Update Bende van Nijvel

18 Feb

Danybouhouche

Update 13.00 uur:

De Bende van Nijvel is in het nieuws, door een raar filmpje met wat blote dames en heren in een bad met jam (‘confiture’). Hoe zit dat nu met de Bende van Nijvel, vraagt iemand. Dat zit zo: in Belgixc3xab is men dol op complotten en hoe minder bewijs, hoe meer theoriexc3xabn. Dat geldt zeker voor de Bende van Nijvel (‘Nivelles’). Door omstandigheden kom ik nogal eens langs die stad, je denkt er toch altijd even aan. Feit is wel dat er een groep keiharde gewetenloze criminelen bizarre moordpartijen heeft aangericht bij overvallen op supermarkten. In 2006 heb ik nog een reportage gemaakt over een nieuw spoor. Lees even mee:

"Eind november 2005 komt de Belg Madani(xe2x80x98Danyxe2x80x99) Bouhouche op een sukkelige manier om het leven: hij is bezig een eik om te hakken, maar de boom valt precies bovenop hem en de houthakker sterft. In het dorpje waar dit gebeurt – Fougax-et-Barrineuf aan de voet van de Franse Pyreneexc3xabn – kraait er aanvankelijk geen haan naar de dood van de man, pas begin januari 2006 ontstaat er opschudding. Bouhouche is niet zomaar iemand, hij is vele malen genoemd als een van de belangrijkste leden van de geheimzinnige Bende van Nijvel. De laatste jaren woonde hij als kluizenaar in een afgelegen woning. Nam xe2x80x98de killerxe2x80x99 zijn geheimen mee in zijn urn?"

LEES MEER:

                                                             

No Responses to “Update Bende van Nijvel”

 1. henk February 18, 2008 at 3:08 pm #

  what the f..k is dit dan een betaal site hjk

 2. ratjetoe February 18, 2008 at 4:13 pm #

  Hardstikke interessant Henk(15.08).
  Ik heb ff mijn codekraker ingezet en dat lukte(maar net).
  Nee mij hoeft p. de vee niet meer te leren hoe ik ongegeneerd kan inkijken en infiltreren.
  Moet kunnen….volgens bijna criminelen.

 3. Ries February 18, 2008 at 5:20 pm #

  Straks toch effe omfietsen over de Wilmottestraat, kijken of Le Jonathan er nog zit.

 4. Anonymous February 18, 2008 at 5:43 pm #

  In het zeer goed gedocumenteerde boek van Herwig Lerouge vind je veel verbanden tussen bende van Nijvel/ Nihoul/ Dutroux/Belgische magistraten: http://www.epo.be/uitgeverij/extrainfo.php?id=90_6445_326_8-B

 5. Brillie February 18, 2008 at 9:58 pm #

  Ach, een feestje… komt in de beste kringen voor.

 6. Ries Baeten February 18, 2008 at 11:02 pm #

  Boek Lerouge niet gelezen, wel gelezen dat Nihoul bescherming genoot van minister Joseph Michel..

 7. Mau February 19, 2008 at 1:50 am #

  Nee die is goed, als ik op de link “lees meer” klik, dan moet ik ervoor betalen? (verander de link dan in: “betaal hier”. Wat is dat nu? Geinspireerd door Peter R de Vries of zo? Alles verder in orde? Sorry maar ik volg het even niet? Ik wens je veel succes met je nieuwe inkomsten bron hoor.

 8. K.Hakvoort February 19, 2008 at 4:12 am #

  Ik kan hier zoals gewoonlijk natuurlijk mijn uiterst deskundige reacties voor nop geven maar ook ik heb in de afgelopen weken bijgeleerd; van Peter R. de Vries, Patrick van der Eem en last but not least H.J. Korterink. Daarom…
  LEES HIER:

 9. Jan February 19, 2008 at 7:46 am #

  pfffff…
  na m’n laatstse ‘feestje’ in de plaatselijke sexclub hier durf igewoon geen boodschappen meer te doen bij de supermarkt.
  en das jouw schuld

 10. Ton Biesemaat February 19, 2008 at 10:04 am #

  In Belgixc3xab geloven ze zo veel in complotten dat zelfs de onderzoekscommissie naar Gladio in een verband met de Bende van Nijvel geloofde. Met de nadruk op geloofde.

 11. brombeer February 19, 2008 at 12:05 pm #

  als we moeten gaan betalen voor n beetje oud achtergrond nieuws,dan lezen we het wel ergerns anders ,is vast wel iemand met een abbo die t copieert en ergens neergooit,
  flink min puntje HJ,je wil zeker van je vaste lezers af.is ook gelijk n goeie reden om toch je boek maar niet te kopen,ben niet zo gek op geldwolven,ben bang dat jij meer verdient als journalist dan menig lezer van je stukkies en dan ook nog betaalsite maken,nu ga je veel tyd in stukkies steken die de helft niet meer gaat lezen das wel handig,veel plezier met die grijpstuiver die je schijnbaar zo hard nodig heb,mischien moeten mensen voor hun reacties op jou schrijven ook maar geld vragen.

  Beste Brombeer,

  veel meer dan grijpstuivers zullen het niet worden, maar het is ook een beetje vreemd om een boek in de winkel te leggen met (grotendeels) verhalen die je ook gratis op internet kunt lezen. En wie niet gexc3xafnteresseerd is in oude verhalen moet ze vooral niet lezen.

  Hendrik Jan

 12. Kiekeboe February 19, 2008 at 1:31 pm #

  Ik geef brombeer gelijk. Dit valt zwaar tegen. Als je toch een zakcentje wilt bijverdienen dan zet gewoon adwords of een bannertje op je site. Genoeg bedrijven die je hiervoor willen betalen. Met wat reclame heeft de bezoeker, het bedrijfsleven en jij er wat aan. Nu niet. Dit valt zwaar tegen van jou.

 13. gerrit. February 19, 2008 at 1:41 pm #

  jammer,jammer,jammer.
  ik had je hoog zitten hajee,maar ik denk dat je teveel naar pdev hebt gekeken,die moet ook verdienen aan een ander z’n dood.(nathalee).
  dus dan maar schrappen uit m’n favorieten.Adios geldwolf.

 14. ik February 19, 2008 at 1:46 pm #

  ik vind het eigenlijk ook wel heel ergguuh jammer dat je nu ineens moet gaan betalen en ben het met brombeer eens er is vast wel een site waar je hetzelfde kan lezen maar dan gratis…..ik lees deze site nou al vanaf het begin en vind het jammer dat ik hem uit me favorieten moet gaan verwijderen maar er zit niks anders op…en hj wij hebben niet om dat boek gevraagd maar worden nu wel gestraft omdat jij het vreemd vindt om een boek in de winkel te leggen met verhalen die je gratis kan lezen….nee,nee dat wordt ff zoelen naar een andere site…..denk dat je nu een stuk minder bezoekers hebt en gelijk een boel minder mensen die je boek gaan kopen….

 15. core February 20, 2008 at 12:09 am #

  Tja, die betaalsitepage komt wel heel commercieel over. Helemaal als je nietsvermoedend doorklikt via ‘ lees meer’. Komt beetje koud over.

  Begrijp heel goed dat er brood op de plank moet komen, en dat sommige artikelen veel tijd hebben gekost.

  Je hebt reeds een aardige schare van (trouwe) bezoekers getrokken. Ook ik lurk al (bijna) van het begin af al mee. Het is dus even wennen.., want het charmante aan je website is juist dat het gespeend is van elke commercie.
  Juist door de mix met persooonlijke beslommeringen over bijvoorbeeld UPC en je heimelijke verliefdheid op Carla Roovers 😉 maken het zo leuk.

  Wellicht dat je een hint kan geven, als we naar een betaalsite worden doorgestuurd. Voorkomt een beetje ergenis.

 16. Ries Baeten February 20, 2008 at 5:34 pm #

  On topic nu: het pand waar Le Jonathan zat wordt verbouwd. Op de voordeur van nummer 10, iets verder dan de hoekcafxc3xa9s Le Continental en Le Golden star, hangt een “aanvraag om stedenbouwkundige verbouwing.” Aanvrager: K.M.D.(met adres), Waterloo. “Bevindt zich binnen een typisch woongebied en binnen het gebied van culturele, historische esthetische waarde of voor stadsverfraaiing van het G.B.P.”
  Vergadering op 18 maart in het stadhuis van St.Gilles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: