Woensdag 30 april: Van Lennepkade & Cassandra

30 Apr

Lennepkade1webDe pro-formazitting in de Bunker, gisteren, deed niet veel stof opwaaien. De man over wie de laatste dagen grote reportages worden gepubliceerd – Jesse R. – was zelf niet aanwezig en ook zijn eigen advocaat was er niet. Toch is het wel prettig een verslag te lezen en daarvoor ben je dan toch aangewezen op crimesite, de kranten doen er niet veel aan.

Ook nog nergens kunnen vinden: de identiteit van de man die vorige week vrijdag om kwart over tien is geliquideerd op de Jacob van Lennepkade. Dat de politie het niet bekendmaakt kan ik me voorstellen, maar er moeten toch mensen zijn die dit weten en Amsterdamse verslaggevers die dit kunnen achterhalen? Of interesseert het verder niemand? Met de cameraploeg van Crime Time waren we in de buurt, achteraf hadden we toch even moeten gaan kijken, maar ja, in Amsterdam hoor je wel vaker een loeiende sirene.

Onderweg naar de Jacob van Lennepkade kwam ik langs deze muurschildering, op de hoek van de Van Lennepstraat en de Nassaukade. Deze foto heb ik gemaakt toen hij pas was aangebracht – en de allochtone buren er nogal bezwaar tegen maakten. Inmiddels is het kunstwerk nogal gehavend, maar een opknapbeurt zit er vast niet in.

                                                                                  *

Cassandra3webZag gisteravond in een flits nog iets over een paragnost die weet wie Cassandra van Schaijk heeft vermoord. Kunnen we niet afspreken dat dit soort figuren eerst de vingerproef doen voor ze op de buis verschijnen en er aandacht aan hun hersenspinsels wordt besteed? Was een poosje geleden in De Wereld Draait Door, een fragment uit zo’n nachtelijk belprogramma waar kennelijk ook aan piskijkerij wordt gedaan. Een beller die de vraag stelt: hoeveel vingers steek ik op? Niet alleen grappig, uiteindelijk komt het daar allemaal op neer met die charlatans.

No Responses to “Woensdag 30 april: Van Lennepkade & Cassandra”

 1. jan August 3, 2008 at 1:30 pm #

  Zag gisteravond in een flits nog iets over een paragnost die weet wie Cassandra van Schaijk heeft vermoord. Kunnen we niet afspreken dat dit soort figuren eerst de vingerproef doen voor ze op de buis verschijnen en er aandacht aan hun hersenspinsels wordt besteed?

  U weet echt niet waar u het over heeft.
  Wilt u eerst eens onderzoek doen en dan pas iets schrijven?

 2. Anonymous August 3, 2008 at 2:19 pm #

  @ Jan, van de ‘samenwerkende paragnosten Holland’,

  Vertel mij dan eens xc3xa9xc3xa9n zaak die door toedoen van SaPaHo tot een oplossing heeft geleid.
  U claimt diverse zaken te hebben opgelost. Nou ,dan wil ik wel eens weten welke.

 3. Anonymous August 3, 2008 at 2:27 pm #

  Samenwerkende Paragnosten Holland

  Deze organisatie is opgezet, met als doel het onderzoeken van zaken waar de Politie niet verder in komt of hulp bij kan gebruiken. Uit diversen onderzoeken is gebleken dat Paragnosten / Mediums zaken kunnen oplossen of een bijdrage te kunnen leveren bij het onderzoek. U leest hier in de regel weinig over omdat deze mensen niet de media opzoeken.

  De organisatie blijft bezig naar het zoeken van betrouwbare, goede Paragnosten / Mediums .Veel van onze medewerkers hebben al zaken met succes opgelost of daar aan bijdragen aan geleverd. Door al deze krachten te bundelen menen wij een sterk team te hebben gevormd ………..

  U durft nogal te claimen.

 4. jan August 30, 2008 at 7:26 pm #

  En we kunnen het nog bewijzen ook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: