Aanhoudingen liquidatie Gert Nijkamp

25 Nov

NijkampdadernwUpdate 15.00 uur:

Niet echt een donderslag bij heldere hemel: de politie heeft vanochtend twee mannen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de Apeldoornse zakenman Gert Nijkamp. Het gaat om een 34-jarige Apeldoorner en een 24-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. Bovendien is een 23-jarige vrouw op verdenking van heling aangehouden. Zij is de vriendin van de 24-jarige man. Meldt De Stentor.

"Het rechercheteam kwam het drietal op het spoor mede naar aanleiding van de recente televisie-uitzending van Opsporing Verzocht. Het rechercheteam wil in deze fase van het onderzoek nog geen bijzonderheden of details over het onderzoek en de aanhoudingen prijs geven, om de voortgang van het onderzoek niet te belemmeren."

Sprookjes zijn er vooral om in te blijven geloven. Wedden dat deze verdachten al vanaf dag xc3xa9xc3xa9n in beeld waren? Het rechercheteam bleef niet voor niks met zoveel mankracht doorwerken, probleem was alleen dat het bewijstechnisch moeilijk rond te krijgen was. Ik wil nog wel aannemen dat die truc met de zogenaamde zoveel scherper foto een heel klein beetje heeft geholpen, om de verdachten nog wat meer in paniek te laten raken. Hoe dan ook, toch mooi dat het zo ver is.

Eerder bericht staat hier

No Responses to “Aanhoudingen liquidatie Gert Nijkamp”

 1. Fredje November 25, 2008 at 4:53 pm #

  Ik pleit ervoor dagelijks een programma als Opsporing Verzocht uit te zenden.
  De resultaten van die xc3xa9ne keer in de week berusten m.i. voor een gedeelte op “toevalstreffers”. Dat de tipgever in een zaak net dxc3 t halfuurtje toevallig voor de buis zit.
  Wanneer dit programma meerdere keren per week uitgezonden zou worden, lijkt mij dat het bereik van het publiek vele malen groter is en het percentage opgeloste zaken daarmee vele malen hoger zou zijn.

 2. Mystery man November 26, 2008 at 10:54 am #

  Het echte verhaal achter Natalee Holloway is toch net iets anders. Check http://www.nataleedoc.nl of http://www.nataleedoc.com

 3. Chantal November 26, 2008 at 12:59 pm #

  @ Fredje, dan hopelijk wel met wat meer vaart dan op z’n Avro’s of PRdV’s !

 4. Fredje November 26, 2008 at 1:05 pm #

  Peter R de Vries, je mag hem of je mag hem niet.
  Hoewel de meesten die hem dan z.g. niet mogen eigenlijk niet meer doen als ‘meehuilen met de wolven in het bos’ en stiekem toch op zondagavond met de bekende zak chips en beugelfles voor de buis zitten.
  Over zijn resultaten valt m.i. niet te twisten.
  Over zijn programma evenmin, maar dat is mijn bescheiden mening

 5. Chantal November 26, 2008 at 1:14 pm #

  Heb te weinig kennis/mening over Peter R de Vries’ methoden om het af te keuren; maar als kijker heb ik wel kritiek op de traaaaaaaaaaagheid, erg Amerikaans; beginnen ook 7 keer opnieuw. Om nog niet te beginnen over de truttigheid bij Opsporing Verzocht. Maar een snellere dagelijks variant is zeker een goed idee.

 6. Fredje November 26, 2008 at 1:25 pm #

  Gewoon 7 dagen per week met al doe boeventronie’s (bewakingsbeelden) op TV. Zo rond het 8-uur journaal. Lijkt me een prima middel!!

 7. A.S November 26, 2008 at 3:29 pm #

  @ Fredje, Peter R de Vries gaat op zoek naar de ideale waarheid. Als Inderdaad heeft hij een sektarische aanhang die hem mag ‘ chips en beugelfles ‘. Peter R de Vries zou de ideale leeraar op de politieacademie zijn die zijn toehoorders terug op zichzelf werpt. Terug naar het niet weten. Peter R de Vries bewerkstelligt dat je je eigen waarheid gaat volgen. Gelukkig dat Justitie dat begrijpt.

 8. Sinterklaas November 26, 2008 at 4:09 pm #

  Sinterklaas dacht nog even wat moet ik Chris en Peter geven. Beide kunnen niet tegen kritiek. Hun waarheid nou die moet ook iedereen weer niet. Denkend aan het afgelopen jaar bedacht de Sint het ideale Sint-Nicolaas cadeau. Dit voor Peter R de Vries misdaadjournalistiek Chris Klomp zijn Groninger ‘ roddel en achterklap rubriek ‘. De sint kon echt niets anders vinden voor beide een muilkorf voor hun bevinden.

 9. Fredje November 26, 2008 at 4:12 pm #

  @ Scheybeler,

  Dat wat je schrijft is jou eigen ideale waarheid waar jijzelf in geloofd.
  Zo zie ik het dan weer.

 10. A.S November 26, 2008 at 4:16 pm #

  @Fredje, Dat is ook zo.

 11. Silvio Dante November 26, 2008 at 11:30 pm #

  Peter R de Vries

  boekt uitstekende resultaten,maar kan niet tegen kritiek..absoluut niks kan die hebben

  zal ook nooit zn fouten toegeven, het mannetje zou wel even de politiek ingaan,of voorzitter van ajax worden

  whats next?

  Peter r de Vries,die in zn eentje de Taliban oprolt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: