Dinsdag 1 juli: een gil in de Maasstraat

1 Jul

Tamaracollageweb

Vandaag is in Den Haag het proces tegen Jaco G., de man die verdacht wordt van de moord op zijn nichtje Tamara Wolvers in Alphen aan den Rijn, in juli 2006. Ik had er graag bij willen zijn, maar dat is op dit moment qua afstand wat bezwaarlijk. Aanvankelijk zou het proces al in april zijn, maar toen werd het een pro-formazitting. Voor Nieuwe Revu heb ik toen een reportage gemaakt.

"Op een broeierige zomeravond in juli 2006 wil Jaco G.(37) uit Alphen aan den Rijn seks. Hij klopt eerst aan bij zijn nieuwe vriendin, maar zij heeft geen zin.

Jacog1web

Tegen half twaalf gaat hij langs bij zijn ex-nichtje Tamara (28). Hij weet dat ze alleen thuis is. Ze doet open. Wat er dan precies gebeurt is onduidelijk maar even later ligt Tamara naakt en dood op de zolderkamer. Jaco ontkent, maar het lijkt erop dat hij al tien jaar een gevaarlijke fantasie had over zijn mooie, voor hem onbereikbare nichtje."

Zie verder hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: