'Een rijke flikker' hielp Joran met Natalee

24 Jun

Patrickbocagrande2web

Update 11.00 uur:

Morgen wordt het boek van Patrick van der Eem gepresenteerd, maar vandaag heeft de Volkskrant al een bizar interview met de man. Hij vertelt dat hij tijdens het hele gedoe met Joran zwaar aan de cocaxc3xafne zat en dat hij wel een vermoeden heeft wie die helper is die Joran assisteerde bij het wegwerken van het lichaam van Natalee Holloway. Op de vraag: "Jij weet wie Natalee in zee gedumpt heeft hxc3xa8?" zegt hij:

xe2x80x98Dat is speculeren. Maar ik weet het wel. Joran heeft me in het begin een naam genoemd. Hij zei niet dat die jongen iets gedaan heeft, maar wel dat hij veel met hem omging. Toen ik die naam aan de politie op Aruba gaf, werden ze gek, omdat het hun eigen vermoedens bevestigde. Het waren twee namen.    Eentje is de dag na het verdwijnen van Natalee vertrokken uit Aruba. Hij is een flikker uit een rijke familie. De politie vroeg me of Joran biseksuele neigingen heeft."

         

Hij geeft ook antwoord op de vraag hoe hij aan de ‘boca grande’, het litteken op zijn wang, komt. Dat dateert uit de tijd dat hij een van de grootste drugsdealers van Arnhem was.

"Ik kreeg nog geld van een jongen. Omdat hij niet betaalde, verkocht ik hem zwaar versneden heroxc3xafne, en toen kwam hij boos terug. Omdat ik hem vertrouwde, zette ik mijn honkbalknuppel neer. Toen pakte hij een mes en sneed me. Ik heb nooit aangifte gedaan. Ik dacht: wacht jij maar. Op een dag heb ik hem aangereden. Hij wilde oversteken en ik dacht: okxc3xa9, bxc3¡m. Ik reed hard. Hij vloog zo over de auto heen. Ik pakte een knuppel en wilde hem doodslaan. Maar een vriend hield me tegen. Ik heb die jongen nooit meer gezien."

Het opmerkelijke interview is inmiddels door alle collega’s ontdekt, maar niet iedereen haalt er hetzelfde uit. De Telegraaf bijvoorbeeld meldt wel de cokeverslaving, niet de ‘oplossing’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: