Aanhoudingen liquidatie Gert Nijkamp

25 Nov

NijkampdadernwUpdate 15.00 uur:

Niet echt een donderslag bij heldere hemel: de politie heeft vanochtend twee mannen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de Apeldoornse zakenman Gert Nijkamp. Het gaat om een 34-jarige Apeldoorner en een 24-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. Bovendien is een 23-jarige vrouw op verdenking van heling aangehouden. Zij is de vriendin van de 24-jarige man. Meldt De Stentor.

"Het rechercheteam kwam het drietal op het spoor mede naar aanleiding van de recente televisie-uitzending van Opsporing Verzocht. Het rechercheteam wil in deze fase van het onderzoek nog geen bijzonderheden of details over het onderzoek en de aanhoudingen prijs geven, om de voortgang van het onderzoek niet te belemmeren."

Sprookjes zijn er vooral om in te blijven geloven. Wedden dat deze verdachten al vanaf dag xc3xa9xc3xa9n in beeld waren? Het rechercheteam bleef niet voor niks met zoveel mankracht doorwerken, probleem was alleen dat het bewijstechnisch moeilijk rond te krijgen was. Ik wil nog wel aannemen dat die truc met de zogenaamde zoveel scherper foto een heel klein beetje heeft geholpen, om de verdachten nog wat meer in paniek te laten raken. Hoe dan ook, toch mooi dat het zo ver is.

Eerder bericht staat hier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: