Jos van der Meer vertelt

25 Jun

Josvandermeeradweb

Update 10.45 uur:

Het Algemeen Dagblad heeft een interview met Jos van der Meer. De gemeente Amsterdam sloot onlangs zijn seksclub Elxc3xa9gance vanwege vermeende ‘banden met Holleeder’. Een lachertje, zegt Van der Meer, ‘ruzie zult u bedoelen. Holleeder kwam inderdaad een paar keer om geld vragen. Maar ik ben geen Endstra. Ik heb zelfs een paar keer tegen hem geprocedeerd. Ik laat me niet afpersen. Niet dat ik zo sterk ben, maar ik pik het niet. Russen, Joegoslaven, ze zijn allemaal over de vloer geweest. Wel dertig keer hebben ze me geld willen afpersen. In de Ritz, Mayfair, Villa Weizigt, Butterfly, l’Ambassadeur, Elxc3xa9gance. Mijn portiers schoppen ze zo de deur uit.’

Over de aanslagen op hem zegt hij: ‘Die Bentley van mij is ook nooit opgeblazen, dat was een Mercedes ML van een van mijn zoons. Ik heb een Rolls Royce Corniche waar ik in de zomer mee rijd. Zo’n cabrio, weet je wel. Op advies van mijn advocaat rij ik nu in een oude witte Mercedes. Je moet niet zo opvallen, zegt hij.’

De ‘aanslag’ op de Mercedes met een lawinepijl had te maken met een ruzietje van zijn zoon Max, door een ‘lokale bekende’ die het cafxc3xa9 was uitgezet. ‘Meteen daarna krijg je gasten aan de deur die vragen of ik bescherming nodig had. Natuurlijk is dat een vorm van afpersing. Ik heb ‘nee’ gezegd en een paar weken later ging mijn Rolls de lucht in door een lawinepijl. Dat noem ik een ludieke actie. Humor. De handgranaat die in de tuin onder de Mercedes SL van mijn zoon Max werd gegooid dat is een ander verhaal.’

Maar dat vertelt hij nu nog even niet.

Van der Meer kondigt aan afstand te doen van al zijn sekspanden, in totaal 39. Het ging hem alleen om ‘de stenen’ (het onroerend goed), maar hij is het gedonder met de inhoud meer dan zat. Vraag is wel: wie neemt het stokje over? De tippelzone in Utrecht is inmiddels overbelast omdat de dames uit de andere grote steden worden weggejaagd, waar blijft de top van de markt? Het blijft een lastige sector, je zult toch altijd te maken krijgen met ‘beschermers’, criminelen en andere lastige klanten.

6 Responses to “Jos van der Meer vertelt”

 1. Ad Haverkamp Sr. Brasschaat June 25, 2008 at 7:53 pm #

  Ik weet precies welke SMEERLAP jij bedoeld,Rinus!
  Die landloper met dat dikke wijf die overal vooraan met zn gluiperige muil bij andermans ellende stond te kwijlen!Gelukkig is dat verleden tijd dank zij dat nieuwe scanner gebeuren.Vieze informant van de C.I.D dat is ie.Ik geloof dat ie nu die skippy bal met coup solleil van hem als proefstuk voor de wetenschap heeft opgegeven voor de studie van mensen die eruit zien, maar ook ruiken als de ontlasting van het Noordafrikaanse everzwijn.

 2. Ad Haverkamp Sr. Brasschaat June 25, 2008 at 7:53 pm #

  Ik weet precies welke SMEERLAP jij bedoeld,Rinus!
  Die landloper met dat dikke wijf die overal vooraan met zn gluiperige muil bij andermans ellende stond te kwijlen!Gelukkig is dat verleden tijd dank zij dat nieuwe scanner gebeuren.Vieze informant van de C.I.D dat is ie.Ik geloof dat ie nu die skippy bal met coup solleil van hem als proefstuk voor de wetenschap heeft opgegeven voor de studie van mensen die eruit zien, maar ook ruiken als de ontlasting van het Noordafrikaanse everzwijn.

 3. Ad Haverkamp Sr. Brasschaat June 25, 2008 at 7:53 pm #

  Ik weet precies welke SMEERLAP jij bedoeld,Rinus!
  Die landloper met dat dikke wijf die overal vooraan met zn gluiperige muil bij andermans ellende stond te kwijlen!Gelukkig is dat verleden tijd dank zij dat nieuwe scanner gebeuren.Vieze informant van de C.I.D dat is ie.Ik geloof dat ie nu die skippy bal met coup solleil van hem als proefstuk voor de wetenschap heeft opgegeven voor de studie van mensen die eruit zien, maar ook ruiken als de ontlasting van het Noordafrikaanse everzwijn.

 4. Ad Haverkamp Sr. Brasschaat June 25, 2008 at 7:53 pm #

  Ik weet precies welke SMEERLAP jij bedoeld,Rinus!
  Die landloper met dat dikke wijf die overal vooraan met zn gluiperige muil bij andermans ellende stond te kwijlen!Gelukkig is dat verleden tijd dank zij dat nieuwe scanner gebeuren.Vieze informant van de C.I.D dat is ie.Ik geloof dat ie nu die skippy bal met coup solleil van hem als proefstuk voor de wetenschap heeft opgegeven voor de studie van mensen die eruit zien, maar ook ruiken als de ontlasting van het Noordafrikaanse everzwijn.

 5. Ad Haverkamp Sr. Brasschaat June 25, 2008 at 7:53 pm #

  Ik weet precies welke SMEERLAP jij bedoeld,Rinus!
  Die landloper met dat dikke wijf die overal vooraan met zn gluiperige muil bij andermans ellende stond te kwijlen!Gelukkig is dat verleden tijd dank zij dat nieuwe scanner gebeuren.Vieze informant van de C.I.D dat is ie.Ik geloof dat ie nu die skippy bal met coup solleil van hem als proefstuk voor de wetenschap heeft opgegeven voor de studie van mensen die eruit zien, maar ook ruiken als de ontlasting van het Noordafrikaanse everzwijn.

 6. Ad Haverkamp Sr. Brasschaat June 25, 2008 at 7:53 pm #

  Ik weet precies welke SMEERLAP jij bedoeld,Rinus!
  Die landloper met dat dikke wijf die overal vooraan met zn gluiperige muil bij andermans ellende stond te kwijlen!Gelukkig is dat verleden tijd dank zij dat nieuwe scanner gebeuren.Vieze informant van de C.I.D dat is ie.Ik geloof dat ie nu die skippy bal met coup solleil van hem als proefstuk voor de wetenschap heeft opgegeven voor de studie van mensen die eruit zien, maar ook ruiken als de ontlasting van het Noordafrikaanse everzwijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: