Update Frenky P.

7 Mar

Covervenlo2webFrenky P., hoofdman van de Bende van Venlo en veroordeeld tot levenslang, wil volgende week een kort geding aanspannen tegen de Staat om die te dwingen dna-sporen te onderzoeken. Frenky heeft xc3xa9xc3xa9n moord bekend, maar is veroordeeld voor zeven. Daarvan zijn drie ‘spookmoorden’ waarbij lijk noch identiteit bekend is. Exc3xa9n is op een Turkse drugshandelaar waarbij zijn betrokkenheid zeer twijfelachtig is.

De zaak die hem het meest wordt aangerekend is de dubbele moord op het echtpaar Van Rijn. Daar is geen enkel technisch bewijs tegen hem, er zijn alleen nogal onsamenhangende verklaringen van anderen. Inmiddels is bekend dat er wel dna-sporen zijn die alsnog onderzocht zouden kunnen worden, maar justitie heeft daar geen haast bij. Frenky wel. Meer hierover op de website www.valerielempereur.nl

No Responses to “Update Frenky P.”

  1. Johan March 8, 2008 at 1:08 am #

    Ja, aan die zgn. spookmoorden en Frenky’s veroordeling, kunnen we duidelijk zien in wat voor een verrotte toestand onze rechtstaat terecht is gekomen. Als rechters gaan proberen het publiek te behagen ipv. eventueel bewijs te wegen, de wet te toetsen en op een onafhankelijke wijze toe te passen, dan ligt er nogal wat ellende in het verschiet. De rechtstaat is ons grootste goed, dat nu beetje bij beetje, volgens de salami-taktiek, wordt afgebroken. Frenky is vast geen koorknaap, maar dit vonnis is fout en het is waardeloos. Of zoals een rechter zou zeggen: Het vonnis wordt vernietigd, want het voldoet niet aan de wettelijke eisen. Dan is er nog de zaak tegen Louis Hageman, die veroordeeld is op basis van wat hij tegen anderen, in de loop van vele jaren, zou hebben gezegd. Dat vonnis is door de Hoge Raad bevestigd, Wat is er daar aan de hand in Den Haag? Levenslang op basis van roddel en achterklap? Nou, dan mogen wij allemaal ook wel echt op onze hoede zijn voor deze rechterlijke macht. Wat een troep. Ik ken Louis persoonlijk en het is een echte rotzak, die al heel wat levens heeft verwoest en dat op zich werkt strafverzwarend, maar dan moet er wel enig tastbaar bewijs zijn en niet alleen maar wat geleuter van mensen die nog een appeltje te schillen hadden met L.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: