dat de harde criminaliteit te maken heeft met Belgixc3xab wapenbezit is daar groot. Frankrijk drugsbelangen. In de omgeving waar wij beide opgroeiden, was/ is alles relatief rustiger. Al stonden daar de vrije boeren op de barricade. Prachtige tijd.

 4. Abdel November 30, 2008 at 5:00 pm #

  Beste Hendrik Jan,

  Heb even een vraagje: je zegt dat het verband tussen liquidaties en softdrugs o.a. in Den Haag groot is. Kun je daar voorbeelden van geven? Of doel je op de gebeurtenissen van de afgelopen jaren in Delft?

 5. Jan November 30, 2008 at 5:54 pm #

  Je wordt heus niet doodgeschoten of aan de varkens gevoerd om je blauwe ogen.

  Als iemand wordt doodgeschoten omdat ie in een hennepkwekerij inbreekt en iemand z’n oogst weg wilde halen dan heeft dat volgens mij meer te maken met het inbreken/stelen dan met wietkweken. Er zijn meer wiewtkwekers die NIET een inbreker vermoorden dan wietkwekers die dat wel doen/gedaan hebben. Die rippers en/of inbrekers zijn de grootste boeven.
  blijf gewoon met je klauwen van andermans spullen af.klaar.

 6. Peter V. November 30, 2008 at 11:56 pm #

  Je moet natuurlijk met je vingers van andermans spullen afblijven, maar moet je daar dan iemand voor doodschieten en het lichaam wegmaken?

  Wat ik van de zaak niet begrijp is dat de drie verdachten, dus Lau, zijn zoon en die vriend, niet gewoon aangeklaagd worden. Moord kan dan wel niet bewezen worden, maar het is wel bewezen dat ze betrokken zijn bij de illegale hennepteelt. Als ze een beetje ballen hebben bij justitie, dan worden ze daarvoor aangeklaagd en krijgen ze daar de maximum straf voor.

 7. Niegoes December 1, 2008 at 11:43 am #

  Die Lau wil/gaat zonnebankcentra openen, maarre, hij heeft geen inkomen wordt in de uitzending van Peter de Vries gezegd. Waarom dan geen BIBOB-toetsing??????

 8. johan December 1, 2008 at 1:53 pm #

  Jij noemt de uitzending van peter een sterke uitzending?
  Ten eerste begrijp ik niet dat peter het voor dit uitschot van de maatschappij opneemt
  Die familie wist waar ze mee bezig waren,die zus heeft dat zelf een tijdje geleden op het nieuws verklaard .maar bij die marokkanen is het heel gewoon dat je je met zulke zaken bezighoud,Het is te betreuren dat als het een keer misgaat iedereen in de bres schiet voor dit tuig ,zie de tasjesrover in amsterdam,daar stond zelfs die ali b bij de herdenking van die rat.je zou een ankette moeten houden over deze zaak .denk dat peter weinig steun krijgt.ze moeten met de poten van een andermans spullen afblijven .
  Buurtbewoners hebben snachts die auto van die marokkaan met de lichten uit zien wegrijden .misschien hebben ze het zelf wel gedaan,en elkaar weer bestolen .je kon in de uitzending ook zien dat de uitkijkpost niet alles vertelde (waarom niet )?
  ik hoop in ieder geval dat het tuig hier van leerd en begrijpt dat je niet zomaar iedereen kan rippen en bestelen.en die ouders kijken eerst niet naar hun kinderen om ,vragen zich niet af waar ze snachts naartoe gaan en nu zijn ze zielig.in die cultuur is het zo dat ze de winst moeten delen met de ouders ,dus daar zullen ze ook wel een hoop verdriet van hebben ,dat het mislukt is .Nee peter zal een hoop fans kwijtraken door deze reportage dat hij het opneemt voor dit schorem waar de mensen alleen maar last van hebben ,en steeds meer last van krijgen .ga een keer snachts op de a16 tanken daar krioeld het van dit tuig met dikke autoos.bah wat een rattenplaag is het die steeds erger wordt.

 9. joel December 1, 2008 at 5:41 pm #

  Als het hollanders waren dan waren het niet ratten. Dan zeggen jullie het is wel erg oke het is hun schuld maar dan toch kunnen jullie ze niet vermoorden als het Nederlanders waren.Wat een land..

 10. A.S December 1, 2008 at 5:59 pm #

  @joel, sorry protest jullie daarmee duid je alle Nederlanders aan. Er zitten wat bekrompen Nederlanders tussen die in een vrij land ook hun ongezouten mening mogen geven. Dat moet naar mijn mening ook zo blijven. Het geheel is verschrikkelijk. Ik gruwel wat ik gisteravond bij Peter R de Vries heb gezien. Ik kan de burgemeesters goed begrijpen die ook de teelt van softdrugs dus de achterdeur willen legaliseren om te zorgen dat het uit de criminele sferen komt. Hoogtijd als ik dit gruwelijke voorval en de verdwijning van deze jongens ervaar. Reageer gewoon op de persoon die iets schrijft. het is vreselijk wat er is gebeurd. Ik denk dat erg veel Nederlanders niet zo’n bekrompen geest hebben.

 11. jan December 1, 2008 at 7:33 pm #

  ja ja thuglife ga je eerst een kwekerij leeghalen om kogels te kopen

 12. Mark December 1, 2008 at 8:50 pm #

  Eigenlijk lijken een zonnestudio en een hennepkwekerij best wel veel op elkaar. Een hennepkwekerij is een zonnestudio voor wietplanten. Uv-lampjes ophangen, tijdschakelklokken er op, goede klimaatbeheersing, heb je in een zonnestudio ook.

 13. Gerrit December 1, 2008 at 9:24 pm #

  @ Thuglife & Joel: Dit soort zaken, daar wordt heel verschillend over gedacht binnen het Nederlandse volk. Lang niet iedereen is het bijv. met Johan eens, zeker niet met de manier waarop hij het schrijft. Persoonlijk kan ik zijn gedachtegang wel volgen, Marokkaanse jongeren hebben er vaak een janboel van gemaakt, de makkelijksten zijn het zeker niet.
  Maar het is evenzo waar dat dit niet voor alle Marokkaanse jongeren opgaat, die wel hun best hebben gedaan om een diploma te halen en die wel elke dag hard werken. Vaak zijn negatieve reakties op buitenlanders wel erg zwart/wit, eenzijdig en bepaald generaliserend, d.w.z. ze scheren alle buitenlanders over xc3xa9xc3xa9n kam en maken dus geen onderscheid meer. Echter, een reaktie zoals die van jou, Thuglife, werkt buitenlanderhaat alleen maar in de hand en dreigen werkt alleen maar averechts. Ik geloof gerust wel dat je je mannetje staat in een conflict, maar je sociale vaardigheden laten ernstig te wensen over. Wellicht iets om eens nader aan te werken, je zult zien dat het in je voordeel werkt, heus. Wat mensen als jij en Joel zouden moeten proberen te begrijpen, is dat de hele problematiek m.b.t. buitenlanders niet uit de lucht is komen vallen. En zaken zijn scheefgegroeid en veel te ver doorgeschoten, onze tolerantie is in een aantal gevallen gewoon misbruikt en dat is inderdaad afgelopen. Als mens heb je rechten, maar als buitenlander heb je geen gelijke burgerrechten als een Nederlander in Nederland. Buitenlanders zijn veel meer gasten in ons land en dienen zich overeenkomstig te gedragen. Voor diegenen onder hen die dat niet kunnen opbrengen worden inderdaad andere oplossingen gezocht, desnoods tot gedwongen uitzetting toe. Het is afgelopen met de meeste pret en dat is wel even wennen natuurlijk, maar je kunt het ook positief beschouwen als een grote stok achter de deur, die mensen kan motiveren het goede te doen. Als ik een dakloze een slaapplaats aanbied en hij gedraagt zich niet, zodat duidelijk wordt dat er geen basis meer is om sdamen verder te gaan, dan moet hij iets anders zoeken en niet ik als huiseigenaar.
  Zo is het ook met landen.
  Trouwens, P.R. de V. heb ik niet gezien.

 14. octopus December 1, 2008 at 9:57 pm #

  Als bij iemand afkomst een rol speelt bij het wikken en wegen van eender moord ben je verwerpelijk en dom!

 15. De Snuiter December 2, 2008 at 1:12 am #

  Lau G. is onschuldig want Tommy van sesamstraat zegt dat.

 16. A.S December 2, 2008 at 10:13 am #

  Ik heb de uitzending wel gezien kan mij de knelpunten van het onderzoeksteam wel voorstellen. Ik noem er een aantal. Een Chinese vrouw verhuurd een pand aan een Duitse man. Formeel kan de Chinese vrouw niet worden gelikt aan welke criminele takken of banden ook. Veel energie gaat zitten in internationaal onderzoek naar de Duitse man. Die blijkt dan gebruik te hebben gemaakt van gestolen papieren. De Chinese vrouw werkt niet mee aan het onderzoek cruciale belangrijke bewijzen om naar de huurder te komen, blijken er nu wel te zijn de vrouw kent de huurder, maar is blijkbaar bang. Of de verhoor methodiek (onderzoek ) schort. Bepaalde verdachten zijn van het ene op het andere moment niet voor niets ineens naar het buitenland vertrokken. Dus het onderzoek wordt van alle kanten tegengewerkt. Het inrichten van een kwekerij is niet strafbaar. Dus bepaalde DNA sporen zijn niet bruikbaar. De zeer gesloten Marokkaanse gemeenschap werkt ook niet mee. Het natrekken en linken van mobiele telefoon met alarminstallaties binnen wiet kwekerijen leverde niet voldoende bewijs op. Wel naar, maar wie heeft op dat moment als persoon gereageerd. Wie is naar de plaats delict gereden. Dan zijn mensen in die bewuste nacht wakker geworden, maar wat hebben die wel of niet kunnen waarnemen. Maar het aller belangrijkste is de dubieuze jongen die op de uitkijk heeft gestaan ook van Marokkaanse afkomst tipgever mede dader, getuige die niet de waarheid spreekt. Hindernissen die veel energie vragen van het opsporingsteam. Het zal tijd worden zoals al duidelijk werd in de burgemeesters conferentie coffeeshops beleid dat wij als samenleving snel duidelijk beleid gaan voeren. a: Sluiten van alle coffeeshops. b: Regelen van aanvoer voor coffeeshops net als aanvoer drank pakje sigaretten ook legaal softdrugs. c: het zo laten met alle gevolgen van dien en veel crimineel geld in omloop en criminele belangen en criminaliteit.

 17. johan December 2, 2008 at 10:14 am #

  Mijn reactie is misschien een beetje scherp maar hier maak je de discussie mee los .ik weet ook wel dat er goeie marokkanen ZIJN die ook last hebben van deze ratten die het hier voor hun verpesten.maar deze mensen mogen ook wel eens van zich laten horen.je kon aan de uitzending zien dat de vrienden en fam precies wisten wae ze mee bezig waren.ook die stille tocht zecht genoeg.

 18. johan December 2, 2008 at 12:59 pm #

  Een ongezouten mening is duidelijk toch gerrit.tweede kamer gelul zit niemand op te wachten.en inderdaad niet iedereen hoeft het met me eens te zijn ,maar geloof mij ik ben zeker niet de enigste die zo denkt!!.nederland is het meer als zat .En hoe AS het onderzoek omschrijft kan ik me helemaal in vinden,want om de zaak op te lossen zouden om te beginnen die marokanen eerlijk moeten bekennen hoe het in elkaar zit .MAAR dat is natuurlijk een groot probleem voor deze …. en maar janken.deze zaak is een farce ,en dat peter die altijd graag zie zich in deze zaak mengt vind ik jammer maar wacht met mijn oordeel ,want wie weet wil hij juist aantonen wat een laag dit volk het is.ze vragen peter om bijstand en laten hem vervolgens niet het achterste van hun tong zien.

 19. Eva December 2, 2008 at 2:13 pm #

  Nederland is het zat?! Alsjeblieft Johan, laat mij erbuiten. Weet je wat ik als Nederlander pas echt goed zat ben? Mensen als jij, mensen als Gerrit: bang voor verandering, bang voor andere culturen en overtuigd van hun eigen superioriteit. Gelukkig komt dat in mijn generatie (halverwege de twintig) en de generaties na ons (de pubers en kinderen van nu) minder en minder voor.

  Jongens die afglijden, verkeerde keuzes maken, crimineel raken en uiteindelijk zo afgemaakt worden (jongetjes nog, eigenlijk: 19 jaar!): ik vind het diep treurig. Mijn rijke, oerhollandse en lieve neefje had het ook kunnen gebeuren. Gelukkig is hij alsnog op het goede pad geraakt, maar dat was onder meer te danken aan de kansen die hem geboden werden. Maar het had ook heel anders kunnen aflopen.

  Niet zo hard oordelen dus: doodgeschoten worden staat als straf niet in verhouding tot het maken van verkeerde keuzes omdat je die ‘stoere jongen’ wil zijn. Om maar te zwijgen van de straf die de (onschuldige) nabestaanden van die jongens de rest van hun leven te dragen hebben.

  Ik ben het eens met A.S. : legaliseren die hele handel. Deze situatie met legale verkoop terwijl teelt en handel zich in het criminele circuit afspelen is downright absurd!

 20. johan December 2, 2008 at 4:21 pm #

  Is het echt eva ,of zien we hier femke halsema verschijnen PFFF,en we laten jou er wel buiten .dat is ook het beste want jij wil die rotzooi legaliseren (fijn voor onze kinderen)En voel me zeker niet superieur want ga echt niet in een optocht lopen als er een nederlander doodgeschoten wordt die ingebroken heeft. Jij snotneus hebt zeker nog nooit met mensen gesproken waar bij ingebroken is die in dat huis zich nooit meer veilig voelen.en oude mensjes die in elkaar getrapt woorden en beschoten thuis.je weet echt niet waar je over praat .die daders kunnen later dan goed terecht komen ,maar het slachtoffer is kapot!!!
  Vind niemand het dan jammer dat je tegenwoordig in een bunker moet leven ,en het alrmsysteem van je auto duurder is dan een welverdiende vakantie.en ga zo maar door.aan jou reactie merk ik dat jij je niet druk maakt om de steeds onveiliger situatie die ontstaat .en als die jongens dan een keer de verkeerde tegenkomen huilen.als je als burger een inbreker de tering slaat ga je de bak in .het is in nederland zo langzaamhand de omgedraaide wereld.laats is er bij ons in de buurt een autohandelaar door 4 marokkaantjes thuis overvallen ,helmaal kapot geslagen en zijn vrouw ook ,de rest al ik je onthouden .hier maakt niemand zich druk om ,maar hun leven is echt kapot.je kijkt zeker nooit opsporing verzocht.jij leeft niet in de werkelijkheid.zelfs PREM is wakker geworden ,nu jij nog.
  Ik wens je ondanks alles toch een veilig leven toe samen met je oerhollandse rijke neefje

 21. ik December 2, 2008 at 4:53 pm #

  dus peter r de vries moet hier geen zaak van maken omdat het marokanen waren?
  wat is dat voor un b*llshit!!!!!
  goed, ze hadden niet moeten in breken, maar ze deden het voor het geld makkelijk geld verdienen.
  moet je maar iemand vermoorden omdat hij je WIET steelt…hoeveel betekent t wiet dan voor je …
  de daders, waren vijanden van de marokannen, je hebt daar de buitenlanders en de kampers…
  het waren kampers die de jongens hebben vermoord.
  die jongen die op de uitkijk stond, zou un vriend van de jongens moeten zijn geweest maar hij d8t al1 aan sijn eigen hachie en ging ervan door sonder de jongens te waarschuwen, wat un vriend zeg! de jongens konden niet meer weg proberde te vluchten en zijn zo in dat kamertje gekomen waar ze zijn vermoord.
  en ja die ouders wisten er misgien ook wel van maar zouden fouad en karim hebben geluistert as mama tegen hun had gesegt mag je niet doen?
  ze deden het voor hun familie mishgien geen goed plan om so aan je geld te komen maar ik snap het wel.
  die ouders hebben al genoeg geleden geloof me maar het enige wat hun wille is de lichamen van hun kinderen vinden!
  ik hoop en bid dat p.r. de vries de zaak oplost en iedereen die iets weet moet het melden weant het kan ook anoniem!!!
  R.I.P. fouad & karim….

  ps…hoeso segt de stille tocht genoeg dan? het segt genoeg dat se erg veel verdriet hebben en een normale begrafenis kan niet, beetje moeilijk he, zonder lichamen!!!!!

 22. Eva December 2, 2008 at 5:21 pm #

  Dank je Johan, dat zal wel lukken (al zou jij waarschijnlijk aannemen van niet, als je mijn buurt zou zien).
  Je probeert mijn mening te diskwalificeren op basis van wie ik dan wel niet zou zijn. Dat is ronduit kinderachtig. Als jij je wil beroepen op je volwassenheid zou je wijzer moeten zijn.
  Daarbij: ik ken niet alleen mensen bij wie is ingebroken, ik ben er zelfs een. Toen ik nog bij mijn ouders woonde hebben we een inbraak meegemaakt. Heel erg kut, en inderdaad: je voelt je daarna in je eigen huis niet meer veilig (vooral mijn moeder had daar last van). Maar dat gaat na een tijdje over; je kunt nu eenmaal niet bang blijven. Dat jij je liever in een bunker terugtrekt zegt mij wat dat betreft genoeg… Bang zijn is ook een keuze.

  Jij presenteert Nederland – een van de allerveiligste landen op deze aardkloot – als een soort losgeslagen sodom-en-gomorra waar moord en beroving ons dagelijkse leven iedere seconde bedreigen. Ik hoop voor je dat je dat zelf niet gelooft, anders zul je wel niet zo’n fijn leven hebben.

  Ik vind dat misdadigers hun straf verdienen. Ik vind alleen niet dat de dood een gepaste straf is voor jongens die criminelen beroven (zoals het geval is in dit topic). Na een paar jaar in het gevang hadden die twee misschien nog iets van hun leven kunnen maken en zo nog iets kunnen bijdragen aan jouw AOW.

  O ja, en als je je zo druk maakt om je kinderen: laat ze hun rijbewijs (of God verhoede: hun motorrijbewijs!) dan maar niet halen. Ze lopen in de auto (of op de motor) een stuk meer risico op een ongelukkig einde dan door alle narigheid die jij je in je hoofd haalt bij elkaar. En een blowtje? Daar ga je net zo goed niet dood aan als aan een biertje.

 23. A.S December 2, 2008 at 7:55 pm #

  Om de discussie een beetje centraal te houden gooi ik dan nog maar een stelling erin: wraak is in strijd met de fundamentele en universele norm van elke menselijke samenleving; die van het menselijk respect. Menselijk respect, dat tevens de hoogste universele sociale waarde is in elke menselijke samenleving. Wij kiezen immers voor een rechtsstaat. Dus ongeacht wie, waar (Venray ) afkomst; willen wij niet als samenleving dat mensen eigen rechter gaan spelen of welke vormen van wraak nemen. Of andermans leven bexc3xabindigd onder geen omstandigheden. Overwegingen om gecontroleerde ‘ wiet teelt ‘ toe te staan, zodat softdrugs geheel uit de criminele sfeer kan komen.

 24. Mokum December 3, 2008 at 2:41 am #

  Het sop de kool niet waard .

  Hier hoeft niets meer opgelost te worden .
  Het probleem was al opgelost toch ? 2 dieven minder !

 25. petra December 3, 2008 at 6:21 am #

  ik snap niet waar iedereen zich druk over maak hoor
  ik vind dat je met je tengels van iemand zijn spullen moet afblijven
  lekker makkelijk zo lekker inbreken en de oogst weghalen ga lekker zelf een kwekkerij bouwen
  en dan vinden ze het gek dat je voor je ballen wordt geschoten
  ach, wat zijn ze zielig die marokanen bah, heel de bak zit vol met marokanen omdat het zulke nette mensen zijn doe me lol zeg
  nee hoor net goed zijn er tenslotte al twee minder van dat tuig dus het ruimt lekker op

 26. wvm December 3, 2008 at 6:37 am #

  Wat een reacties zeg!
  Over bekrompen denken gesproken.
  Gewoon zielig!

 27. petra December 3, 2008 at 8:24 am #

  nou nou wvm
  bekrompen zeg jij?zielig?
  wat ben jij een hypocriet zeg gatver,en jij weet het zeker beter je vind het zeker vreselijk wat er met die marokanen is gebeurd

 28. wvm December 3, 2008 at 8:50 am #

  Petra, ik weet helemaal niks beter.
  Om te beginen, ik ken die 2 jongens niet.
  Maar vind het wel erg bekrompen, om die jongens dood te maken.
  Ze hadden ook wel wat anders kunen doen.
  En dat de bajes vol zit met marokanen, vind ik dus hypocriet.
  De bajes zit vol met van alles en nog wat.
  Misschien heb je een beetje teveel naar Geertje Wikders geluisterd.

 29. petra December 3, 2008 at 9:47 am #

  oja, ga eens een keer kijken dan je zal versteld staan hoeveel daar zitten en tuurlijk de nederlanders zijn ook niet heilig maar van alle gedetineerde is 80% allochtoon dat zeg toch heel wat af niet of is dat te bekompen voor jou?
  en wat hadden ze anders moeten doen dan naar de politie gaan ofzo
  maar deze groep mensen brengt heel dit land naar de klote

 30. wvm December 3, 2008 at 11:51 am #

  Ik vind het gewoon belachelijk, ik ga altijd af op mijn persoonlijke ervaringen.
  Niet op een massa mensen, ik vind niet alen Marokanen aardig, maar ik vind ook niet alle nederlanders aardig.
  enz enz.

 31. wvm December 3, 2008 at 12:03 pm #

  Nou Petra en wat ze anders hadden kunen doen, nou ik ken iemand die dus ook wiet teelde, en door een ander dus ook is bestolen.
  Uiteindelijk kwamen ze elkaar ook tegen, en is er ook ruzie ontstaan,die wietteler slaat de steler met een glas in zijn gezicht.
  De wietteler komt voor 9 maanden in de bajes terecht, moet een schadevergoeding betalen.
  Mag zijn eigen geboortestad niet meer in.
  En dat waren Nederlanders.

 32. johan December 3, 2008 at 12:59 pm #

  eva of femke hoe je ook heet ik ga niet eens meer op jou reactie in met je hoogmoedwaanzin.petra heeft de voeten meer op de grond staan ,en ik woon niet in een bunker ben van niemand bang en ook niet bang van de dood,en dat hoeft ook niet als je niemand belazerd of berooft of besteel.
  De ongeschreven wetten in de onderwereld behoor je te hanteren als je je daar in vertoeft.ieder mens die te hard rijd hoeft zich van mij niet dood te rijden .en ieder die inbreekt niet doodgeschoten te worden,maar ze nemen zelf het hele grote risico.en vooral als je van boefjes steelt.trouwens ook laf van die oudere mokkroos om die jonge jongens het risico te laten nemen.en je ziet telkens op de tv en in de krant dat zelfs de politie heel erg voorzichtig is met een wiethok betreden,omdat ze uit ervaring weten dat het heel gevaarlijk is .iedereen weet dat het geen appeltje stelen is maar spelen met je leven.dus waar hebben we het over.eigen schuld dikke bult.en wie zecht trouwens dat lou een kamper is en het gedaan heeft.dus femke maak je zelf niet verder belachelijk als je geen verstand van zaken hebt.alhoewel je wel oerhollans en rijk zo de tweede kamer in kan ,daar kunnen zich wel vinden in jou geitenwollen sokken denken.

 33. m December 3, 2008 at 1:25 pm #

  In wat voor wereld leef ik !

 34. petra December 3, 2008 at 1:34 pm #

  nou gewoon in Nederland !
  waar ze het een schande vinden dat twee marokanen worden afgeschoten omdat ze zelf te lui zijn om iets zelf te ondernemen
  waar pedofielen kinderen verkrachten dood normaal is
  mensen niet meer voor een mening mogen uitkomen gewoon Nederland!!!

 35. wvm December 3, 2008 at 2:39 pm #

  Petra je springt van de hak op de tak.
  Pedofielen is weer heel wat anders dan die 2 marokanen waar het over ging.

 36. petra December 3, 2008 at 3:15 pm #

  wie is hier nou bekrompen wvm?wil jij zeggen dat het niet zo is dan ?

 37. wvm December 3, 2008 at 4:20 pm #

  Ik ben het niet met je eens Petra.
  Hier in Nedeland mag je een hoop zeggen hoor.
  En ik ben niet bekrompen hoor, ik ben juist ruimdenkend.

 38. A.S December 3, 2008 at 7:22 pm #

  Denk nu zelf eens heel goed na. Wiet telen is momenteel strafbaar. Dus criminelen die hun criminele handel op een dergelijke wijze beschermen dat zijn keiharde moordenaars niets meer of minder. Als je het dan op de gelijke schaal wil leggen slaat de balans in het nadeel over naar diegene die waarschijnlijk deze moorden hebben begaan. Dit rechtvaardigde niks. Het heeft niks te maken met Marokkanen, vreemdelingen haat hoeveel mensen in detentie zitten. Op deze manier is er aanleiding om zowel de achterdeur van de coffeeshop ook te ontdoen van criminaliteit. Dat is de kern daar is aanleiding voor.

 39. realist December 4, 2008 at 12:55 am #

  Tjah, Lau en co. Je had ze volgens de islam mores de handen af moeten hakken.

 40. mocro4life December 4, 2008 at 1:51 am #

  moord=moord.valt niets goed te praten.
  maar als het mocros zijn is het ineens eigenschuld toch?
  1 ding weet ik wel,wat goes up,must come down.(six feet deep)

  allah arham almuslimien agma3ien!
  (allah geeft rust aan allen overleden moslims)

 41. petra December 4, 2008 at 6:36 am #

  Mocro4life
  ja ja dus het is nu ineens niet meer hun eigen schuld dat is gewoon dus bij een ander de boel weg halen
  heb ik een vraagje voor jouw jij bent moslim dus jij kent de koran waarschijnelijk uit jou hoofd dan weet jij ook wat er op stelen staat
  als het twee Nederlandse jongens hadden geweest had het ook hun eigen schuld geweest
  maar jij doet nu ineens van ja, jullie Nederlanders geven ons marokanen altijd de schuld en dat is BULLSHIT!!!
  ze waren gewoon bij het verkeerde adres ja,dat is balen !

 42. wvm December 4, 2008 at 7:29 am #

  JA petra als je wiet teelt loop je ook een risico.
  Hoe je er aan komt, kom je er ook af.
  Maar ja , degene die het op zijn geweten heeft, of die heeft geen geweten, of heeft geen leven.

 43. Anonymous December 4, 2008 at 7:52 am #

  O,ja Petra ik kom nooit in de bajes, ik ken wel wat gasten die daar zitten(ikkan landelijk wel wat mensen die daar zitten)
  Moeten ze er maar voor zorgen dat ze daar niet komen.
  Eigen schuld, dikke bult.

 44. Bianca December 4, 2008 at 9:48 am #

  het is treurig wat er gebeurd is met deze marokaanse jongens maar, wij weten alle niet precies wat daar toen heeft afgespeeld wij zitten ook maar met ze alle te gissen
  je kan natuurlijk wel verwachten als je in een wiethok inbreekt en je weet van wie dat is ja,dan vraag zelf ook om problemen
  en wat petra zei,over marokanen in de bajes daar heeft ze helaas wel gelijk in hoor want,ik kom zelf regelmatig in de bajes nu momenteel veel in Frankrijk en daar zit voornamelijk algerijnen en marokanen en een heel klein aantal franse,nederlanders

 45. Anonymous December 4, 2008 at 10:04 am #

  niet vergeten dat ‘t om wiet gaat, drugs stelen van boeven is een groot-dodelijk risico!

 46. Job C. December 4, 2008 at 1:24 pm #

  Maroccers….daar zijn wij mooi klaar mee.
  Ik heb het helemaal gehad met die maffo’s.
  Oh allah pikke bar ….neem hen terug mee naar uwe groot zandbak.

 47. kamper December 5, 2008 at 5:15 pm #

  precies! mensen uit marokko horen niet thuis in dit land, want voor mij zijn het schurken die nooit respect zullen tonen aan het Rijk (Holland) waar in ze wonen en leven! ik ben ook klaar met die rotzooilui, ik word kotsziek als ik die gasten zie!

 48. A.S December 5, 2008 at 5:26 pm #

  Er zijn goede bruikbare aanwijzingen bij Peter R de Vries binnengekomen hoorde ik. Het onderzoek gaat door. het staat op het punt van oplossen begreep ik. Dan weten we meer.

 49. Boosh December 5, 2008 at 5:50 pm #

  Feit is wel weer dat de Nederlanders hier het werk allemaal doen en de Mocro’s(achterlijk woord) henzelf willen verrijken door het te stelen i.p.v. zelf een tuintje aan te leggen op zolder.

  Moord is niet goed natuurlijk maar wel iets waar je op kan rekenen als je een ordinaire ripper bent.

  Wie dan ook,…als je ript – maakt niet uit wat voor kleur je hebt – dan word je op je rug gelegd.

  Jammer dat er twee mensen gesneuveld zijn. Het zou wel netjes zijn als de daders even op een of andere manier laten weten wat er met ze is gebeurd en waar ze zijn(voor de ouders wel zo prettig). Tenzij ze bang zijn dat justitie hen zo op het spoor kan komen… Ik denk namelijk dat als ze gevonden worden ook meteen duidelijk wordt wie de daders zijn.

  Van mij mogen rippers trouwens midden op de markt gevonden worden ,…’s ochtends vroeg,..Als waarschuwing.

  Er is niets lagers dan rippers,tasjesdieven en verkrachters. Helaas komen deze delinquenten heel vaak uit dezelfde bevolkingsgroepen.

 50. chris klomp December 5, 2008 at 6:51 pm #

  Criminaliteit is niet voorbehouden aan ras of afkomst. Het is veelal van sociaal-economische aard.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: