De schepping van…

29 Mar

JournalistscheppingwebDe rubriek ‘De schepping van…’ in De Journalist gaat dit keer over mijn nieuwe boek over Thea Moear, ‘De Godmother in Panama.’ Is eigenlijk alleen bestemd voor vakbroeders en -zusters, maar wellicht vinden mijn bezoekers het ook nog wel aardig om even te lezen. Staat zelfs een foto bij. Is vorig jaar in Thailand gemaakt. Daar moet je een helm dragen als je op zo’n scootertje rijdt, en een zonnebril tegen stof, dus helaas is ‘t niet al te herkenbaar. Voor wie ‘t wil lezen: als je op de afbeelding klikt, wordt-ie groter.

No Responses to “De schepping van…”

  1. Jan March 29, 2008 at 7:59 pm #

    dejavu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: