Bericht van Wilco I.

31 Jul

Update 22.00 uur:

Op de voicemail een berichtje van Wilco I., naar aanleiding van mijn stukje over ‘weduwen’:

"U spreekt met Wilco I., ik heb zojuist een artikeltje gelezen op uw website waarin u onderstelt dat ik de vermeende handlanger van Els Leemans ben geweest. Ik wil er even op wijzen dat ik dat niet geweest ben en dat ik volledig door de jury ben vrijgesproken en dat het enige bewijs in mijn zaak was xe2x80″ voorzover je van bewijs kunt spreken xe2x80″ een door een verdachte afgelegde verklaring die op alle punten gelogen en aangetoond onjuist is geweest. Ik verzoek u om dat eventueel te rectificeren of anders op te houden met stigmatiseren. Ik weet dat het komkommertijd is ook in journalistenland. Bij deze wens ik u nog een fijne avond."

No Responses to “Bericht van Wilco I.”

 1. R August 1, 2008 at 3:19 am #

  In Belgie kennen ze het woord “vermeend” niet?

 2. Carlos Severino Tromp January 16, 2009 at 11:14 pm #

  Een opportunist die illusies verkoopt is het staatshoofd der Nederlanden Beatrix, (Beatrucks) tevens een corrupte koningin van oranje, leugenaar, hypocriet, discriminatoire, schender van de rechten van de mens, kort om boef.

  Dat zeg ik, Carlos Severino Tromp en wie zich beledigt voelt mag een advocaat in de arm nemen en naar de Rechtbank gaan om mij te dagvaarden.

  Ik Carlos Severino Tromp werkmee om mij voor de Rechter te krijgen.

  Met vriendelijke groeten,

  Carlos Severino Tromp

  http://www.koninginnlwatismensenrechten.com
  http://www.dutchkingdomclassjustice.info
  http://www.arubainjustice.com
  http://www.onrecht.biz
  You Tube: tromp13carlos & carlos13tromp
  Google: Carlos Severino Tromp

  Beste Carlos,

  ik lees vele pagina’s over onrecht, mensenrechten en weet ik wat niet al, kun je misschien ook even in maximaal 20 regels uitleggen wat er aan de hand is en waarom je bent opgepakt, het enige waar het om gaat kan ik nergens vinden.

  Hendrik Jan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: