Altan Soysal alias Erkohan Cem

21 Apr

Update 15.00 uur:

Van onze Kroatische vrienden krijg ik het bericht door dat er een internationaal opsporingsbevel loopt tegen Altan Soysal voor het ontvoeren van zijn echtgenote. Inmiddels is er wat meer bekend.  Het gaat om een man met de Turkse en Nederlandse nationaliteit. Hij was in het bezit van illegale vuurwapens en hij zou op 18 april zijn ex-vrouw hebben gegijzeld, in een woning in Utrecht. Gistermorgen is hij om kwart voor elf aangehouden toen hij met zijn BMW de grens tussen Slovenixc3xab en Kroatixc3xab wilde passeren, bij Macelj. Hij zit nu in de gevangenis in Zagreb, vanmorgen is hij voor de rechter geweest, hij maakt geen bezwaar tegen uitlevering naar Nederland. Hij zou in het bezit zijn van verschillende valse paspoorten, waaronder een Bulgaarse met een onbekende naam en een Britse met de naam Erkohan Cem. Het vermoeden is dat het om ‘iets groters’ gaat dan een huiselijke twist.

In de Nederlandse kranten kan ik niks vinden, ik probeer de politie van Utrecht te bereiken.

                                                                                    *

Henk Strootman filosofeert ook over de datende Paul van O. Wat ik mij nog afvroeg: hoe kwamen ze er bij Peter de Vries achter dat de man hiermee bezig was? Ik heb er nog speciaal op gelet, maar daarover werd in de uitzending niks gezegd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: