Klompenmaffioos met Paris Hilton

28 Nov

Paris1web

Update 19.00 uur:

Klein toevalligheidje, te leuk om niet te melden. De Telegraaf bericht dat Paris Hilton wil trouwen met ene Benji Hadden. Ik heb alleen de kop gelezen, ik weet niet wie Benji is en het kan me ook niet schelen, maar ik was vandaag juist wat dingetjes aan het uitzoeken toen ik stuitte op een verhaaltje over een goede vriend van een Nederlandse crimineel – heeft iets te maken het grote liquidatieproces – die iets moois heeft gehad met Paris Hilton. Hij had haar ‘liggen douwen in Monaco’. Moet ik maandag toch eens even naar informeren (in het weekeinde kan ik de betreffende persoon niet bereiken)

No Responses to “Klompenmaffioos met Paris Hilton”

 1. Joopie November 28, 2008 at 9:29 pm #

  Namen graag

 2. Chantal November 28, 2008 at 11:12 pm #

  Voor de Googlers; het is Benji Madden ; ) – ipv Hadden.
  Volgens mij verwisselde die Paris vaker van vriendje dan van ondergoed, tot ze vaste verkering kreeg met Benji.

 3. Henk November 28, 2008 at 11:45 pm #

  Goh wat een nieuws! Nu moet ik raden wie het is?

  Beste Henk,

  raden mag altijd. Ik zal de persoon maandag eens bellen, in het weekend is dat wat lastig. Nader bericht volgt.

  Hendrik Jan

 4. sander November 29, 2008 at 1:04 am #

  Klaas Bruinsma zat vaak in Hilton, dat is bekend.

 5. DR November 29, 2008 at 12:48 pm #

  uit de reactie van HJK is op te maken dat deze persoon gedetineerd is (in het weekend is dat wat lastig)

  Beste DR,

  dit is om twee redenen onjuist. Ik word ook in het weekend wel eens gebeld vanuit een gevangenis en zelf bellen nxc3¡xc3¡r een gevangenis is in de meeste gevallen uitgesloten. Zou het ook kunnen dat het contact via een bedrijf tot stand moet komen?

  Hendrik Jan

 6. De Snuiter November 29, 2008 at 2:47 pm #

  Regel je gelijk het nummer van Paris even voor me dan? Kan ik ook even Hilton hoppen…

 7. Lex December 1, 2008 at 1:32 pm #

  Damn, ik woon al 5 jaar in Monaco en heb nog steeds niet met Paris liggen douwen )-:

 8. Jay December 1, 2008 at 3:41 pm #

  Had Paris geen herpes genitalis….hm lekkerr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: