Angelo & een raadsel

20 Jan

Word nooit kroongetuige, schreef ik gisteren. Vandaag gaat John van den Heuvel in zijn column in de Telegraaf nog even in op de deal met Angelo, de bekendste kroongetuige die met hulp van justitie een nieuw leven mocht beginnen.

Het ging meteen al mis: "Diaz werd voor zijn eigen veiligheid opgesloten in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught. De politie regelde alvast een andere identiteit, die natuurlijk nog geheim moest blijven tot het moment dat Diaz naar het buitenland zou vertrekken. Tot afgrijzen van de kroongetuige noemden twee rechercheurs aan de gevangenispoort echter doodleuk de nieuwe naam van Diaz. Diens valse identiteit lag dus al op straat nog voordat hij aan zijn nieuwe leven zou beginnen."

Het kwam nooit meer goed. Op Curaxc3xa7ao stuitten John en collega Bert Huisjes op nog een aantal grove blunders van de Dienst Getuigenbescherming, waardoor de familie van Diaz nu op het randje van de armoede leeft.

                                                     

No Responses to “Angelo & een raadsel”

 1. perry p January 21, 2008 at 10:09 pm #

  angelo will regret his move and time will show
  his life will be fucked up by these idiots who could not run a bath

 2. hageneesje January 21, 2008 at 11:30 pm #

  geen medelijden met dat soort mensen
  angsthazen….begin niet aan iets wat je niet kan afmaken of niet mans genoeg voor bent

  het OM naait je waar je bij staat
  is dat NOG niet bekend?

 3. Gerrit January 22, 2008 at 2:12 am #

  Helemaal met je eens, hageneesje. Vind het wel klote voor zijn vrouw en hun kinderen, die komen er nog het slechtst van af. Ze zijn als het ware tussen de wal en het schip terechtgekomen en dat is geen goede plek, zoals uit haar verhaal duidelijk naar voren komt. Angelo is heel dom of hij denkt alleen aan zich zelf. Het feit dat ie zijn minnares meenam op zijn onderduik, wijst sterk op het laatste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: