Gebroeders Van Lent opgepakt; Jurgen's Dubbelleven

18 Nov

JurgenoratiojoneswebUpdate 13.30 uur:

Vanavond in Opsporing Verzocht aandacht voor de moord op Gert Nijkamp, in Apeldoorn: er zijn scherpere beelden van de schutter. Volgens Henk Strootman is het vooral een truc van de politie om onrust te veroorzaken zodat verdachten die reeds op de korrel zijn wat meer gaan rondbellen en in paniek raken. Laten we ‘t hopen.

Ook in Opsporing Verzocht: de moord op Jur Oratio Jones (foto rechts), die in september in zijn flat in de Huissensstraat in Arnhem is doodgeschoten. Mijn bron meldde toen dat ‘twee negers en een Turk’ waren gesignaleerd als mogelijke daders en dat het slachtoffer ‘meisjes aan het werk’ had. Twee weken na de moord werd in elk geval xc3xa9xc3xa9n 23-jarige man opgepakt (kleur staat er niet bij). Opsporing Verzocht rept van ‘een dubbelleven’ maar bewaart de geheimpjes voor vanavond.

EdgartelVerder hoor ik dat onze vrienden Edgar en Pieter (gebroeders) van Lent vorige week zijn aangehouden en in de gevangenis in Roermond bivakkeren. De bron weet niet waarvoor, maar we kunnen zelf wel wat bedenken. Edgar mailde mij pas nog of ik hem het verhaal over Marco Eijk wilde toesturen, wegens verblijf in het buitenland kon hij het daar niet lezen. Ik had al een tijd niks meer van hen gehoord, ik neem aan dat ze een persverbod hadden gekregen (of zoiets).

De schilderijenroof in het Brabantse (met die Frans Halsen) lijkt steeds meer een klucht te worden. Ga ik vast nog een keer een heel mooi verhaal over maken. Misschien later in de week meer: de poppetjes zijn bekend.

                                                         *

Johnnyzandt

Rechtbankverslaggevers in het Groningse vinden de strafeis voor pyromaan Johnny uit ‘t Zandt (vijf jaar) aan de hoge kant. Wie zich wil laten overuigen (of niet): begin hier (bij de site van Chris Klomp, menig bezoeker alhier welbekend) en klik dan door naar Rob Zijlstra.

No Responses to “Gebroeders Van Lent opgepakt; Jurgen's Dubbelleven”

  1. moi November 18, 2008 at 9:16 pm #

    “”Volgens Henk Strootman is het vooral een truc van de politie om onrust te veroorzaken zodat verdachten die reeds op de korrel zijn wat meer gaan rondbellen en in paniek raken.””

    Door vervolgens te besluiten met “”Laten we ‘t hopen.””

    Door dit zo neer te plempen denk ik dat je dat helemaal niet hoopt….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: