Greg R. aangehouden; uitspraak Nico V. en Paja

20 Jun

Update 11.30 uur:

Het Onderwereld-blog meldt dat Greg R. (60) is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een groot cocaxc3xafnetransport dat in Brazilixc3xab in beslag is genomen. Ik dacht dat de peetvader allang op zijn lauweren rustte en van een al dan nog welverdiend pensioen genoot, maar misschien lopen de kosten wat uit de hand, met zoon Jesse achter de tralies.

Verder zitten we allemaal te wachten op de uitspraak in de zaak van Nico V. en Paja M. voor hun betrokkenheid bij die mislukte aanslag op Cor van Hout. De broers Van Lent hebben daar verklaringen over afgelegd. ‘Vrienden buitenslands’ met even geen toegang tot internet zitten met spanning te wachten, ik houd de vinger aan de pols van het internet maar ik voel nog niks.    

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: