Peter & de Mooie Ogen

4 Sep

PeterogenUpdate 9.45 uur:

Hadden we ‘t vorige week niet over het zonder bronvermelding overnemen van berichten in de Telegraaf? Ging over dubbelspionne Malika H., uit Revu. Laten we zeggen dat de Telegraaf daar de schijn tegen heeft. Vandaag een leuk berichtje op de voorpagina, over een agent die een jonge vrouw een bekeuring kwijtscheldt omdat ze zulke mooie ogen heeft. Dat berichtje staat al twee weken op de website van Peter R. de Vries

Toen ik het las dacht ik wel even: dat is stank voor dank. Je krijgt een boete kwijtgescholden, vervolgens loop je daarmee naar de pers. Maar het is wel terecht: een ambtenaar in functie hoort niet op zo’n manier contact te leggen, vrouwen vinden dat (terecht) bedreigend.

No Responses to “Peter & de Mooie Ogen”

  1. wvm September 6, 2008 at 10:23 pm #

    @Gert,Nou ik hoef die van dale er niet bij te pakken,je lijkt op iemand,die ook altijd zo minachtend doet over iemand zijn schrijven,maar nogmaals reageer nu maar niet meer,want ik heb geen zin in dat belachelijke gezeik

  2. Gerrit September 11, 2008 at 2:37 am #

    “dat oefenloze gelul” Juist. Dat weten we dan ook weer. Het is, denk ik, tijd voor een cursus Nederlands. En, Annie hou me tassie ff vast, “Als ik iedere man, agent of niet, erop aan had moeten spreken omdat hij mij liet merken dat ik een leuk koppie had,dan was ik amper aan leven toegekomen. Laten we allemaal eens een beetje luchtiger en minder serieus door het leven gaan, wat MINDER op elkaar letten en wat MEER van elkaar accepteren wat VAKER vriendelijk zijn!” Je schijnt de kern van de zaak niet te begrijpen, het gaar hier over een politieagent, niet over een kruidenier. Instellingen als de politie en justitie zijn gebonden aan strenge regels en procedures en dat is niet voor niets. Wat jij luchtiger noemt is niets meer dan de hand lichten met regels en dat is wat er teveel gebeurd in dit land.. Het is xc3xa9xc3xa9n van de redenen dat we zo diep in de stront zitten. Annie, je bent een topper? Annie, je bent een naieve, blauwogige trut, die schade veroorzaakt onder het mom “leven en laten leven”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: