Moddergevecht Peter R. vs. Koen S.

27 Mar

Update 11.30 uur:

PeterbooswebHet begint haast een straatgevecht te worden: Koen Scharrenberg is behoorlijk ‘pissed off’ over de reactie van Peter R. de Vries over het Patrick-verhaal. Hij reageerde gisteren bij mij zo:

"Dit begint erg zielig te worden. Het ego van Peter R. is inmiddels dermate gezwollen, dat het te groot is geworden voor Panorama. En andere bladen met journalisten die niet onmiddellijk hallelujah roepen als onze zelfverklaarde maker van een ‘wereldscoop’ zijn mening debiteert. Eigenlijk ook te groot voor Nederland. Wie niet onvoorwaardelijk en kritiekloos voor me is, is tegen me. Bijna aandoenlijk. Wat moet dat eenzaam zijn."

Henk Strootman mengt zich nu ook in de strijd en citeert Koen, die nog wat olie op het vuur gooit. Wordt het een uitslaande brand of kan de boel nog worden geblust?

17 Responses to “Moddergevecht Peter R. vs. Koen S.”

 1. Henk March 27, 2008 at 12:08 pm #

  P. begint op Bush Jr. te lijken, if your not with us, you are against us, wat iemand al bijna tot terrorist maakt. Misschien begint P. een beetje de werkelijkheid uit het oog te verliezen, wat in de psychologie een beginnende neurose wordt genoemd. P. was altijd al een moeilijk mens in de omgang, maar nu lijkt het er op dat hij de controle begint te verliezen. Jammer.

 2. nepperd March 27, 2008 at 12:30 pm #

  Peter weet dat z’n tv carriere voorbij is als z’n zogenaamde wereldscoop een slap verhaal onder invloed van drugs en bepaalde materiele vooruitzichten blijkt te zijn.
  Hoofdofficier Hans Mos heeft nog NIETS boven water gekregen na de uitzending van begin februari. Dit geeft natuurlijk te denken over het gehalte van dit verhaal..

 3. lol March 27, 2008 at 12:52 pm #

  Panorama is inderdaad een rioolblad, net als aktueel, waar Peter werkte(of nog werkt). Peter zal alleen moeten leren dat zijn moraal niet de Nederlandse is, en gelukkig maar. Als rechercheurs op dezelfde wijze als Peter iets als opgelost zouden verklaren zouden er heel wat Schiedammertjes zijn. Ik verwacht van een journalist dat hij/zij kritisch is en de waarheid boven EGO laat prevaleren.

 4. I&I March 27, 2008 at 2:25 pm #

  De ‘Scoop’ die geen ‘WereldScoop’ bleek. Gegokt en verloren.

 5. I&I March 27, 2008 at 2:25 pm #

  De ‘Scoop’ die geen ‘WereldScoop’ bleek. Gegokt en verloren.

 6. I&I March 27, 2008 at 2:25 pm #

  De ‘Scoop’ die geen ‘WereldScoop’ bleek. Gegokt en verloren.

 7. I&I March 27, 2008 at 2:25 pm #

  De ‘Scoop’ die geen ‘WereldScoop’ bleek. Gegokt en verloren.

 8. I&I March 27, 2008 at 2:25 pm #

  De ‘Scoop’ die geen ‘WereldScoop’ bleek. Gegokt en verloren.

 9. I&I March 27, 2008 at 2:25 pm #

  De ‘Scoop’ die geen ‘WereldScoop’ bleek. Gegokt en verloren.

 10. I&I March 27, 2008 at 2:25 pm #

  De ‘Scoop’ die geen ‘WereldScoop’ bleek. Gegokt en verloren.

 11. chris March 27, 2008 at 2:36 pm #

  Jongens, jongens. Met alle respect, maar ik denk dat Peter R de Vries wel even wat meer krediet dient te krijgen dan hij nu krijgt. We kunnen toch in alle redelijkheid wel stellen dat De Vries er als misdaadverslaggever met kop en schouders bovenuit stijgt. De misdaadverhalen in de Panorama of Aktueel halen het in de verste verte niet bij zijn werk, dus een beetje bescheidenheid zou hier een ieder sieren.

 12. Koen March 27, 2008 at 3:29 pm #

  Een moddergevecht is niet mijn bedoeling, noch aan de reputatie van Peter R. de Vries tornen. Ik ken hem en zijn werkwijze maar al te goed, heb hem vaak bewonderd om zijn vasthoudendheid. Alleen dient hij, net als iedereen, te beseffen dat je niet onfeilbaar bent, fouten kunt maken, jezelf overschatten, noem maar op. Kortom: dat niets menselijks je vreemd is. Ook als journalist. Dussss …. wat mij betreft einde verhaal.

 13. De Betrokkenen March 29, 2008 at 9:44 am #

  Er is niemand die Peter de Vries nog respecteert om wat hij schrijft. Hij zegt gewoon zijn mening. En ook ik ben van mening dat veel journalisten leven van leugens omdat ze gewoonweg niet de goede connecties hebben. Laten we s.v.p. de goede journalisten onderscheiden van de slechten!

  Hebben we niets beters te doen?

 14. CHRIS March 29, 2008 at 4:57 pm #

  Hoor ik hier jaloerse mensen.Ja, peter r zo zijn ze in Nederland. Wat hadden ze toch graag zo,n scoop gehad.Dit is een teken dat je het goed doet.Wanneer zien we je weer op TV ?Ach, lit die ljui mar rabje.(frysk) Voor ons ben je de kampioen

 15. loekie March 29, 2008 at 5:01 pm #

  nepperd ….Hoofdofficier Hans Mos heeft nog NIETS boven water gekregen……of over Hoofdofficier Hans Mos

 16. Steven Brown March 29, 2008 at 8:24 pm #

  Peter R. de Vries is de Champ, en geeft de rest het nakijken. Niemand die ook maar in zijn schaduw mag staan.
  Laat Justitie met de bek vol tanden staan, en pakt de draad op waar de blunder-politie hem liet vallen.
  Heeft aanzien binnen de onder-en de bovenwereld. Loste misdrijven op waar Jusitie dit niet voor elkaar kreeg en flikt het kunstje iedere keer opnieuw.
  Hulde aan de Vries, en ik hoop dat we nog hxc3xa9xc3xa9l lang van zijn programma’s mogen genieten. Want ook die zijn spraakmakender en boeiender dan de hele rest op TV.

 17. toekomstige advocaat June 3, 2009 at 8:45 am #

  Ik wil niet veel zeggen, maar ff eerlijk…
  Wat je ook zegt of hoe je het ook draait of keert, peter heeft hoe dan ook tenminste een moord op gelost ( nou weten wij dat het meer is) en zelfs een moord oplossen is iets wat ik niet iedereeen zo een twee drie zie doen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: