Woensdag 2 juli: Volkerts Verdriet

2 Jul

Het is maar goed dat Volkert van der G. hier niet is, de arme man zou een hartverzakking krijgen. Af en toe kruipt er een mier over mijn toetsenbord en al zou ik het beest willen redden, ik vrees dat er voor hem (of haar) geen terugkeer is op de weg naar de eeuwige mierenvelden. Wat ze daar dan doen?

Het is mooi, zo’n camping met gratis internet, maar elk voordeel heeft zijn nadeel. We kennen de spreuk: "Alles van waarde is weerloos". Die overigens te pas en te onpas wordt gebruikt, maar dat is weer een ander verhaal. Ik heb er een variant op bedacht: "Alles van gratis is waardeloos." Het gaat soms zo traag dat je met jaloezie kijkt naar de snelheid waarmee de mieren komen aanlopenxe2x80xa6 Of het weblog van Rob Zijlstra bij xs4all gratis is weet ik niet, maar hij heeft nogal wat problemen met zijn provider (zie berichten van maandag

Zelf zit ik bij web-log.nl maar daar zijn volgens mij ook wat mensen niet helemaal goed bezig. Het lijkt mij dat logs die constant in de top-tien stonden toch op z’n minst in een categorie terug te vinden zouden moeten zijn, maar er is bijvoorbeeld helemaal geen categorie ‘nieuws’ of actualiteiten. Het probleem is: overstappen is ook zo’n gedoe.

Advertisement

No Responses to “Woensdag 2 juli: Volkerts Verdriet”

 1. Pilo July 2, 2008 at 9:12 am #

  Rob Zijlstra heeft inmiddels zijn weblog verhuisd naar http://www.zittingszaal14.nl

 2. Mark July 2, 2008 at 11:57 am #

  Lol, is de eerste zin een verkapte doodsbedreiging ?

 3. Snorretje July 2, 2008 at 2:01 pm #

  Als een website/weblog gratis kun je twee dingen doen. Da’s blijven zitten en dan de voors (het kost je niks) en tegens accepteren. En anders gewoon betalen voor een website met als voordeel dat het er minder rommelig uitziet.
  En als je toch op vakantie bent. Waarom niet eens achterover leunen en genieten van je vrije tijd? Of valt dit onder c.o.b.?

 4. Paul G. July 2, 2008 at 4:26 pm #

  De zin:

  ‘Het is maar goed dat Volkert van der G. hier niet is, de arme man zou een hartverzakking krijgen.’

  Had moeten zijn:

  ‘Jammer dat Volkert van der G. hier niet is, de arme man zou een hartverzakking krijgen en dat verdiend hij.’

  En gratis internet op de camping? Met al die criminelen die jou als doorgeefluik gebruiken heb je vast wel wat geld om een fatsoenlijk hotel met Wifi te boeken. Jank dan ook niet….

 5. Frank July 2, 2008 at 4:57 pm #

  @ Paul
  Interpunctie, spelling en vervolgens goede manieren?

 6. Gerrit July 2, 2008 at 10:36 pm #

  Paul G? Ik snap werkelijk niet waarom HJ dit soort onzin over zich uitgestort krijgt. Tuurlijk maken ook onderwereldfiguren gebruik van wie dan ook als ze de kans krijgen. Maar verantwoordelijke journalisten publiceren echt niet alles wat hen wordt toevertrouwd. Je zou ook kunnen zeggen dat informatie het sine qua non is van de journalistiek. Zonder info geen nieuws, zonder deeg geen brood, al ben je nog zo’n goede bakker! Dat is altijd balanceren op het scherpst van de snede, fouten zijn snel gemaakt en moeilijk weer goed te maken. In alle eerlijkheid vind ik dat HJ dat lang niet slecht doet, hij steekt zijn eigen mening niet onder stoelen of banken, maar blijft vrijwel altijd binnen de grenzen van het betamelijke. Mocht ooit het tegendeel het geval blijken te zijn, dan is het vroeg genoeg om met stront te gaan gooien. O enne…Chris, heb je nog gelezen over hoe BIG Willem een miljoen eist vanwege kroongetuigen die weer eens alles bij elkaar hebben gelogen? In dit geval de broertjes van der Lent. Kroongetuigen helpen niets, ze zijn per definitie onbetrouwbaar, want om beloningen in welke vorm dan ook binnen te slepen, vertellen ze wat politie en justitie willen horen. Rechtzaken klappen in elkaar, wellicht schuldige verdachten gaan naar huis en de gemeenschap mag weer voor de financixc3xable schade opdraaien. Fijn, hoor.

 7. chris July 2, 2008 at 10:46 pm #

  Ik snap je betoog niet goed, Gerrit. Je bent blijkbaar bang voor in elkaar klappende rechtszaken en schuldige verdachten die naar huis gaan. Maar gaat dat niet juist op als je GEEN kroongetuigen mag gebruiken?

  Iedere getuige en bovenal elk stukje informatie dient op betrouwbaarheid te worden getoetst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: