De man van Neerpelt

17 Nov

Hansvanmeesenportret Update 18.30 uur:

In de helingszaak van vijf schilderijen uit het Frans Halsmuseum is een nieuwe verdachte aangehouden, meldt het Brabants Dagblad. Het gaat om een 47-jarige inwoner van Neerpelt in Belgixc3xab, de man komt woensdag naar Nederland om gehoord te worden.

Ik heb een vaag vermoeden omtrent de identiteit van de man, ik ben nog op zoeki naar bevestiging. 

Vandaag is de 23-jarige zoon van ‘de burgemeester van Den Bosch’ Hans van Meesen op vrije voeten gekomen. Dat gebeurde eerder al met zijn vader en een 69-jarige inwoner van Den Bosch. Alle drie zijn nog steeds verdachte. De schilderijen waren in 2002 gestolen uit het museum in Haarlem. Op 16 en 17 september boven water: een infiltrant kocht ze voor een miljoen van de verdachten. Er ging iets mis, waardoor de dieven er met acht ton vandoor konden gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: