Dinsdag 29 juli: Jerry veilig & kleine criminaliteit

29 Jul

AutobomdelftJerry R. kan even opgelucht ademhalen. Na betrokkenheid bij een schietpartij, afgelopen vrijdagavond in Den Haag, is hij weer opgepakt, meldt het Algemeen Dagblad. Na mislukte aanslagen op hem liep hij de laatste weken allesbehalve relaí rond door het Haagse, zo meldden Hofstadvrienden. Volgens de krant is niet bekend wie het op Jerry heeft gemunt, maar daar verschillen de meningen over. Alleen: je kunt het niet bewijzen en dan blijft het bij sterke vermoedens. Maar dat Jerry zelf wel weet uit welke hoek de wind en uit welke lopen de kogels waaien, daar is niet veel twijfel over. Eerdere berichten over Jerry staan hier

                                                              *

Geldt dat ook voor onze Nederlandse vriend Wim Beckmann, die in het Belgische Merksplas doelwit was van een aanslag? De eerste vraag is: waarom wordt een slachtoffer van een aanslag in de Nederlandse kranten slechts met zijn initiaal vermeld, terwijl hij toch geen verdachte is? In de Belgische kranten wordt zijn naam voluit vermeld. Er zijn wel heel wat mensen die appeltjes (Apple-tjes?) met hem te schillen hebben, maar de kans dat iemand die voor 2000 belazerd is met een apparaat een dubbele moord wil plegen lijkt mij niet al te groot.

                                                             *

Italieweg

Voor wie dit allemaal wat te heftig is: er is ook nog hxc3xa9le kleine criminaliteit. Daarover gaat het vandaag in mijn column op www.bepster.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: