Karadzic's komst: een week wachten op xc3xa9xc3xa9n shot

30 Jul

Karadzic2web

Update 10.00 uur:

Karadzic schijnt eindelijk in Scheveningen te zijn gearriveerd. Ik had gisteren nog even willen kijken, of die cameraploegen er allemaal nog stonden, maar andere Oost-Europese zaken liepen wat uit, dus dat lukte niet meer. Een hele week wachten op xc3xa9xc3xa9n beeldje van een helikopter en een paar geblindeerde busjes, als je alles bij elkaar optelt moet dat ettelijke miljoenen hebben gekost.

Volgens de Telegraaf arriveerden vanmorgen om iets over zeven uur twee geblindeerde busjes bij de gevangenis. Een uur later landde een helikopter op de binnenplaats. Vermoedelijk zat Karadzic daarin. Ik had vorige week woensdag al medelijden met die cameraploegen, nu is het nog erger: hebben ze nog niet eens een glimp van de man zelf (of die moet toch nog ergens opduiken, maar ik vrees het ergste).

               

No Responses to “Karadzic's komst: een week wachten op xc3xa9xc3xa9n shot”

  1. Johan July 30, 2008 at 11:10 am #

    Ieder zijn werk, en dat is het hunne. Het gaat trouwens niet alleen om hoeveel het kost, mHoeveel levert het oplevert. De hele wereld wil die beelden, ik heb er geen verstand van, maar kan me voorstellen dat makkelijk meer oplevert an het kost.
    Eigenlijk een beetj een zeurstukje, het lijkt wel alsof je de laatste weken wat minder te melden hebt. Waarom niet een dagje overslaan in zo’n geval?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: