Woensdag 25 juni: Patricks Poen & de Mensen van de Recherche

25 Jun

PatrickvkVanmiddag dus de presentatie van het boek van Patrick van der Eem. In het voorwoord vertelt Peter de Vries dat Patrick hem in het eerste gesprek om 250.000 euro heeft gevraagd, een onmogelijk eis. Patrick vertelt in de Volkskrant dat hij uiteindelijk genoegen nam met 25.000 euro onkosten en vrijwel de helft van de opbrengst van de verkoop van nieuwsclips. xe2x80x9cDat zou weinig opleveren, zeiden ze. Toch heb ik mijn 300.000 euro gekregen, want ABC betaalde 830.000 duizend dollar. Ook Europa leverde geld op.xe2x80x99

Bij Nieuwe Revu zal men gisteren niet hebben staan juichen: vandaag ligt het blad in de winkel met Patrick op de cover, exclusief. Of de Volkskrant heeft zich niet aan afspraken gehouden, dat kan ook nog, maar het lijkt er toch meer op dat Patrick zijn eigen gang is gegaan. In het interview in Nieuwe Revu vertelt Patrick dat Joran zich op z’n zeventiende als schandknaap verhuurde aan toeristen en dat er nog xc3xa9xc3xa9n grote troefkaart is die voor het eind van het jaar wordt uitgespeeld.

Voor zijn bankrekening zal het allemaal wel goed zijn, maar als mens is Patrick toch aardig door het ijs gezakt. Die stoere verhalen over zijn criminele verleden komen mij nu al de neus uit. Wat niet wegneemt dat hij wxc3xa9l degene is die Joran tot een onthutsende bekentenis heeft gekregen. Volgens de Telegraaf ondermijnt ‘de snuivende Patrick’ het bewijs, maar dat lijkt mij onzin. Ik weet niet veel van cocaxc3xafnegebruik, ik heb er zelf nooit aan durven beginnen, maar dat je er spontaan onbetrouwbaar van zou worden lijkt mij een brug te ver. Bovendien: Patrick snoof, Joran niet.

                                                   *

Recherche1

Recherche3Gisteravond bij de NCRV de eerste aflevering van ‘de Mensen van de recherche’ waarbij rechercheurs van een bureau in Rotterdam letterlijk op de voet worden gevolgd. Het is het beste wat ik ooit op dit gebied heb gezien (voorzover ik mij herinner, zal straks wel weer iemand komen die het weer beter weet). Het is Bureau Van Speijk, maar dan echt. Dit wil je elke avond zien. Het is vooral zo goed omdat blijkt dat die rechercheurs zulke ‘gewone mensen’ zijn.

Wie dit heeft gezien wil weten hoe het verder gaat met die dementerende oma die door haar kleindochter min of meer was opgesloten in een leeg huis, met dat meisje van vijftien dat vertelt dat ze door haar oom is misbruikt en met die dodelijke schietpartij in cafxc3xa9 Havenzicht (ik zoek het nog even op), waarbij het slachtoffer een sms’je kreeg met de vraag of hij is doodgeschoten.

Recherche2

En het scheldwoord ‘kankerlakken’ kende ik ook nog niet. Is dat Rotterdams of een tikfoutje, ik weet niet helemaal zeker of die betreffende scheldende kleindochter niet gewoon kakkerlakken zei.                              

36 Responses to “Woensdag 25 juni: Patricks Poen & de Mensen van de Recherche”

 1. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 9:56 am #

  Zover zat ik er dus niet naast. Jou en andere reacties aan mijn adres waren derhalve misplaatst. Beter leren luisteren. Kijk je notities nog eens na nadat wij een gesprek hebben gehad, dan zul je er achterkomen dat ik het aardig aan het rechte eind heb gehad.

  Groet,

  Alex

  Beste Alex,

  ik heb je reacties nog even nagelezen, maar ik word er niet veel wijzer van. Voor degenen die dat ook willen doen: vul in het zoeksysteem (google) op deze site de naam Scheijbeler in en dan kom je vanzelf bij de reacties.

  Hendrik Jan

 2. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 9:56 am #

  Zover zat ik er dus niet naast. Jou en andere reacties aan mijn adres waren derhalve misplaatst. Beter leren luisteren. Kijk je notities nog eens na nadat wij een gesprek hebben gehad, dan zul je er achterkomen dat ik het aardig aan het rechte eind heb gehad.

  Groet,

  Alex

  Beste Alex,

  ik heb je reacties nog even nagelezen, maar ik word er niet veel wijzer van. Voor degenen die dat ook willen doen: vul in het zoeksysteem (google) op deze site de naam Scheijbeler in en dan kom je vanzelf bij de reacties.

  Hendrik Jan

 3. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 9:56 am #

  Zover zat ik er dus niet naast. Jou en andere reacties aan mijn adres waren derhalve misplaatst. Beter leren luisteren. Kijk je notities nog eens na nadat wij een gesprek hebben gehad, dan zul je er achterkomen dat ik het aardig aan het rechte eind heb gehad.

  Groet,

  Alex

  Beste Alex,

  ik heb je reacties nog even nagelezen, maar ik word er niet veel wijzer van. Voor degenen die dat ook willen doen: vul in het zoeksysteem (google) op deze site de naam Scheijbeler in en dan kom je vanzelf bij de reacties.

  Hendrik Jan

 4. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 9:56 am #

  Zover zat ik er dus niet naast. Jou en andere reacties aan mijn adres waren derhalve misplaatst. Beter leren luisteren. Kijk je notities nog eens na nadat wij een gesprek hebben gehad, dan zul je er achterkomen dat ik het aardig aan het rechte eind heb gehad.

  Groet,

  Alex

  Beste Alex,

  ik heb je reacties nog even nagelezen, maar ik word er niet veel wijzer van. Voor degenen die dat ook willen doen: vul in het zoeksysteem (google) op deze site de naam Scheijbeler in en dan kom je vanzelf bij de reacties.

  Hendrik Jan

 5. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 9:56 am #

  Zover zat ik er dus niet naast. Jou en andere reacties aan mijn adres waren derhalve misplaatst. Beter leren luisteren. Kijk je notities nog eens na nadat wij een gesprek hebben gehad, dan zul je er achterkomen dat ik het aardig aan het rechte eind heb gehad.

  Groet,

  Alex

  Beste Alex,

  ik heb je reacties nog even nagelezen, maar ik word er niet veel wijzer van. Voor degenen die dat ook willen doen: vul in het zoeksysteem (google) op deze site de naam Scheijbeler in en dan kom je vanzelf bij de reacties.

  Hendrik Jan

 6. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 9:56 am #

  Zover zat ik er dus niet naast. Jou en andere reacties aan mijn adres waren derhalve misplaatst. Beter leren luisteren. Kijk je notities nog eens na nadat wij een gesprek hebben gehad, dan zul je er achterkomen dat ik het aardig aan het rechte eind heb gehad.

  Groet,

  Alex

  Beste Alex,

  ik heb je reacties nog even nagelezen, maar ik word er niet veel wijzer van. Voor degenen die dat ook willen doen: vul in het zoeksysteem (google) op deze site de naam Scheijbeler in en dan kom je vanzelf bij de reacties.

  Hendrik Jan

 7. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 2:56 pm #

  Is dat denigrerend bedoeld of zo? Ik wilde alleen maar zeggen, dat ik van de reportage niet onder de indruk was. Dat het sensatie was. Ook feitelijk niet klopte. Dat indien Peter R van infiltranten werkt, er dan wel beter werk moet worden afgeleverd. En als je toch aan het zoeken gaat; lees dan meteen ” wespennest aan het Academieplein “DvhN journalist Bram Hulsebos. Kom jij er achter dat ik nooit ben ontslagen! Er waren namelijk geen ontslaggronden ik ben na lang werken 40 jaren in de WAO beland. Roddel en achterklap dus! Als je reageert kom dan gewoon met naam en toenaam. Dan ben je flink. Ik ben niet zo laf om mij te verschuilen en met modder te gooien naar mensen. In mijn reacties heb ik neergelegd dat Patrick v/d E niks deugde lul verhaal geen bekentenis van Joran van der Sloot. Maar Peter R heeft het onderzoek wel bemoeilijkt en deze zaak niet opgelost. Dat Joran seksuele contacten met mannen heeft is al langer bekend.

  Alex

 8. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 2:56 pm #

  Is dat denigrerend bedoeld of zo? Ik wilde alleen maar zeggen, dat ik van de reportage niet onder de indruk was. Dat het sensatie was. Ook feitelijk niet klopte. Dat indien Peter R van infiltranten werkt, er dan wel beter werk moet worden afgeleverd. En als je toch aan het zoeken gaat; lees dan meteen ” wespennest aan het Academieplein “DvhN journalist Bram Hulsebos. Kom jij er achter dat ik nooit ben ontslagen! Er waren namelijk geen ontslaggronden ik ben na lang werken 40 jaren in de WAO beland. Roddel en achterklap dus! Als je reageert kom dan gewoon met naam en toenaam. Dan ben je flink. Ik ben niet zo laf om mij te verschuilen en met modder te gooien naar mensen. In mijn reacties heb ik neergelegd dat Patrick v/d E niks deugde lul verhaal geen bekentenis van Joran van der Sloot. Maar Peter R heeft het onderzoek wel bemoeilijkt en deze zaak niet opgelost. Dat Joran seksuele contacten met mannen heeft is al langer bekend.

  Alex

 9. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 2:56 pm #

  Is dat denigrerend bedoeld of zo? Ik wilde alleen maar zeggen, dat ik van de reportage niet onder de indruk was. Dat het sensatie was. Ook feitelijk niet klopte. Dat indien Peter R van infiltranten werkt, er dan wel beter werk moet worden afgeleverd. En als je toch aan het zoeken gaat; lees dan meteen ” wespennest aan het Academieplein “DvhN journalist Bram Hulsebos. Kom jij er achter dat ik nooit ben ontslagen! Er waren namelijk geen ontslaggronden ik ben na lang werken 40 jaren in de WAO beland. Roddel en achterklap dus! Als je reageert kom dan gewoon met naam en toenaam. Dan ben je flink. Ik ben niet zo laf om mij te verschuilen en met modder te gooien naar mensen. In mijn reacties heb ik neergelegd dat Patrick v/d E niks deugde lul verhaal geen bekentenis van Joran van der Sloot. Maar Peter R heeft het onderzoek wel bemoeilijkt en deze zaak niet opgelost. Dat Joran seksuele contacten met mannen heeft is al langer bekend.

  Alex

 10. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 2:56 pm #

  Is dat denigrerend bedoeld of zo? Ik wilde alleen maar zeggen, dat ik van de reportage niet onder de indruk was. Dat het sensatie was. Ook feitelijk niet klopte. Dat indien Peter R van infiltranten werkt, er dan wel beter werk moet worden afgeleverd. En als je toch aan het zoeken gaat; lees dan meteen ” wespennest aan het Academieplein “DvhN journalist Bram Hulsebos. Kom jij er achter dat ik nooit ben ontslagen! Er waren namelijk geen ontslaggronden ik ben na lang werken 40 jaren in de WAO beland. Roddel en achterklap dus! Als je reageert kom dan gewoon met naam en toenaam. Dan ben je flink. Ik ben niet zo laf om mij te verschuilen en met modder te gooien naar mensen. In mijn reacties heb ik neergelegd dat Patrick v/d E niks deugde lul verhaal geen bekentenis van Joran van der Sloot. Maar Peter R heeft het onderzoek wel bemoeilijkt en deze zaak niet opgelost. Dat Joran seksuele contacten met mannen heeft is al langer bekend.

  Alex

 11. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 2:56 pm #

  Is dat denigrerend bedoeld of zo? Ik wilde alleen maar zeggen, dat ik van de reportage niet onder de indruk was. Dat het sensatie was. Ook feitelijk niet klopte. Dat indien Peter R van infiltranten werkt, er dan wel beter werk moet worden afgeleverd. En als je toch aan het zoeken gaat; lees dan meteen ” wespennest aan het Academieplein “DvhN journalist Bram Hulsebos. Kom jij er achter dat ik nooit ben ontslagen! Er waren namelijk geen ontslaggronden ik ben na lang werken 40 jaren in de WAO beland. Roddel en achterklap dus! Als je reageert kom dan gewoon met naam en toenaam. Dan ben je flink. Ik ben niet zo laf om mij te verschuilen en met modder te gooien naar mensen. In mijn reacties heb ik neergelegd dat Patrick v/d E niks deugde lul verhaal geen bekentenis van Joran van der Sloot. Maar Peter R heeft het onderzoek wel bemoeilijkt en deze zaak niet opgelost. Dat Joran seksuele contacten met mannen heeft is al langer bekend.

  Alex

 12. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 2:56 pm #

  Is dat denigrerend bedoeld of zo? Ik wilde alleen maar zeggen, dat ik van de reportage niet onder de indruk was. Dat het sensatie was. Ook feitelijk niet klopte. Dat indien Peter R van infiltranten werkt, er dan wel beter werk moet worden afgeleverd. En als je toch aan het zoeken gaat; lees dan meteen ” wespennest aan het Academieplein “DvhN journalist Bram Hulsebos. Kom jij er achter dat ik nooit ben ontslagen! Er waren namelijk geen ontslaggronden ik ben na lang werken 40 jaren in de WAO beland. Roddel en achterklap dus! Als je reageert kom dan gewoon met naam en toenaam. Dan ben je flink. Ik ben niet zo laf om mij te verschuilen en met modder te gooien naar mensen. In mijn reacties heb ik neergelegd dat Patrick v/d E niks deugde lul verhaal geen bekentenis van Joran van der Sloot. Maar Peter R heeft het onderzoek wel bemoeilijkt en deze zaak niet opgelost. Dat Joran seksuele contacten met mannen heeft is al langer bekend.

  Alex

 13. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 4:24 pm #

  Ik wil nog een kleine aanvulling geven. Die opmerking was denigrerend bedoeld. Naast mijn werk voor de Rijksuniversiteit was het mogelijk om vijfentwintig jaren achtereen thuis criminele jongeren op te vangen. Op de rails te zetten. Met een score van 98 procent, ging mij dat dus niet slecht af. Een dubbele baan salarixc3xabring RuG met een hardwerkende partner. Die ook dag en nacht achter mij stond. Wij hadden altijd twee a drie jongeren in huis. Vroegtijdige schoolverlater die allemaal terug naar school gingen. Einddoelen bereiken; eindexamen. Uit verslaving, criminaliteit geraakten. Daarnaast heb ik ruim vijfentwintig jaren mensen in gevangenissen opgezocht, geholpen. Veel rapportage geschreven in strafzaken. Als reclasseringsmedewerker (vrijwillig) veel mensen geholpen. Ik ben daar dankbaar dat ik dit werk mocht doen. Mensen helpen zit nu eenmaal in de aard van het beestje. Na twee zeer zware operatieve ingrepen, hardstilstand en hartaanval, van 1998 tot 2006 keihard geknokt voor herstel, kan ik nu vrijwillig mensen helpen waar nodig. Niet meer zoals vroeger.

  Nadat ik de uitzending Peter R de Vries had gezien, Patrick van Eem, kan ik dat vergelijken met een persoon die ik in mijn leven ontmoette. Trouwens nooit hielp. Een zelfde soort als Patrick. Op donderdag oudejaarsdag 1992 werd er een overval gepleegd op een geldloper die geld haalde bij een supermarkt aan de Rijksstraatweg in Groningen. Daarbij werd de negentienjarige geldloper Arjan van der Laan door zijn hoofd geschoten. Ik werkte toen nog voor de gemeente Groningen. Dit trouwens ook als ambtenaar. Ik werd een kwartier na de overval gebeld. In Groningen bestond toen nog cafxc3xa9 ” Spieker “. Daar was die overval op de jonge geldloper beraamd. Ook overvallen op de SNS bank waar twee dames tot 3x toe de bank overvielen. Van de buit, die van de geldloper werd afgepakt, werd flink feestgevierd in het cafxc3xa9. Openstaande rekeningen betaald. Arjan van der Laan vocht voor zijn leven. Ik zag dat ook aan, hoe die jongen knokte. De daders werden gepakt. Dit door loslippigheid van de cafxc3xa9 baas. Ook veroordeeld. Momenteel is deze cafxc3xa9 baas neergezet als zijnde kruimeldief, Raadslid in Groningen voor de Stadspartij. Arjan van der Laan heeft ruim 9 jaren moeten vechten om een behoorlijke WAO uitkering te kunnen krijgen. Het raadslid net als Patrick cocaxc3xafne handel, XTC, house feesten; strafbladen waarmee ik vele keren mijn kamer zou kunnen behangen, verdienen bij mij geen enkel respect. Ik zou eerder geneigd zijn indien het zo zou zijn gegaan als Joran van der Sloot vertelde, Joran dus het meisje niet heeft vermoord, maar haar levenloze lichaam zoek maakte, dit nadat zoals bekend is, ze slachtoffer was geworden van alcohol en drugsdealers die haar verdovende middelen verkochten op een schoolreis, ze onder invloed was van verdovende middelen, medische in de problemen is gekomen en stierf, Joran te helpen. Dit in de zin van reclasseringshelper. Hoeveel bloed aan de vingers van Patrick kleven of anderen dat zou of freelance journalisten of journalisten maar eens moeten uitzoeken of beschrijven. In deze zaak vond ik het bewijs twijfelachtig. De handelwijze van Peter R de Vries onjuist! Strafbaar nadat wij een IRT affaire hebben gehad. Maar ja overwinningen worden vaak over lijken gevierd. Ze zijn zo beroemd, hebben een geweldig inkomen! Prachtige banen. Zijn zo geweldige Patricks. Ik kan er geen achting voor opbrengen. Ik heb meer oog voor de slachtoffers. Zo schopte ik eens een jongen midden in de nacht voor mij uit naar het politiebureau die thuiskwam met de buit van een gekraakte sigaretten automaat. Elke dag zag ik de kleine sigaretten sigaren boer zwoegen voor zijn dun belegde boterham. Dat is meer mijn aard.

  Alex

 14. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 4:24 pm #

  Ik wil nog een kleine aanvulling geven. Die opmerking was denigrerend bedoeld. Naast mijn werk voor de Rijksuniversiteit was het mogelijk om vijfentwintig jaren achtereen thuis criminele jongeren op te vangen. Op de rails te zetten. Met een score van 98 procent, ging mij dat dus niet slecht af. Een dubbele baan salarixc3xabring RuG met een hardwerkende partner. Die ook dag en nacht achter mij stond. Wij hadden altijd twee a drie jongeren in huis. Vroegtijdige schoolverlater die allemaal terug naar school gingen. Einddoelen bereiken; eindexamen. Uit verslaving, criminaliteit geraakten. Daarnaast heb ik ruim vijfentwintig jaren mensen in gevangenissen opgezocht, geholpen. Veel rapportage geschreven in strafzaken. Als reclasseringsmedewerker (vrijwillig) veel mensen geholpen. Ik ben daar dankbaar dat ik dit werk mocht doen. Mensen helpen zit nu eenmaal in de aard van het beestje. Na twee zeer zware operatieve ingrepen, hardstilstand en hartaanval, van 1998 tot 2006 keihard geknokt voor herstel, kan ik nu vrijwillig mensen helpen waar nodig. Niet meer zoals vroeger.

  Nadat ik de uitzending Peter R de Vries had gezien, Patrick van Eem, kan ik dat vergelijken met een persoon die ik in mijn leven ontmoette. Trouwens nooit hielp. Een zelfde soort als Patrick. Op donderdag oudejaarsdag 1992 werd er een overval gepleegd op een geldloper die geld haalde bij een supermarkt aan de Rijksstraatweg in Groningen. Daarbij werd de negentienjarige geldloper Arjan van der Laan door zijn hoofd geschoten. Ik werkte toen nog voor de gemeente Groningen. Dit trouwens ook als ambtenaar. Ik werd een kwartier na de overval gebeld. In Groningen bestond toen nog cafxc3xa9 ” Spieker “. Daar was die overval op de jonge geldloper beraamd. Ook overvallen op de SNS bank waar twee dames tot 3x toe de bank overvielen. Van de buit, die van de geldloper werd afgepakt, werd flink feestgevierd in het cafxc3xa9. Openstaande rekeningen betaald. Arjan van der Laan vocht voor zijn leven. Ik zag dat ook aan, hoe die jongen knokte. De daders werden gepakt. Dit door loslippigheid van de cafxc3xa9 baas. Ook veroordeeld. Momenteel is deze cafxc3xa9 baas neergezet als zijnde kruimeldief, Raadslid in Groningen voor de Stadspartij. Arjan van der Laan heeft ruim 9 jaren moeten vechten om een behoorlijke WAO uitkering te kunnen krijgen. Het raadslid net als Patrick cocaxc3xafne handel, XTC, house feesten; strafbladen waarmee ik vele keren mijn kamer zou kunnen behangen, verdienen bij mij geen enkel respect. Ik zou eerder geneigd zijn indien het zo zou zijn gegaan als Joran van der Sloot vertelde, Joran dus het meisje niet heeft vermoord, maar haar levenloze lichaam zoek maakte, dit nadat zoals bekend is, ze slachtoffer was geworden van alcohol en drugsdealers die haar verdovende middelen verkochten op een schoolreis, ze onder invloed was van verdovende middelen, medische in de problemen is gekomen en stierf, Joran te helpen. Dit in de zin van reclasseringshelper. Hoeveel bloed aan de vingers van Patrick kleven of anderen dat zou of freelance journalisten of journalisten maar eens moeten uitzoeken of beschrijven. In deze zaak vond ik het bewijs twijfelachtig. De handelwijze van Peter R de Vries onjuist! Strafbaar nadat wij een IRT affaire hebben gehad. Maar ja overwinningen worden vaak over lijken gevierd. Ze zijn zo beroemd, hebben een geweldig inkomen! Prachtige banen. Zijn zo geweldige Patricks. Ik kan er geen achting voor opbrengen. Ik heb meer oog voor de slachtoffers. Zo schopte ik eens een jongen midden in de nacht voor mij uit naar het politiebureau die thuiskwam met de buit van een gekraakte sigaretten automaat. Elke dag zag ik de kleine sigaretten sigaren boer zwoegen voor zijn dun belegde boterham. Dat is meer mijn aard.

  Alex

 15. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 4:24 pm #

  Ik wil nog een kleine aanvulling geven. Die opmerking was denigrerend bedoeld. Naast mijn werk voor de Rijksuniversiteit was het mogelijk om vijfentwintig jaren achtereen thuis criminele jongeren op te vangen. Op de rails te zetten. Met een score van 98 procent, ging mij dat dus niet slecht af. Een dubbele baan salarixc3xabring RuG met een hardwerkende partner. Die ook dag en nacht achter mij stond. Wij hadden altijd twee a drie jongeren in huis. Vroegtijdige schoolverlater die allemaal terug naar school gingen. Einddoelen bereiken; eindexamen. Uit verslaving, criminaliteit geraakten. Daarnaast heb ik ruim vijfentwintig jaren mensen in gevangenissen opgezocht, geholpen. Veel rapportage geschreven in strafzaken. Als reclasseringsmedewerker (vrijwillig) veel mensen geholpen. Ik ben daar dankbaar dat ik dit werk mocht doen. Mensen helpen zit nu eenmaal in de aard van het beestje. Na twee zeer zware operatieve ingrepen, hardstilstand en hartaanval, van 1998 tot 2006 keihard geknokt voor herstel, kan ik nu vrijwillig mensen helpen waar nodig. Niet meer zoals vroeger.

  Nadat ik de uitzending Peter R de Vries had gezien, Patrick van Eem, kan ik dat vergelijken met een persoon die ik in mijn leven ontmoette. Trouwens nooit hielp. Een zelfde soort als Patrick. Op donderdag oudejaarsdag 1992 werd er een overval gepleegd op een geldloper die geld haalde bij een supermarkt aan de Rijksstraatweg in Groningen. Daarbij werd de negentienjarige geldloper Arjan van der Laan door zijn hoofd geschoten. Ik werkte toen nog voor de gemeente Groningen. Dit trouwens ook als ambtenaar. Ik werd een kwartier na de overval gebeld. In Groningen bestond toen nog cafxc3xa9 ” Spieker “. Daar was die overval op de jonge geldloper beraamd. Ook overvallen op de SNS bank waar twee dames tot 3x toe de bank overvielen. Van de buit, die van de geldloper werd afgepakt, werd flink feestgevierd in het cafxc3xa9. Openstaande rekeningen betaald. Arjan van der Laan vocht voor zijn leven. Ik zag dat ook aan, hoe die jongen knokte. De daders werden gepakt. Dit door loslippigheid van de cafxc3xa9 baas. Ook veroordeeld. Momenteel is deze cafxc3xa9 baas neergezet als zijnde kruimeldief, Raadslid in Groningen voor de Stadspartij. Arjan van der Laan heeft ruim 9 jaren moeten vechten om een behoorlijke WAO uitkering te kunnen krijgen. Het raadslid net als Patrick cocaxc3xafne handel, XTC, house feesten; strafbladen waarmee ik vele keren mijn kamer zou kunnen behangen, verdienen bij mij geen enkel respect. Ik zou eerder geneigd zijn indien het zo zou zijn gegaan als Joran van der Sloot vertelde, Joran dus het meisje niet heeft vermoord, maar haar levenloze lichaam zoek maakte, dit nadat zoals bekend is, ze slachtoffer was geworden van alcohol en drugsdealers die haar verdovende middelen verkochten op een schoolreis, ze onder invloed was van verdovende middelen, medische in de problemen is gekomen en stierf, Joran te helpen. Dit in de zin van reclasseringshelper. Hoeveel bloed aan de vingers van Patrick kleven of anderen dat zou of freelance journalisten of journalisten maar eens moeten uitzoeken of beschrijven. In deze zaak vond ik het bewijs twijfelachtig. De handelwijze van Peter R de Vries onjuist! Strafbaar nadat wij een IRT affaire hebben gehad. Maar ja overwinningen worden vaak over lijken gevierd. Ze zijn zo beroemd, hebben een geweldig inkomen! Prachtige banen. Zijn zo geweldige Patricks. Ik kan er geen achting voor opbrengen. Ik heb meer oog voor de slachtoffers. Zo schopte ik eens een jongen midden in de nacht voor mij uit naar het politiebureau die thuiskwam met de buit van een gekraakte sigaretten automaat. Elke dag zag ik de kleine sigaretten sigaren boer zwoegen voor zijn dun belegde boterham. Dat is meer mijn aard.

  Alex

 16. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 4:24 pm #

  Ik wil nog een kleine aanvulling geven. Die opmerking was denigrerend bedoeld. Naast mijn werk voor de Rijksuniversiteit was het mogelijk om vijfentwintig jaren achtereen thuis criminele jongeren op te vangen. Op de rails te zetten. Met een score van 98 procent, ging mij dat dus niet slecht af. Een dubbele baan salarixc3xabring RuG met een hardwerkende partner. Die ook dag en nacht achter mij stond. Wij hadden altijd twee a drie jongeren in huis. Vroegtijdige schoolverlater die allemaal terug naar school gingen. Einddoelen bereiken; eindexamen. Uit verslaving, criminaliteit geraakten. Daarnaast heb ik ruim vijfentwintig jaren mensen in gevangenissen opgezocht, geholpen. Veel rapportage geschreven in strafzaken. Als reclasseringsmedewerker (vrijwillig) veel mensen geholpen. Ik ben daar dankbaar dat ik dit werk mocht doen. Mensen helpen zit nu eenmaal in de aard van het beestje. Na twee zeer zware operatieve ingrepen, hardstilstand en hartaanval, van 1998 tot 2006 keihard geknokt voor herstel, kan ik nu vrijwillig mensen helpen waar nodig. Niet meer zoals vroeger.

  Nadat ik de uitzending Peter R de Vries had gezien, Patrick van Eem, kan ik dat vergelijken met een persoon die ik in mijn leven ontmoette. Trouwens nooit hielp. Een zelfde soort als Patrick. Op donderdag oudejaarsdag 1992 werd er een overval gepleegd op een geldloper die geld haalde bij een supermarkt aan de Rijksstraatweg in Groningen. Daarbij werd de negentienjarige geldloper Arjan van der Laan door zijn hoofd geschoten. Ik werkte toen nog voor de gemeente Groningen. Dit trouwens ook als ambtenaar. Ik werd een kwartier na de overval gebeld. In Groningen bestond toen nog cafxc3xa9 ” Spieker “. Daar was die overval op de jonge geldloper beraamd. Ook overvallen op de SNS bank waar twee dames tot 3x toe de bank overvielen. Van de buit, die van de geldloper werd afgepakt, werd flink feestgevierd in het cafxc3xa9. Openstaande rekeningen betaald. Arjan van der Laan vocht voor zijn leven. Ik zag dat ook aan, hoe die jongen knokte. De daders werden gepakt. Dit door loslippigheid van de cafxc3xa9 baas. Ook veroordeeld. Momenteel is deze cafxc3xa9 baas neergezet als zijnde kruimeldief, Raadslid in Groningen voor de Stadspartij. Arjan van der Laan heeft ruim 9 jaren moeten vechten om een behoorlijke WAO uitkering te kunnen krijgen. Het raadslid net als Patrick cocaxc3xafne handel, XTC, house feesten; strafbladen waarmee ik vele keren mijn kamer zou kunnen behangen, verdienen bij mij geen enkel respect. Ik zou eerder geneigd zijn indien het zo zou zijn gegaan als Joran van der Sloot vertelde, Joran dus het meisje niet heeft vermoord, maar haar levenloze lichaam zoek maakte, dit nadat zoals bekend is, ze slachtoffer was geworden van alcohol en drugsdealers die haar verdovende middelen verkochten op een schoolreis, ze onder invloed was van verdovende middelen, medische in de problemen is gekomen en stierf, Joran te helpen. Dit in de zin van reclasseringshelper. Hoeveel bloed aan de vingers van Patrick kleven of anderen dat zou of freelance journalisten of journalisten maar eens moeten uitzoeken of beschrijven. In deze zaak vond ik het bewijs twijfelachtig. De handelwijze van Peter R de Vries onjuist! Strafbaar nadat wij een IRT affaire hebben gehad. Maar ja overwinningen worden vaak over lijken gevierd. Ze zijn zo beroemd, hebben een geweldig inkomen! Prachtige banen. Zijn zo geweldige Patricks. Ik kan er geen achting voor opbrengen. Ik heb meer oog voor de slachtoffers. Zo schopte ik eens een jongen midden in de nacht voor mij uit naar het politiebureau die thuiskwam met de buit van een gekraakte sigaretten automaat. Elke dag zag ik de kleine sigaretten sigaren boer zwoegen voor zijn dun belegde boterham. Dat is meer mijn aard.

  Alex

 17. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 4:24 pm #

  Ik wil nog een kleine aanvulling geven. Die opmerking was denigrerend bedoeld. Naast mijn werk voor de Rijksuniversiteit was het mogelijk om vijfentwintig jaren achtereen thuis criminele jongeren op te vangen. Op de rails te zetten. Met een score van 98 procent, ging mij dat dus niet slecht af. Een dubbele baan salarixc3xabring RuG met een hardwerkende partner. Die ook dag en nacht achter mij stond. Wij hadden altijd twee a drie jongeren in huis. Vroegtijdige schoolverlater die allemaal terug naar school gingen. Einddoelen bereiken; eindexamen. Uit verslaving, criminaliteit geraakten. Daarnaast heb ik ruim vijfentwintig jaren mensen in gevangenissen opgezocht, geholpen. Veel rapportage geschreven in strafzaken. Als reclasseringsmedewerker (vrijwillig) veel mensen geholpen. Ik ben daar dankbaar dat ik dit werk mocht doen. Mensen helpen zit nu eenmaal in de aard van het beestje. Na twee zeer zware operatieve ingrepen, hardstilstand en hartaanval, van 1998 tot 2006 keihard geknokt voor herstel, kan ik nu vrijwillig mensen helpen waar nodig. Niet meer zoals vroeger.

  Nadat ik de uitzending Peter R de Vries had gezien, Patrick van Eem, kan ik dat vergelijken met een persoon die ik in mijn leven ontmoette. Trouwens nooit hielp. Een zelfde soort als Patrick. Op donderdag oudejaarsdag 1992 werd er een overval gepleegd op een geldloper die geld haalde bij een supermarkt aan de Rijksstraatweg in Groningen. Daarbij werd de negentienjarige geldloper Arjan van der Laan door zijn hoofd geschoten. Ik werkte toen nog voor de gemeente Groningen. Dit trouwens ook als ambtenaar. Ik werd een kwartier na de overval gebeld. In Groningen bestond toen nog cafxc3xa9 ” Spieker “. Daar was die overval op de jonge geldloper beraamd. Ook overvallen op de SNS bank waar twee dames tot 3x toe de bank overvielen. Van de buit, die van de geldloper werd afgepakt, werd flink feestgevierd in het cafxc3xa9. Openstaande rekeningen betaald. Arjan van der Laan vocht voor zijn leven. Ik zag dat ook aan, hoe die jongen knokte. De daders werden gepakt. Dit door loslippigheid van de cafxc3xa9 baas. Ook veroordeeld. Momenteel is deze cafxc3xa9 baas neergezet als zijnde kruimeldief, Raadslid in Groningen voor de Stadspartij. Arjan van der Laan heeft ruim 9 jaren moeten vechten om een behoorlijke WAO uitkering te kunnen krijgen. Het raadslid net als Patrick cocaxc3xafne handel, XTC, house feesten; strafbladen waarmee ik vele keren mijn kamer zou kunnen behangen, verdienen bij mij geen enkel respect. Ik zou eerder geneigd zijn indien het zo zou zijn gegaan als Joran van der Sloot vertelde, Joran dus het meisje niet heeft vermoord, maar haar levenloze lichaam zoek maakte, dit nadat zoals bekend is, ze slachtoffer was geworden van alcohol en drugsdealers die haar verdovende middelen verkochten op een schoolreis, ze onder invloed was van verdovende middelen, medische in de problemen is gekomen en stierf, Joran te helpen. Dit in de zin van reclasseringshelper. Hoeveel bloed aan de vingers van Patrick kleven of anderen dat zou of freelance journalisten of journalisten maar eens moeten uitzoeken of beschrijven. In deze zaak vond ik het bewijs twijfelachtig. De handelwijze van Peter R de Vries onjuist! Strafbaar nadat wij een IRT affaire hebben gehad. Maar ja overwinningen worden vaak over lijken gevierd. Ze zijn zo beroemd, hebben een geweldig inkomen! Prachtige banen. Zijn zo geweldige Patricks. Ik kan er geen achting voor opbrengen. Ik heb meer oog voor de slachtoffers. Zo schopte ik eens een jongen midden in de nacht voor mij uit naar het politiebureau die thuiskwam met de buit van een gekraakte sigaretten automaat. Elke dag zag ik de kleine sigaretten sigaren boer zwoegen voor zijn dun belegde boterham. Dat is meer mijn aard.

  Alex

 18. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 4:24 pm #

  Ik wil nog een kleine aanvulling geven. Die opmerking was denigrerend bedoeld. Naast mijn werk voor de Rijksuniversiteit was het mogelijk om vijfentwintig jaren achtereen thuis criminele jongeren op te vangen. Op de rails te zetten. Met een score van 98 procent, ging mij dat dus niet slecht af. Een dubbele baan salarixc3xabring RuG met een hardwerkende partner. Die ook dag en nacht achter mij stond. Wij hadden altijd twee a drie jongeren in huis. Vroegtijdige schoolverlater die allemaal terug naar school gingen. Einddoelen bereiken; eindexamen. Uit verslaving, criminaliteit geraakten. Daarnaast heb ik ruim vijfentwintig jaren mensen in gevangenissen opgezocht, geholpen. Veel rapportage geschreven in strafzaken. Als reclasseringsmedewerker (vrijwillig) veel mensen geholpen. Ik ben daar dankbaar dat ik dit werk mocht doen. Mensen helpen zit nu eenmaal in de aard van het beestje. Na twee zeer zware operatieve ingrepen, hardstilstand en hartaanval, van 1998 tot 2006 keihard geknokt voor herstel, kan ik nu vrijwillig mensen helpen waar nodig. Niet meer zoals vroeger.

  Nadat ik de uitzending Peter R de Vries had gezien, Patrick van Eem, kan ik dat vergelijken met een persoon die ik in mijn leven ontmoette. Trouwens nooit hielp. Een zelfde soort als Patrick. Op donderdag oudejaarsdag 1992 werd er een overval gepleegd op een geldloper die geld haalde bij een supermarkt aan de Rijksstraatweg in Groningen. Daarbij werd de negentienjarige geldloper Arjan van der Laan door zijn hoofd geschoten. Ik werkte toen nog voor de gemeente Groningen. Dit trouwens ook als ambtenaar. Ik werd een kwartier na de overval gebeld. In Groningen bestond toen nog cafxc3xa9 ” Spieker “. Daar was die overval op de jonge geldloper beraamd. Ook overvallen op de SNS bank waar twee dames tot 3x toe de bank overvielen. Van de buit, die van de geldloper werd afgepakt, werd flink feestgevierd in het cafxc3xa9. Openstaande rekeningen betaald. Arjan van der Laan vocht voor zijn leven. Ik zag dat ook aan, hoe die jongen knokte. De daders werden gepakt. Dit door loslippigheid van de cafxc3xa9 baas. Ook veroordeeld. Momenteel is deze cafxc3xa9 baas neergezet als zijnde kruimeldief, Raadslid in Groningen voor de Stadspartij. Arjan van der Laan heeft ruim 9 jaren moeten vechten om een behoorlijke WAO uitkering te kunnen krijgen. Het raadslid net als Patrick cocaxc3xafne handel, XTC, house feesten; strafbladen waarmee ik vele keren mijn kamer zou kunnen behangen, verdienen bij mij geen enkel respect. Ik zou eerder geneigd zijn indien het zo zou zijn gegaan als Joran van der Sloot vertelde, Joran dus het meisje niet heeft vermoord, maar haar levenloze lichaam zoek maakte, dit nadat zoals bekend is, ze slachtoffer was geworden van alcohol en drugsdealers die haar verdovende middelen verkochten op een schoolreis, ze onder invloed was van verdovende middelen, medische in de problemen is gekomen en stierf, Joran te helpen. Dit in de zin van reclasseringshelper. Hoeveel bloed aan de vingers van Patrick kleven of anderen dat zou of freelance journalisten of journalisten maar eens moeten uitzoeken of beschrijven. In deze zaak vond ik het bewijs twijfelachtig. De handelwijze van Peter R de Vries onjuist! Strafbaar nadat wij een IRT affaire hebben gehad. Maar ja overwinningen worden vaak over lijken gevierd. Ze zijn zo beroemd, hebben een geweldig inkomen! Prachtige banen. Zijn zo geweldige Patricks. Ik kan er geen achting voor opbrengen. Ik heb meer oog voor de slachtoffers. Zo schopte ik eens een jongen midden in de nacht voor mij uit naar het politiebureau die thuiskwam met de buit van een gekraakte sigaretten automaat. Elke dag zag ik de kleine sigaretten sigaren boer zwoegen voor zijn dun belegde boterham. Dat is meer mijn aard.

  Alex

 19. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 8:46 pm #

  Mensen die de waarheid zo’n beetje aan elkaar ” Google ‘n ” werden in mijn krakers periode ” lees Lawine links stads weekblad van Groningen, met weinig woorden er onder geschoffeld. Nu heb ik jou weer een beetje nieuws gebracht; eens kijken of HJ dat oppakt. Weet je wat het tegenwoordig is met de freelance journalisten, misdaadjournalisten, ze missen de politie radio. Een pakje zakdoeken was niet de bedoeling. Weergeven op welke wijze wij in het levenstaan wel. Geen grijze muizen. Natuurlijk is het makkelijk tegen mensen aantrappen. Maar het moet geen gewoonte worden dat Peter R de Vries als de enige God kan worden gezien. Ik waardeer jou reactie Gerrit. Maar piepeltje zit dichter bij objectiviteit dan jij zeker ge’ Google’tttt.

 20. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 8:46 pm #

  Mensen die de waarheid zo’n beetje aan elkaar ” Google ‘n ” werden in mijn krakers periode ” lees Lawine links stads weekblad van Groningen, met weinig woorden er onder geschoffeld. Nu heb ik jou weer een beetje nieuws gebracht; eens kijken of HJ dat oppakt. Weet je wat het tegenwoordig is met de freelance journalisten, misdaadjournalisten, ze missen de politie radio. Een pakje zakdoeken was niet de bedoeling. Weergeven op welke wijze wij in het levenstaan wel. Geen grijze muizen. Natuurlijk is het makkelijk tegen mensen aantrappen. Maar het moet geen gewoonte worden dat Peter R de Vries als de enige God kan worden gezien. Ik waardeer jou reactie Gerrit. Maar piepeltje zit dichter bij objectiviteit dan jij zeker ge’ Google’tttt.

 21. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 8:46 pm #

  Mensen die de waarheid zo’n beetje aan elkaar ” Google ‘n ” werden in mijn krakers periode ” lees Lawine links stads weekblad van Groningen, met weinig woorden er onder geschoffeld. Nu heb ik jou weer een beetje nieuws gebracht; eens kijken of HJ dat oppakt. Weet je wat het tegenwoordig is met de freelance journalisten, misdaadjournalisten, ze missen de politie radio. Een pakje zakdoeken was niet de bedoeling. Weergeven op welke wijze wij in het levenstaan wel. Geen grijze muizen. Natuurlijk is het makkelijk tegen mensen aantrappen. Maar het moet geen gewoonte worden dat Peter R de Vries als de enige God kan worden gezien. Ik waardeer jou reactie Gerrit. Maar piepeltje zit dichter bij objectiviteit dan jij zeker ge’ Google’tttt.

 22. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 8:46 pm #

  Mensen die de waarheid zo’n beetje aan elkaar ” Google ‘n ” werden in mijn krakers periode ” lees Lawine links stads weekblad van Groningen, met weinig woorden er onder geschoffeld. Nu heb ik jou weer een beetje nieuws gebracht; eens kijken of HJ dat oppakt. Weet je wat het tegenwoordig is met de freelance journalisten, misdaadjournalisten, ze missen de politie radio. Een pakje zakdoeken was niet de bedoeling. Weergeven op welke wijze wij in het levenstaan wel. Geen grijze muizen. Natuurlijk is het makkelijk tegen mensen aantrappen. Maar het moet geen gewoonte worden dat Peter R de Vries als de enige God kan worden gezien. Ik waardeer jou reactie Gerrit. Maar piepeltje zit dichter bij objectiviteit dan jij zeker ge’ Google’tttt.

 23. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 8:46 pm #

  Mensen die de waarheid zo’n beetje aan elkaar ” Google ‘n ” werden in mijn krakers periode ” lees Lawine links stads weekblad van Groningen, met weinig woorden er onder geschoffeld. Nu heb ik jou weer een beetje nieuws gebracht; eens kijken of HJ dat oppakt. Weet je wat het tegenwoordig is met de freelance journalisten, misdaadjournalisten, ze missen de politie radio. Een pakje zakdoeken was niet de bedoeling. Weergeven op welke wijze wij in het levenstaan wel. Geen grijze muizen. Natuurlijk is het makkelijk tegen mensen aantrappen. Maar het moet geen gewoonte worden dat Peter R de Vries als de enige God kan worden gezien. Ik waardeer jou reactie Gerrit. Maar piepeltje zit dichter bij objectiviteit dan jij zeker ge’ Google’tttt.

 24. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 8:46 pm #

  Mensen die de waarheid zo’n beetje aan elkaar ” Google ‘n ” werden in mijn krakers periode ” lees Lawine links stads weekblad van Groningen, met weinig woorden er onder geschoffeld. Nu heb ik jou weer een beetje nieuws gebracht; eens kijken of HJ dat oppakt. Weet je wat het tegenwoordig is met de freelance journalisten, misdaadjournalisten, ze missen de politie radio. Een pakje zakdoeken was niet de bedoeling. Weergeven op welke wijze wij in het levenstaan wel. Geen grijze muizen. Natuurlijk is het makkelijk tegen mensen aantrappen. Maar het moet geen gewoonte worden dat Peter R de Vries als de enige God kan worden gezien. Ik waardeer jou reactie Gerrit. Maar piepeltje zit dichter bij objectiviteit dan jij zeker ge’ Google’tttt.

 25. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:45 pm #

  Hoe kruipt de onderwereld naar de bovenwereld. Verschrijven criminelen hun criminele daden tot heldendaden.

 26. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:45 pm #

  Hoe kruipt de onderwereld naar de bovenwereld. Verschrijven criminelen hun criminele daden tot heldendaden.

 27. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:45 pm #

  Hoe kruipt de onderwereld naar de bovenwereld. Verschrijven criminelen hun criminele daden tot heldendaden.

 28. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:45 pm #

  Hoe kruipt de onderwereld naar de bovenwereld. Verschrijven criminelen hun criminele daden tot heldendaden.

 29. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:45 pm #

  Hoe kruipt de onderwereld naar de bovenwereld. Verschrijven criminelen hun criminele daden tot heldendaden.

 30. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:45 pm #

  Hoe kruipt de onderwereld naar de bovenwereld. Verschrijven criminelen hun criminele daden tot heldendaden.

 31. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:52 pm #

  Ik wil niet te melodramatisch overkomen. Maar lees het boek de Cirkel en de Cirkel is rond. Geschreven door een moeder. De laatste levensdagen van die jongen die aan harddrugs is verslaafd geraakt beschrijft ze hoe ik hem en later haar en de familie heb bijgestaan. 1973. In dat zelfde jaar werd ik op zaterdagavond gebeld dat een jongen aan de Borgwal bij het clubhuis ” De Borg ” een overdosis had genomen. Het gozertje van notabene zestien jaar. Ik moest de hele stad door had ambulance en politie al van uit huis gebeld toen zijn vrienden mij om hulp vroegen. Toen ik aankwam waren die er nog niet. Ik hield de jongen dood in mijn armen. Ik zou Patrick weleens willen vertellen wat dat met mijn heeft gedaan. Ik denk dat hij dan beter af is met Joran.

 32. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:52 pm #

  Ik wil niet te melodramatisch overkomen. Maar lees het boek de Cirkel en de Cirkel is rond. Geschreven door een moeder. De laatste levensdagen van die jongen die aan harddrugs is verslaafd geraakt beschrijft ze hoe ik hem en later haar en de familie heb bijgestaan. 1973. In dat zelfde jaar werd ik op zaterdagavond gebeld dat een jongen aan de Borgwal bij het clubhuis ” De Borg ” een overdosis had genomen. Het gozertje van notabene zestien jaar. Ik moest de hele stad door had ambulance en politie al van uit huis gebeld toen zijn vrienden mij om hulp vroegen. Toen ik aankwam waren die er nog niet. Ik hield de jongen dood in mijn armen. Ik zou Patrick weleens willen vertellen wat dat met mijn heeft gedaan. Ik denk dat hij dan beter af is met Joran.

 33. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:52 pm #

  Ik wil niet te melodramatisch overkomen. Maar lees het boek de Cirkel en de Cirkel is rond. Geschreven door een moeder. De laatste levensdagen van die jongen die aan harddrugs is verslaafd geraakt beschrijft ze hoe ik hem en later haar en de familie heb bijgestaan. 1973. In dat zelfde jaar werd ik op zaterdagavond gebeld dat een jongen aan de Borgwal bij het clubhuis ” De Borg ” een overdosis had genomen. Het gozertje van notabene zestien jaar. Ik moest de hele stad door had ambulance en politie al van uit huis gebeld toen zijn vrienden mij om hulp vroegen. Toen ik aankwam waren die er nog niet. Ik hield de jongen dood in mijn armen. Ik zou Patrick weleens willen vertellen wat dat met mijn heeft gedaan. Ik denk dat hij dan beter af is met Joran.

 34. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:52 pm #

  Ik wil niet te melodramatisch overkomen. Maar lees het boek de Cirkel en de Cirkel is rond. Geschreven door een moeder. De laatste levensdagen van die jongen die aan harddrugs is verslaafd geraakt beschrijft ze hoe ik hem en later haar en de familie heb bijgestaan. 1973. In dat zelfde jaar werd ik op zaterdagavond gebeld dat een jongen aan de Borgwal bij het clubhuis ” De Borg ” een overdosis had genomen. Het gozertje van notabene zestien jaar. Ik moest de hele stad door had ambulance en politie al van uit huis gebeld toen zijn vrienden mij om hulp vroegen. Toen ik aankwam waren die er nog niet. Ik hield de jongen dood in mijn armen. Ik zou Patrick weleens willen vertellen wat dat met mijn heeft gedaan. Ik denk dat hij dan beter af is met Joran.

 35. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:52 pm #

  Ik wil niet te melodramatisch overkomen. Maar lees het boek de Cirkel en de Cirkel is rond. Geschreven door een moeder. De laatste levensdagen van die jongen die aan harddrugs is verslaafd geraakt beschrijft ze hoe ik hem en later haar en de familie heb bijgestaan. 1973. In dat zelfde jaar werd ik op zaterdagavond gebeld dat een jongen aan de Borgwal bij het clubhuis ” De Borg ” een overdosis had genomen. Het gozertje van notabene zestien jaar. Ik moest de hele stad door had ambulance en politie al van uit huis gebeld toen zijn vrienden mij om hulp vroegen. Toen ik aankwam waren die er nog niet. Ik hield de jongen dood in mijn armen. Ik zou Patrick weleens willen vertellen wat dat met mijn heeft gedaan. Ik denk dat hij dan beter af is met Joran.

 36. Alex Scheijbeler June 25, 2008 at 10:52 pm #

  Ik wil niet te melodramatisch overkomen. Maar lees het boek de Cirkel en de Cirkel is rond. Geschreven door een moeder. De laatste levensdagen van die jongen die aan harddrugs is verslaafd geraakt beschrijft ze hoe ik hem en later haar en de familie heb bijgestaan. 1973. In dat zelfde jaar werd ik op zaterdagavond gebeld dat een jongen aan de Borgwal bij het clubhuis ” De Borg ” een overdosis had genomen. Het gozertje van notabene zestien jaar. Ik moest de hele stad door had ambulance en politie al van uit huis gebeld toen zijn vrienden mij om hulp vroegen. Toen ik aankwam waren die er nog niet. Ik hield de jongen dood in mijn armen. Ik zou Patrick weleens willen vertellen wat dat met mijn heeft gedaan. Ik denk dat hij dan beter af is met Joran.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: