Zaterdag 30 augustus: Bezoek Aan Huis & Willem

30 Aug

Met de Deventer Moordzaak heb ik het wel een beetje gehad, maar er zijn anderen die zich er nog steeds erg druk over maken. Pas nog Maarten (van) ‘t (Onnozele) Hart, deze week attendeerde Wim Dankbaar mij op een link waar hij graag de aandacht op gevestigd zou zien. Ben ik nooit te beroerd om dat even door te geven, maar of dat nou reclame voor zijn zaak is? Politiemensen onaangekondigd thuis opzoeken is erg ‘not done’, maar wie ‘t wil volgen: het staat hier

                                                          *

Had ik het van de week even over onze vader des vaderlands (die als ik het wel heb niet eens Nederlands sprak maar Frans), blijkt dat er een reconstructie komt van die oude moord in Delft, in 1584. Toeval bestaat, zullen we maar zeggen. Er zijn andere moorden die met Delft te maken hebben waar ik liever wat reconstructies van zou zien, maar die doe ik zelf al.

No Responses to “Zaterdag 30 augustus: Bezoek Aan Huis & Willem”

  1. Dje August 30, 2008 at 10:36 am #

    Ook al ben je het niet met ons LouwesMafia eens H.J., toch leuk dat je af en toe het levend houdt door het op je site te zetten. Vind je site echt goed. En je moet toegeven, waarom kan het O.M. niet gewoon recht in onze ogen zeggen: “JA, MEVROUW BULDER HEEFT DIE SCHRIJFTESTEN AFGENOMEN”????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: