Vrijdag 7 maart: Connie Kramers Sterfdag

6 Mar

JulianewerdingMinister Hirsch Ballin werkt aan een verbod op growshops. Hij wil ondernemers die materialen voor wietteelt verkopen, strafbaar stellen. Staat op de internetsite van de Telegraaf. Tussen het bericht: "Ads door Google." Wat lezen wij: "Al uw groei- en bloeibenodigdheden Bel Gratis: 0800-0201798 http://www.electrogrow.nl"

Is ja komisch.

Brengt mij op de meest indringende drugsplaat die ik ken (tevens de mooiste): "Am Tag als Connie Kramer starb" van Juliane Werding, op de melodie van ‘The night they drove Old Dixie down’ (van The Band). Staat op Youtube

Gaskamerfirma

BeatrixhuppelNu we toch eenmaal in ‘the German mood’ zijn: in De Wereld Draait Door aandacht voor het zoeken naar een naamplaatje van de firma die de gaskamers verzorgde (voor ‘In Europa’ met Geert Mak) en voor ‘het huppeltje van Beatrix’. Toevallig allebei zaken met een Duits tintje. In het blad ‘Landleven’ schijnt nu overigens een advertentie te staan voor ‘stroverbrandingsinstallaties’ waarvan de Duitse degelijkheid wordt aanbevolen…

                                                                 *

Germaine C. krijgt een werkstraf (wietplantjes plukken?) voor het doodrijden van een tasjesdief. Kijk voor de aardigheid eens wat voor straf een beschonken automobilist kreeg toen hij een terras in Maastricht opdenderde door een foute manoeuvre, op de nieuwe website geenstraf.nl 

                                            *   

WismancamperwebDertig jaar plus tbs voor Henk van D., voor de ‘campermoord’ op Suzanne Wisman. Dat de man heel lang binnen moet blijven lijkt mij terecht, maar tbs? Ik vrees dat zijn geestvermogen daar niet tegen bestand zijn, dat heeft geen enkele zin. Huib van O. vermoordt twee mensen, even gruwelijk, hij krijgt een eis van twaalf jaar plus tbs. Ik zeg niet dat hij ook dertig jaar moet hebben, maar wie legt mij uit wat het verschil is en waarom dat misschien wel terecht is?

Alles over de moord op Suzanne staat hier (op de betaalsite).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: