Dinsdag 4 maart: Holleeder, Huib & Wilders

4 Mar

HolleederaktueelWas het niet vorige week donderdag dat ik repte van mijn bezoek aan Jan-Hein Kuijpers in Den Bosch? Zeker wel. De weerslag daarvan ligt vanaf vandaag (of morgen?) in de winkel. ‘Holleeder is voor de kerst vrij’ luidt de boodschap. De advocaat heeft zoveel vertrouwen in het Nederlandse rechtssysteem dat hij, als puntje bij paaltje komt, niet anders kan dan concluderen dat dit wel zo moet zijn.

Menigeen zal hem deze gedachte niet in dank afnemen. Mink Kok werd ook als naxc3xafef betiteld toen hij steeds zei dat hij zoveel vertrouwen had in de Nederlandse rechtspraak dat het recht zou zegevieren en hij vrij zou komen. Gebeurde ook, vorig jaar. Over vrijgelaten Hells Angels zullen we ‘t maar niet hebben. Je kunt je misschien afvragen of ons rechtssysteem deugt, maar dat is weer een ander punt.

                                              *

Huibvanobalk_2Vanmiddag staat in Rotterdam Huib van O. terecht voor de moorden op zijn vrouw en dochtertje. Er zal inmiddels wel meer bekend zijn over het motief, maar tot nu toe is daar weinig van naar buiten gekomen, voor de meesten is het nog een compleet raadsel. Dat zal het misschien ook blijven, maar als er antwoorden komen, komen ze vanmiddag. Ik ben van plan daarheen te gaan, ‘kom erop terug.’

                                                                              *

Wilders

Wilders & Boer Kini. Ik kan geen gewone boer meer zien, maar voor een boerkini… In mijn wekelijkse column op www.bepster.com gaat het daar over. En over hoe ik bijna infiltreerde in een moslimbende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: