Donderdag 19 juni: Jerry is levensmoe & het Haagse incestdrama

19 Jun

AutobomdelftIn januari stond half Haaglanden en omstreken op z’n kop door de autobom onder de huurauto van Jerry Rigter. Het duurde niet lang of mijn bezoekers wisten het naadje van de kous te melden. Jerry overleefde wonderwel, we zijn inmiddels een half jaar verder, maar het gaat niet goed met Jerry, zo hoor ik uit Haagse Kringen (en daaromtrent). Iemand die hem onlangs sprak wist te melden ‘dat het Jerry niet meer uitmaakte, hij gaat nog liever dood dan dit: leven met de angst om dood te gaan.’

Want de dreiging is niet geweken. Maar Jerry loopt, naar verluidt, zonder kogelwerend vest en zonder wapen rond in Den Haag. Hij verwacht zelf dat het eerder een kwestie van weken is dan van maanden voor hij weer ‘in het nieuws’ is.

Jerry heeft zelf wel een vermoeden uit welke hoek de wind waait. Hij zou een paar jaar geleden een Oost-Europeaan van ‘een aantal kilo’s bruin’ hebben geript. Dat is op zich al een probleem, maar het schijnt in die kringen nog overkomelijk te zijn, je krijgt niet meteen de doodstraf. De fout die Jerry heeft gemaakt was dat hij het deed in het huis waar vrouw en kinderen van de geripte partij bij aanwezig waren. En dat is wel een doodzonde.

WillardwebJerry is van oorsprong nog een maatje van Dick Willard (foto). De crime die-hards van de oude stempel (zoals ik) kennen hem hxc3xa9xc3xa9l goed: hij is de vader van de voor eeuwig verdwenen peuter Michelle, die zo’n twintig jaar lang in het nieuws is geweest. Willard is nogal bruut aan z’n eind gekomen op de Veluwe. Had met schandknapen, driehoeksverhouding en uitgestoken oogkassen te maken. Ik heb het net nog eens even zitten lezen, men wordt er niet vrolijk van. De liefde tussen Jerry en Dick was overigens allang bekoeld vxc3xb3xc3xb3r hij sneuvelde.

Nog een detail:

De bomauto waarin Jerry reed was een huurauto. En dat bedrijfje is toevallig ineens failliet gegaan en de eigenaar is verdwenen. Rara.

Eerdere berichten over de plofauto vinden we op woensdag 9 januari

                                                                *

Incestpano2webDinsdag kondigde ik aan dat ik de reportage over de Oostenrijks-Haagse incestdrama’s online zou zetten. Liep wat uit, maar is nu gelukt. Staat overigens op de betaalsite, dus het is toch maar voor een kleine groep relevant. Niettemin: het staat hier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: