Zondag 30 november: Venray, het harde zuiden

30 Nov

VenraykarimwebVenrayfouadweb

Bij Peter de Vries gaat het vanavond (21.30 uur, SBS6) over de dubbele moord in Venray,

In de nacht van 10 op 11 mei 2006, op Karim Fourkour (19) en Fouad Bendella (23). Ze haalden een illegale hennepkwekerij in Venray leeg toen ze werden betrapt. Hun lichamen zijn nog altijd spoorloos. Er kwamen drie verdachten in beeld, met een van hen volgt een confrontatie.

Eerder dit jaar hadden we ‘t hier over Lau G. die met deze zaak in verband was gebracht (zie hier) Was het niet deze week dat de politie bekendmaakte dat de meeste zware criminelen in het zuiden wonen? De hardheid van het ‘soft-drugsmilieu’ is lang onderschat. Nu worden er overal hennepplantages opgezet (en opgerold), maar vooral in het zuiden en de omgeving Den Haag/Rotterdam/Brabant gaat dat gepaard met liquidaties.

No Responses to “Zondag 30 november: Venray, het harde zuiden”

 1. x December 5, 2008 at 9:14 pm #

  @KAMPER
  Heb jij wel respect voor het Rijk(holland)

 2. raymond December 7, 2008 at 11:11 pm #

  Wij zijn allemaal mensen, Buitenlanders of nederlanders, We zijn bijna allemaal gelijk, vermoorden doe je niet zomaar, Die jongens hadden er gewoon van af moeten blijven dan hadden ze nu meschien nog wel geleeft, Probeer niks goed tepraten, maar ik zou niet vermoorden maar wel toetakkelen en vlink ook, Dat ze gewoon weten dat ze niet aan andermans spullen moeten komen, zeggen wel dat je geen eigen recht mag spelen, maar niemand geeft ook toestemming om in tebreken en daar een oost weg tehalen, of in huis inbreken ik weet zeker dat 80 % van de inwoners an nederland als ze een inbreker krijgen in huis word die persoon of presonen zeker toegetakelt gaan worden, en ga je niet rustig toekijken en dan tewel je ziet dat je spullen weggenomen worden de poltie bellen, ik zou dat wel naar afloop doen, dat is mijn mening,

 3. marokaan December 29, 2008 at 12:27 am #

  het gaat er om , dat deze jongens dood zijn geschoten.
  en dat is erg.
  als iemand snoep steelt uit en winkol moet tie ook dood geschoten worden.
  ik begrijp deze k….. varkens niet.
  het raakt me als marokaan.
  en kan me geen ene malemoer schelen wat jullie zegen.
  maar dit vieze honden moeten hard aangepakt worden klaar.

 4. kwestie_van_geduld December 29, 2008 at 11:03 am #

  hahahahahahah! jullie sukkels begrijpen het niet he…. die mannen hebben de 2 jongentjes vermoord door racistische omstandigheden. verdachte Lau staat in Limburg bekend als marokkaanHater! vooral in die uitzending van peter de vries is te zien hoe een marokkaan werd afgevoerd met ambulance toen Lau in een zonnebank studio een brutale marokkaantje heel hard had geslagen in z’n GEZICHT! hahahahahah, maar ja…. Lau en vrienden zullen niet echt gestraft worden, want dit is Nederland…. een land van blanke die elkaar steunen en de rest wegpest!!!!

 5. Wilco September 2, 2009 at 5:31 pm #

  Ik heb de uitzending deze week nog eens een keer bekeken en kan niet begrijpen dat zo’n zwijnekop als Lau en companen niet vervolgd worden.
  Hoe veel meer aanwijzingen en verdachtmakingen moet men hebben om hier tot een vervolging over te kunnen gaan. Ongelooflijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: