Nine-eleven-foto's: Broodje Aap of Wetenschap?

15 Nov

TwintowersaapHet was mij even ontgaan, maar gelukkig slapen mijn bezoekers nooit. Vrijdag meldde de Telegraaf dat Amerika in de ban van is van een nieuw fotoprogramma waarmee de kleinste details van een kiekje zichtbaar worden. De makers claimen dat je zo zelfs een kijkje kunt nemen in de cockpit van vlucht 175 vlak voor het de Twin Towers invliegt op elf september 2001.

Het programma heet ‘Penetrating Photographic Process’.

Veel Amerikanen die erin geloven bekeken een pagina waarop een foto van 9/11 is ontleed en waarop de oorspronkelijke foto te zien is van het tweede vliegtuig dat de Twin Towers invliegt. Door in te zoomen op het kiekje is het volgens de makers mogelijk de vermoorde co-piloot van het vliegtuig dood in de cockpit te kunnen zien liggen.

Is tevens geschikt voor het opsporen van buitenaardse wezens.

"Need we say Moore?"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: