Jos van der Minder

21 Jun

JosvandermeerIs dat nou toeval? Ik hoor de hele week allerlei verhalen over Jos van der Meer. Vandaag meldt de Telegraaf dat ‘de Nederlandse seksbranche’ (wat dat ook mag wezen) verwacht dat zijn imperium – hij geldt als de grootste bordeeleigenaar van ons land – als een kaartenhuis in elkaar zal storten. De gemeente Amsterdam trekt op basis van de wet Bibob de vergunning in van zijn club Elegance aan de Nicolaas Witsenkade 38, om de hoek bij De Nederlandsche Bank. "De gemeente Amsterdam vermoedt banden met topcrimineel Willem Holleeder en meent dat er gevaar bestaat dat het bordeel wordt gebruikt voor criminele activiteiten."

Mijn berichtjes gingen over heel andere zaken en personen waar Van der Meer iets mee te maken zou hebben, maar je kunt niet alles geloven, er wordt ook veel geroddeld. Feit is wel dat het een invloedrijke speler is op de onroerend-goedmarkt en zoals men weet is daar van alles aan de hand. Harry Mens is ook al in opspraak. Volgens de Telegraaf was Van der Meer niet bereikbaar voor commentaar. Da’s niet zo gek: zodra de man zijn gezicht buiten de deur steekt wordt zijn auto opgeblazen, hij houdt zich even schuil.

Ik heb Jos van der Meer xc3xa9xc3xa9n keer gesproken, toen ik bezig was met een reportage over de praktijken van Oscar Hammerstein. Had te maken met transacties waarbij ook Henk Rommy en Bertus Lxc3xbcske betrokken waren. Staat hier.

No Responses to “Jos van der Minder”

  1. Mia June 23, 2008 at 9:01 am #

    Ook interessant om te lezen?

    http://marcelkaatee.web-log.nl/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: