Patrick van der Eem zat in getuigenbeschermingsprogramma

29 Feb

Update 12.40 uur:

Patrickbocagrande2web_2In de verhalen over Patrick van der Eem, in Panorama en Nieuwe Revu, miste ik twee dingen. Het ene verklap ik nog niet (is overigens ook minder interessant), het andere is dat Patrick in een getuigenbeschermingsprogramma van Amerika heeft gezeten, maar hij heeft dit zelf weer opengebroken. Of die ‘boca grande’ daarmee te maken heeft weet ik niet, mijn bron slaat dicht

Advertisement

No Responses to “Patrick van der Eem zat in getuigenbeschermingsprogramma”

 1. Brillie March 2, 2008 at 12:06 am #

  Ze weten hem nu wel weer te vinden… hachelijk, dat wel.

 2. Marokkaanse March 4, 2008 at 12:17 pm #

  Boontje komt op zijn loontje haha

 3. Anonymous March 4, 2008 at 5:45 pm #

  Sorry, bovenstaande link is niet correct..(wil niet kopieren hier);
  Meer over Patrick’s tv uitzending op Aruba van afgelopen zondag en de analyse van de Joran tapes hier: http://forum.fok.nl/topic/1132052#57147440

 4. Erik March 4, 2008 at 6:08 pm #

  Hoi Thanx voor de het plaatsen van mijn link

  Zo helpen we elkaar “dichter bij de waarheid”

  greetz Erik
  http://nathaleeholloway.hyves.nl/
  zie het mijn blog over het doorspeuren van de audio

 5. Anonymous March 4, 2008 at 7:01 pm #

  Uitstekend werk, Erik
  Peter krijgt deze week nog meer voor z’n kiezen als op de Ned. tv delen van de Aruba tv uitzending (en off the record beelden na de uitzending)met Patrick worden uitgezonden (Peter en Patrick zijn elkaar aan het afmaken en Joran komt met de schrik vrij en kan weer gewoon naar school; spannund..)

 6. Erik March 4, 2008 at 7:26 pm #

  Bron lid abcd-tje van het Fokforum:

  Telearuba (een lokale tvzender) heeft een programma genaamd: ‘A day in the Life’ waarin ze Patrick vd Eem hebben geinterviewd, toen dat klaar was ging de tvzender hun spullen opruimen echter … camera2 bleef ongemerkt doordraaien en opnemen terwijl Patrick verder aan het praten was met Poentje Castro (de presentator van het programma).Patrick had niet door dat er nog een camera aan het opnemen was al die tijd (camera2)

  Het 1e deel van deze opname is uitgezonden door Telearuba afgelopen zondag 2 maart 2008. Deel van deze uitzending is terug te vinden op Youtube.
  [url=http://www.youtube.com/watch?v=DHD60KDGGKU]http://www.youtube.com/watch?v=DHD60KDGGKU[/url]

  Wat Patrick precies gezegd heeft tegen Poentje is niet te verstaan daar dit in papiamento was.

  Volgens RU heeft Patrick het over drugsaangelegenheden gehad, dat hij zelf (Patrick dus) wel terdege met drugshandel in Aruba iets te maken heeft.Maar ook dat de hele uitzending van PeterR complete fake was! Misschien dat as donderdag na de volledige opnames meer duidelijk word?
  Ik heb via RU ook vernomen dat de volledige opnames aan het OM van Aruba worden gegeven
  voor onderzoek.

 7. Erik March 4, 2008 at 7:38 pm #

  Hier nog een reaktie van mij op een ander forum:

  NOVA en NETWERK wilden hun handen aan mijn bevindingen niet branden. Vooral bij NOVA ligt de zaak Holloway gevoelig, mede door het uitgezonden wijnincident. Pauw en Witteman, wilden dat het fragment van het wijngooien niet uitgezonden zou worden. NOVA heeft dit toch gedaan. Dit heeft volgens ingewijden nogal wat hectiek veroorzaak bij de NOS. Ook had Peter R er baat bij dat het wijnincident uitgezonden zou worden. Dit haalde zelfs Oprah. In het achterhoofd wist peter echt wel dat Amerika zijn fimpje ook zou kopen, dus dit kwam hem wel heel goed uit zo dagen vlak voor de grote uitzending. De vrouw van Peter zegt tegen de moeder van Joran na het gooien van de wijn “zo jij hebt je zoon goed opgevoed”. Dit versterkte alleen maar de afkeer naar Joran en zou nog meer kijkers trekken voor de uitzinding van Peter.
  De reden is ook dat het NOS journaal in het nieuwsbericht uitvoerig sprak over dat de zaak “opgelost” was. Dit bleek dus achteraf niet het geval. Hoe geloofwaardig kun je dan als NOS journaal nog zijn? Later is het bericht kleiner gebracht.
  1 vandaag vond het speculaties en konden er niet veel mee. Ik heb het gewoon op Hyves gezet, omdat me dit veel uurtjes heeft gekost. Nu moet ik niet klagen, want dat doe ik zelf. Ik wil het gewoon delen met anderen, want het shockeerde mij nogal en er hadden 7 miljoen mensen naar gekeken die de uitzending als waarheid hebben ervaren. Allicht dat ik woorden “ook” anders vertaald heb, dan er daadwerkelijk gezegd is. Patrick zal de woorden ook niet allemaal hebben na kunnen vertellen, mede door “het spannende gesprek” en omdat hij nogal vaak met zijn zware stem door Joran zijn zinnen spreekt. Een vertaler van SBS zal toch echt dezelfde audio tot zijn/haar beschikking hebben gehad. De ruis die door de opnamen zit is extreem. Het is voor een technicus een kleine handeling om deze ruis weg te halen, dan was alles nog meer verstaanbaar geweest. Waarom is dat niet gebeurd? Er bestaan zelfs computer programma’s om ruis in fase te laten opnemen, waardoor de bronruis verdwijnt. Waarom is dat niet gebeurt? En geloof mij, dit hebben ze echt niet in 4 dagen even snel gemonteerd. Daar zitten wel meer arbeidsuren in dan ze ons doen geloven. Wie weet is dit wel gezegd zodat de kijkers montagefouten door de vingers zouden zien, want dit was immers snel even in elkaar gezet. Met het checken van de ondertiteling ben ik al weken bezig geweest, dus 4 dagen montage en afwerking kan gewoon niet.
  Het zat gelikt in elkaar en de boodschap is overgekomen bij die 7 miljoen kijkers.

  Ik ben altijd al gefascineerd geweest door audio en heb een eigen studio. Ik ben visueel ingesteld en heb een scherp gehoor. Ik wist dat er iets niet aan de uitzending klopte. Geen hond die daar aan zou denken, maar ik ben gaan speuren. Eenmaal begonnen, wilde ik het afmaken ook.
  Ik keek altijd wel tegen Peter op en keek graag naar zijn uitzendingen, maar door deze ervaring van een uitzending waarmee gesjoemeld is, ben ik toch anders tegen hem aan gaan kijken. Het is gewoon een vete tussen Peter en de fam. van der Sloot. Peter wilde Joran aan de hoogste boom vastketenen en dat is gelukt. Peter houdt nog wat achter de hand, een soort van tegenzet (het is net pokeren). Peter geeft in de uitzending aan “Nou dat staat er dan ook leuk op, dat Joran zich daarmee bezighoudt”. Joran heeft dus over iets gesproken wat “ook” geheim moet blijven. Dit houdt Peter achter de hand en daardoor zal Joran waarschijnlijk geen aktie ondernemen op de uitzending, misschien bang dat er nog meer aan het licht komt over hem.
  Natuurlijk weet Joran meer, maar ik denk dat hij door dit alles nog meer zijn kaken op elkaar zal houden, omdat hij als enige kan verklaren wat er wel en niet tijdens de undercoveraktie gezegd is. Helaas zal niemand hem geloven omdat iedereen hem als leugenaar ziet. Zelfs zijn advocaat.
  Hoe kan men nu een zaak oplossen met trucage in beeld en geluid? Peter had alleen Joran moeten filmen en opnemen en daar niet in moeten knippen. Dan was dit geloofwaardiger geweest dan het nu het geval is. Ik zeg niet dat “alles” wat er gezegd is niet waar is. De verbanden in de gesprekken zijn gewoon niet duidelijk. Sommige zinnen zouden zo uit een ander gespreksmoment gehaald kunnen zijn, getuige het grote aantal knips. Je hoeft maar over Aruba te praten met een bekende van het land en er zal ongetwijfeld over dat mooie strand, de hotels, de casino’s en de bootjes gepraat worden. Ook is Joran nog jong, dus praten over een meisje en stoerdoenerij hoort bij de leeftijd.
  Peter mag zoveel verdienen als ie wil, ie komt zichzelf nog wel tegen. “het draait gewoon om het grote geld”. Peter en Patrick wilden natuurlijk de “beloning opstrijken”. Peter heeft al geprobeerd met de zaak “John F Kennedy” Amerika te veroveren, maar werd min of meer uitgelachen door de Amerikanen. Dit was zijn herkansing en het is hem gelukt. Joran ging Peter trouwens voor in “zijn rondje door de States”. Joran schrijft een boek, Peter schrijft een boek. Peter beticht Joran ervan “er een slaatje uit te willen slaan”. Alsof Peter dat niet beoogt en het geheel uit principe en morele overwegingen heeft gedaan. Daar geloof ik niets van. Peter wil beroemd worden. Nederland werd hem te klein misschien:-d
  Ook zal de fam Holloway willen dat het geld van de levensverzekering 4 miljoen uitgekeerd wordt. Alleen zonder lijk, geen uitkering lijkt me.

  Mijn verhaal is trouwens grotendeels te checken door op Youtube de fimpjes te bekijken, en mijn vertaling erbij te houden, helaas zit daar wel de overheersende ruis in en is daar een vertraging in beeld en geluid onstaan wegens de MPEG conversie. De knippen in beeld heb ik aangegeven als CUT. makkelijk te checken dus. Soms zitten er zelfs knippen in beeld tijdens een zin. Dat is echt vreemd voor een “bekentenis”. Knippen in geluid zal minder makkelijk te checken zijn voor een leek. Aangezien Peter copyright heeft, ga ik de fragmenten niet on-line zitten. Straks heb ik een proces aan mijn broek. Daar zit ik niet op te wachten.

 8. Anonymous March 4, 2008 at 11:43 pm #

  Erik, ik heb je info thread gelezen maar daar lopen geruchten en ‘feiten’ wel tamelijk door elkaar heen.
  Je noemt als bronnen over Joran en Paulus JQ Kelly (NY proces), Gate (? Holly) Brown en Beth. Dat zijn natuurlijk partijdige bronnen die geen objectieve info over hen geven. Dit is trouwens het grote probleem van deze zaak.
  IMO vallen de leugens van Joran in het niet bij de negatieve propaganda machine van HMI inc. Zolang niet alle aspecten van de zaak onderzocht worden, kun je onmogelijk iemand als schuldige aanwijzen. Dat doen Peter, Beth en Jensen natuurlijk wel. Walgelijke uitzending van Jensen vanavond. Wil natuurlijk Peter uit de wind houden, wat niet zal lukken.
  Patrick van der Eem heeft zondag bij Tele Aruba tv weer eens zijn mond voorbij gepraat. Ik denk dat Peter hem nu wel kan schieten. Benieuwd welke Nederlandse omroep de Tele Aruba beelden koopt. Als SBS6 ze koopt kun je ervan uitgaan dat de beelden gecensureerd gaan worden..

 9. Anonymous March 5, 2008 at 12:02 am #

  Je vraagt je op het fokforum af waarom Peter de uitzending ineens op de buis gooide. In mijn beleving had het vooral te maken met de onthulling van Young & Castillo dat Beth 4 uur eerder op Aruba was dan ze in haar boek schrijft (middels Beth’s originele aankomstdocument incl. haar sofi nummer). Gielen heeft de originele documenten gezien die Beth Hans Mos in dec. heeft laten zien over Natalee’s mogelijke rehab verleden (document ondertekend door een van Beth’s beste vriendinnen; waarde:0) en de geldopnames van Natalee’s rekening tijdens 10 dagen nadat Joran haar achterliet (middels rekeningafschriften van een onduidelijke rekening die zouden moeten bewijzen dat er geen opnames zouden zijn geweest… waarde: niet duidelijk). Dat Beth Hans Mos die documenten ongevraagd liet zien geeft aan dat HMI (waarvan Peter nu onderdeel uitmaakt..) Gielen wel degelijk serieus neemt. En de tactieken daarop afstemd.

 10. Erik March 5, 2008 at 12:54 pm #

  Kun je uitleggen wat je met HMI bedoeld? Afkorting waarvan?

  Peter wilde Amerika in, dit heeft hij al eerder geprobeerd rondom de JFK zaak. De TV uitzendingen rondom de presidentsverkiezingen zouden het filmpje van Joran doen ondersneeuwen. Dat gegeven moet niet onderschat worden.
  Je kan gelijk hebben. Dat dit dan een soort van tegenzet zou zijn. Ik houd alle opties voorlopig nog open.

  Op andere forums komen er ook reakties over Gielen, dat men haar niet al te serieus neemt.

 11. Anonymous March 5, 2008 at 2:50 pm #

  HMI is de (wisselende) netwerk van figuren (advocaten, detectives, gelukzoekers, tv makers e.d.) rondom Beth en Dave die zelf ook financieel beter van deze zaak willen worden.

 12. Erik March 6, 2008 at 1:52 pm #

  Hallo! Reaktie op stuk: trucage in beeld en geluid “Joran tapes”
  Ik heb een foutje gemaakt in de bewoording van het rekken van audio. Dit moet natuurlijk Time stretching zijn. Aangezien Time stretching moeilijk te achterhalen zal zijn, blijft dit bij een speculatie.

  Groet Erik

 13. ratjetoe March 6, 2008 at 10:03 pm #

  Hallo Eric(de B?),
  kijk daar kom ik oa. hier voor.
  Hardstikke goed die inzendingen m.b.t. Patrick (van de snee).
  Heb de filmpjes gezien op onze tube.
  Alleen dat papixc3xabmento, dat valt mij zwaar.
  Yo habla espanxc3xb4l pero entonces, papixc3xabmento es un otra cosa…comprende.
  Maar misschien is Macamba genegen, om ook nu weer de helpende hand te bieden.
  Peter de viess zal in deze niet helpen met dat, wat wij niet mogen weten ….maar wat eric (en oa. ik)
  vinden dat u toch moet weten.
  Eric….ik hoor nog van je.
  Hopelijk binnenkort in dit theater.

 14. Anonymous March 7, 2008 at 12:29 am #

  Natalee in een Arubaans benzinestation (1e week juni 2005)? Ziet iemand ook iets vreemds aan deze video?

 15. Anonymous March 7, 2008 at 12:31 am #

  Patrick heeft de presentator van de Arubaanse praatshow “Poentje” Castro vandaag bedreigd..
  http://www.refugeesunleashed.net/about13769.html

 16. Anonymous March 7, 2008 at 12:53 am #

  Peter dreigt Tele Aruba met rechtzaak..?

  Beste reageerder: in het vakje ‘auteur’ moet wel iets worden ingevuld, anders is de reactie niet oproepbaar via laatste reacties. Dergelijke reacties worden voortaan verwijderd.

  Hendrik Jan

 17. jannesschilderszoon November 5, 2009 at 5:09 pm #

  Hi,

  I just joined this site, because i have a burning question!

  Last month I bought a Wii!!! Yeah!

  I want to play backup wii games. How do I need to Wii Ombouwen?

  Thank you in advance for your replies and help!!

  Jannes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: