Zondag 9 maart: berichten van overzee

9 Mar

GasduitsMijn correspondenten slapen nooit, de zon gaat niet onder in mijn webrijkje. Uit Canada bereikte mij nu de advertentie uit ‘Landleven’ waar ik het van de week al even over had, in het kader van de Duitse degelijkheid, ook van destijds.

                                      *

In Thailand is ook het een en ander aan de hand. De ‘koopman des doods’, de Russische wapenhandelaar Viktor Bout is daar aangehouden. "Zou het toeval zijn dat hier in Pattaya een dag eerder er een zware delegatie van de FBI was om les te geven aan de lokale politie? Lijkt me niet. Als die cursus zo snel zijn vruchten afwerpt hoeven we waarschijnlijk niet lang te wachten tot de moord op Mieremet ook wordt opgelost, hoewel…de politie hier is niet altijd even alert(zie foto).

Een filmpje over de politiebijeenkomst staat op de site van pattayapeople

ThailandpolitieslaaptOnze Man In Pattaya is tevens in aanraking gekomen met een Nederlands echtpaar dat zwaar bedonderd is met onroerend goed. Hij kan er nog niet te veel over zeggen, er zijn al bedreigingen geuit: voor 10.000 baht laten we jullie opruimen. Het is alweer even geleden dat ik er geweest ben, ik weet niet meer hoeveel dat is, iets van een paar tientjes? Daarvoor doen ze dat inderdaad. Het heeft allemaal iets te maken met iemand die zich uitgeeft als medewerker van een ambassade. De vraag is nog: is hij dat inderdaad, of zxc3xa9gt hij dat alleen maar (en heeft de opgelichte partij dat kunnen controleren). Wordt vervolgd.

No Responses to “Zondag 9 maart: berichten van overzee”

  1. chris March 9, 2008 at 6:41 pm #

    HJK: ik las laatst in De Telegraaf iets over een versie van Mein Kampf ofzo. Kun jij dat niet eens uitzoeken?

  2. Frank Mxc3xa9lotte March 9, 2008 at 6:51 pm #

    @Chris
    Als je googlet op site:misdaadjournalist.web-log.nl kampf
    dan zie je dat Hendrik-Jan hier al de nodige aandacht aan geschonken heeft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: