Zaterdag 15 november: goeie Morgen

14 Nov

Yvesdesmet

Yves Desmet zat in de Mediaraad van De Leugen Regeert. Daar is op zich niks tegen, Belgische verslaggevers zijn mijn beste vrienden, maar die Yves… Hij hield een heel betoog over de manier Een Vandaag een aardig politiek nieuwtje aan politicus Boekesteijn had weten te ontfutselen, doordat ze Maarten van Rossem volgden en de camera min of meer per ongeluk nog liep. Knap werk, zeggen wij dan, maar Desmet had tal van ethische bezwaren.

Kan ik ook nog inkomen. Zulke mensen heb je. Het probleem is een beetje dat voor mij die Desmet staat voor de meest weerzinwekkende vorm van journalistiek die ik ken. Veel mensen vinden roddeljournalistiek het ergste wat er is. Met name de slachtoffers. Waar ik veel meer hekel aan heb is linksige complottenjournalistiek. De Morgen, waar Desmet hoofdredacteur van was (of is, ik wil het niet eens weten) is daar het boegbeeld van. En zo’n man gaan ons dan in een warrig betoog de les lezen. De Leugen Regeert doet haar naam eer aan, maar wel anders dan het ooit moet zijn bedoeld.

             

10 Responses to “Zaterdag 15 november: goeie Morgen”

 1. & November 15, 2008 at 7:11 pm #

  Francisco Jole maakte gehakt van PR de Vries.. Waarom die sneer naar Desmet die een geweldige hoofdredacteur is. Lekker ongenuanceerd stukje weer. Waarom niet ingegaan op het geweldige betoog van Jole?

 2. & November 15, 2008 at 7:11 pm #

  Francisco Jole maakte gehakt van PR de Vries.. Waarom die sneer naar Desmet die een geweldige hoofdredacteur is. Lekker ongenuanceerd stukje weer. Waarom niet ingegaan op het geweldige betoog van Jole?

 3. & November 15, 2008 at 7:11 pm #

  Francisco Jole maakte gehakt van PR de Vries.. Waarom die sneer naar Desmet die een geweldige hoofdredacteur is. Lekker ongenuanceerd stukje weer. Waarom niet ingegaan op het geweldige betoog van Jole?

 4. & November 15, 2008 at 7:11 pm #

  Francisco Jole maakte gehakt van PR de Vries.. Waarom die sneer naar Desmet die een geweldige hoofdredacteur is. Lekker ongenuanceerd stukje weer. Waarom niet ingegaan op het geweldige betoog van Jole?

 5. & November 15, 2008 at 7:11 pm #

  Francisco Jole maakte gehakt van PR de Vries.. Waarom die sneer naar Desmet die een geweldige hoofdredacteur is. Lekker ongenuanceerd stukje weer. Waarom niet ingegaan op het geweldige betoog van Jole?

 6. & November 15, 2008 at 9:45 pm #

  @AS Inderdaad Typisch HJ via een omweg een programma pakken op een ander onderdeel pakken.. Alleen is De Morgen een heel goed krant. Gewoon hypocriet dit. HJ vond de deal tusen PR de Vries en Cor van Hout over dat boek ook heel normaal. Sorry HJ, je laat je weer erg kennen.

 7. & November 15, 2008 at 9:45 pm #

  @AS Inderdaad Typisch HJ via een omweg een programma pakken op een ander onderdeel pakken.. Alleen is De Morgen een heel goed krant. Gewoon hypocriet dit. HJ vond de deal tusen PR de Vries en Cor van Hout over dat boek ook heel normaal. Sorry HJ, je laat je weer erg kennen.

 8. & November 15, 2008 at 9:45 pm #

  @AS Inderdaad Typisch HJ via een omweg een programma pakken op een ander onderdeel pakken.. Alleen is De Morgen een heel goed krant. Gewoon hypocriet dit. HJ vond de deal tusen PR de Vries en Cor van Hout over dat boek ook heel normaal. Sorry HJ, je laat je weer erg kennen.

 9. & November 15, 2008 at 9:45 pm #

  @AS Inderdaad Typisch HJ via een omweg een programma pakken op een ander onderdeel pakken.. Alleen is De Morgen een heel goed krant. Gewoon hypocriet dit. HJ vond de deal tusen PR de Vries en Cor van Hout over dat boek ook heel normaal. Sorry HJ, je laat je weer erg kennen.

 10. & November 15, 2008 at 9:45 pm #

  @AS Inderdaad Typisch HJ via een omweg een programma pakken op een ander onderdeel pakken.. Alleen is De Morgen een heel goed krant. Gewoon hypocriet dit. HJ vond de deal tusen PR de Vries en Cor van Hout over dat boek ook heel normaal. Sorry HJ, je laat je weer erg kennen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: