Peter & de Mooie Ogen

4 Sep

PeterogenUpdate 9.45 uur:

Hadden we ‘t vorige week niet over het zonder bronvermelding overnemen van berichten in de Telegraaf? Ging over dubbelspionne Malika H., uit Revu. Laten we zeggen dat de Telegraaf daar de schijn tegen heeft. Vandaag een leuk berichtje op de voorpagina, over een agent die een jonge vrouw een bekeuring kwijtscheldt omdat ze zulke mooie ogen heeft. Dat berichtje staat al twee weken op de website van Peter R. de Vries

Toen ik het las dacht ik wel even: dat is stank voor dank. Je krijgt een boete kwijtgescholden, vervolgens loop je daarmee naar de pers. Maar het is wel terecht: een ambtenaar in functie hoort niet op zo’n manier contact te leggen, vrouwen vinden dat (terecht) bedreigend.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: