Patrick was een beetje eigenwijs…

24 Jun

Update 14.45 uur:

Volgens Henk Strootman is Patrick van der Eem een beetje eigenwijs geweest en was het helemaal niet de bedoeling dat er vandaag al een interview in de Volkskrant geplaatst zou worden. Bij de uitgeverij schijnt men niet erg blij te zijn: wat heeft een presentatie nog voor zin als alles al op straat ligt? Of er hierdoor minder animo voor zal zijn betwijfel ik. Nog wel even een opmerkelijk stukje uit het interview, voor degenen die te lui zijn om het zelf door te lezen. Op de vraag:

"Wist ABC, de Amerikaanse zender die de uitzending kocht, dat je cocaxc3xafne gebruikte in de auto?"

zegt Patrick:

"Dat weet ik niet zeker. Peter R. de Vries heeft die beelden uit het ruwe materiaal geknipt en tegen ABC gezegd: dit is alles. Om mij te beschermen xe2x80″ ook al had ik daar niet om gevraagd."

Lijkt me een stukje tekst dat de krant niet had gehaald als de afdeling publiciteit van de uitgeverij erbij had gezeten.

No Responses to “Patrick was een beetje eigenwijs…”

 1. Paul G. June 24, 2008 at 5:44 pm #

  Joran van de Beerput kan dan wel schuldig zijn. Maar die heeft xc3xa9xc3xa9n meisje de zee in gedumpt terwijl een Patrick van der Eem net als alle andere cokejunkies met zijn cokegebruik verantwoordelijk is voor alle ellende die de mensen in bijv Columbia, Bolivia, enz enz hebben. Zonder smerige coke gebruikers was er ook geen afname en werden er niet zoveel mensen vermoord voor een beetje wit poeder… Over normen en waarde gesproken. Patrick van der Eem is een fake crimineeltje met een grote bek. Welke crimineel heb je ooit horen zeggen: ‘Het is de gangster in mij die ik terug heb gehaald’. Kolere wat een wannabe Los Angeles nep gangster. Zeker iets teveel 2pac video’s gezien….

  En lafbekkie als je dit leest, ik ben best bereid om je in je zieke smoel te zeggen wat voor vreselijke schijnheilige rat je bent. Als je dit voor Aruba deed, dan zorgde je wel dat die kut coke daar aangepakt wordt.

  Maar nee, jou ego zat in de weg en je dacht mooi binnen te lopen over de rug van een dood meisje. Je bent ziek dude, en euthanasie is misschien de beste oplossing.

  Fake gangster met je opengesperde teveel pratende rotkop!

 2. M June 24, 2008 at 7:23 pm #

  Goed gezegd Paul!

 3. helly June 24, 2008 at 8:52 pm #

  helemaal met je eens paul weet je trouwens hoe confronterend het is om iemand tegen te komen die dezelfde “zieke” geest heeft dan moet je wel al een jaar daarvoor aan de coke andrs komt hij niet geloofwaardig over hoe graaf je je eigen kuil

 4. K.Hakvoort June 25, 2008 at 12:52 am #

  ABC heeft dus $833.000 betaald voor de voorbankgesprekken tussen van der Eem en van der Sloot. Dat lijkt slecht onderhandeld omdat de TV-maatschappij niet al het beeldmateriaal voor dat geld heeft opgeeist en er materiaal dat de uitwerking van de gesprekken kon ontkrachten, is weggeknipt. Maar uiteindelijk had ABC meer belang bij een krachtige compilatie dan bij al het materiaal dat de indruk – vooral bij het Amerikaanse publiek – zou kunnen wekken dat het hier om twee raaskallende verslaafden ging; de eerste verkoopt immers veel beter.
  De Vries heeft met zijn geknip,gemonteer en niet-openbaar maken van alle opnamen dus niet zozeer van der Eem beschermd, zoals deze in de Volkskrant beweert, als wel zijn deal met ABC en de kijkcijfers van het ABC-programma. In iets mindere mate geldt dit ook voor de Nederlandse markt, denk ik.

  Van der Eem zou al 30 dagen geen coke meer gebruikt hebben hetgeen onwaarschijnlijk lang lijkt als je zijn uitspraken in het interview zo leest. Hij klinkt alsof er dagelijks nog voor hetzelfde bedrag onkosten worden gemaakt.

 5. F. June 25, 2008 at 8:03 am #

  RE: de reactie van K. Hakvoort. Zelf zou ik ook het element van het niet (verder) willen schaden van het onderzoek mee laten wegen. Naar ik mag aannemen geldt dit zeker ook voor De Vries.

 6. rinus de arbeider June 25, 2008 at 12:55 pm #

  Al die zogenoemde criminelen die coke gebruiken zijn eigenlijk zielige mensen,die van zichzelf geen ballen hebben.Mensen die elke morgen heel vroeg moeten opstaan om te gaan werken dat zijn de mensen met ballen .Laten we dat nu en voor altijd eens duidelijk maken .En hj jij vroeg je af wat kakkerlakken waren ,nou dat zijn die loozers waar jij zo graag over schrijft die over de ruggen van hardwerkende mensen de maatschappij naar de kloten helpen,en van die uitvreters hebben we er veel te veel in nederland.al dat tuig wat voor kleur of afkomst ze ook hebben moet je prefentief ruimen .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: