Update 17.00 uur: overval woning Johan Woudstra?

29 Jan

Woudstra_3

"Drie mannen zijn vanoc htend even over half zeven een huis aan de Stibbe in Nieuwkoop binnengedrongen," meldt het Algemeen Dagblad. "De drie bedreigden de 19-jarige bewoner met een vuurwapen en eisten geld. Uiteindelijk zijn de daders er met een onbekend bedrag en de auto van het slachtoffer vandoor gegaan. Bij de overval is de bewoner gewond geraakt aan het gezicht. De auto is rond 11.00 uur teruggevonden op de Oostkanaalweg in Aarlanderveen ter hoogte van het kruispunt met de N207. De politie zoekt getuigen die de mannen uit de auto hebben zien stappen."

Wat het interessant maakt: het zou gaan om het huis van Johan Woudstra, die bijna een jaar geleden in Venezuela is vermoord. Een vorig bericht over die raadselachtige moord op Island Margarita staat hier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: