Woensdag 30 juli: stilstaan bij het lam, stilte voor de storm

30 Jul

"Er liep een klein lammetje in de wei, en dat lammetje was o zo blij!" Niet dat er verder niks aan de hand is, maar Henk Strootman richt op zijn web-log het vizier op een nieuw soort criminaliteit: Roemenen die hun maaltijd uit de wei halen. Zie hier 

Beckmannhuis1web‘t Is niet zo dat er nou verder niks gebeurt, het rommelt aan alle fronten, het probleem is: je kunt niet alles doen, het is te veel. Ik was gisteren ook nog even in Merksplas. Het had niet veel gescheeld of mijn camera was in beslag genomen. Ook als je vanaf de openbare weg een plaatje schiet, moet je je identificeren. Nu was dat geen probleem, maar ik had ook een foto gemaakt waar de agenten op stonden, die moest ter plekke worden gewist. Over Wim Beckmann zelf was weinig nieuws te halen: hij is geen bekende uit ‘ons soort’ crimineel milieu.

                                                              *

In de loop van de dag spreekt men zo eens deze en gene, straks gaat het ook weer verder met het Holleeder-proces en de liquidaties. Een van de grote vragen is: zal mr. Rino Verpalen nog rechter zijn? In veler ogen heeft hij zich gediskwalificeerd door een soort interview te geven aan de Telegraaf waarin hij aangaf overtuigd te zijn van de schuld van Willem Holleeder. Dat is juridisch gezien een doodzonde en er zullen achter de schermen heel wat woorden over gevallen zijn. Wie er alvast wat meer over wil lezen: kijk even op de website van Marcel Kaatee

                                                             

No Responses to “Woensdag 30 juli: stilstaan bij het lam, stilte voor de storm”

 1. informant July 30, 2008 at 3:36 pm #

  wim is geen crimineel meer een ondernemer die in zijn faillisement wat mensen heeft meesleurd. ik geloof niet in afrekening eerder drama in persoonlijke sfeer. ellende met vrouwen etc. wim had in zijn panic room veel wapens en een hele enge hond. kortom een bekende lijkt logisch.

 2. Insider July 30, 2008 at 3:55 pm #

  Ik heb Wim persoonlijk gekend. Ben vaak in zijn villa geweest en vind het heel vreemd dat de lichamen op bed zijn gevonden. Zoals ‘informant’ al praat over zijn ‘panic room’ noem ik de kamer ook wel bunker. Daar was niet in te komen van buitenaf. Of Wim en vriendin waren niet in de kamer en zijn letterlijk ‘overvallen’ en gedwongen naar de slaapkamer toe of het is van ‘binnenuit’ gebeurd alzijnde ‘persoonlijk drama’. Verder is/was Wim een nare persoonlijkheid die over lijken ging. Het is intens triest dat een 27 jarig meisje hiervan de dupe is geworden.

 3. onkel August 8, 2008 at 10:00 pm #

  Wim is een uiterst sympathieke man wanneer je je tot zijn (zeer beperkte) vriendenschaar mag rekenen. Wel een branieschopper, maar daar prik je natuurlijk zo doorheen. Gul was ie ook: vrienden liet ie zondermeer van zijn bourgondische levensstijl meegenieten. Maar ja, da’s ook heel makkelijk als je je rekeningen nooit betaalt en dus van andermans centen kunt trakteren. En o wee als je hem tegen had. Van het ene op het andere moment kon hij losbarsten in een tirade waarbij hij vanuit zijn dikke nek flink rood aanliep en zijn vuist de tafel bewerkte als ware het een moker. Ik denk dat hij de rest van zijn leven op zijn hoede zal moeten blijven want tientallen schuldeisers kunnen zijn bloed (terecht) wel drinken.

 4. onkel August 8, 2008 at 10:00 pm #

  Wim is een uiterst sympathieke man wanneer je je tot zijn (zeer beperkte) vriendenschaar mag rekenen. Wel een branieschopper, maar daar prik je natuurlijk zo doorheen. Gul was ie ook: vrienden liet ie zondermeer van zijn bourgondische levensstijl meegenieten. Maar ja, da’s ook heel makkelijk als je je rekeningen nooit betaalt en dus van andermans centen kunt trakteren. En o wee als je hem tegen had. Van het ene op het andere moment kon hij losbarsten in een tirade waarbij hij vanuit zijn dikke nek flink rood aanliep en zijn vuist de tafel bewerkte als ware het een moker. Ik denk dat hij de rest van zijn leven op zijn hoede zal moeten blijven want tientallen schuldeisers kunnen zijn bloed (terecht) wel drinken.

 5. fil February 20, 2009 at 4:23 pm #

  wim is een hele toffe gozer, dankzij hem heb ik ongeveer 900 duizend euro verdiend, wel heb ik hiervoor 3 jaar effectief gekregen, maar ja min het voor arrest nog 10 maanden met een EL. enkelband vanuit de luxe, groeten aan alle jaloezerikken die geen geld hebben. Ik lach me nog iedere dag een breuk dat ik iedereen hier in belgie bij hun kloten heb gehad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: