Femke 'Mae West' Halsema in Uruzgan

22 Jan

Femkehalsemaweb_1

Dat is het nadeel als je niet aan politiek doet: je weet niet wat wel en geen nieuws is, op dat punt. Zo herinner ik me wel dat een tijdje geleden Femke Halsema van Groen Links op bezoek was bij ‘onze jongens’ in Uruzgan en dat daar een soort pin-up tekening was gemaakt waar het een en ander over te doen was. Femke als Mae West. Femke was er zelf niet van ondersteboven, ze had alleen gezegd dat de borsten ‘wel erg flatteus’ waren.

Hadden wij die tekening nou gezien? Ik kreeg ‘m vandaag toegemaild. Hij kwam mij niet bekend voor, kan best wezen dat iedereen ‘m allang kent en dat het niks nieuws is, maar ik vind ‘m wel leuk. En ik denk maar zo: als ik hem niet een-twee-drie op internet kan vinden, zijn er vast meer die ‘m nog niet hadden gezien. En zo doe ik ook nog een beetje aan up-grading: politiek is deftiger dan misdaad. Toch?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: