Drugsplukkers begraven

24 Jul

Westhaven2web

Update 10.30 uur:

De website van de Volkskrant was vanmorgen niet up-to-date, zonder dat ik het besefte zat ik de krant van gisteren te lezen. Kwam me al zo bekend voor. Maar nu viel mijn oog op een berichtje dat ik gisteren over het hoofd had gezien, over die dode duikers in de Amsterdamse Westhaven (zie foto). Drugsplukkers, vermoedelijk, van Oost-Europese afkomst. Niemand weet wie het zijn, ze zijn naamloos begraven. De aanvankelijke gedachte dat het sportduikers waren die in de Amstel bij Vinkeveen per ongeluk de verkeerde afslag hadden genomen werd al snel de kop ingedrukt. Ik wilde er net een stukje over tikken, toen ik zag dat Henk Strootman er op zijn log aandacht aan besteedt, daar staat alles in, inclusief links naar meer achtergrond (Parool). Staat hier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: