Update: Natalee & Deventer

17 Jan

Nataleenieuw_7

Hoe onopgeloster, hoe gekker. In de zaak-Holloway rijst het nu echt de pan uit. Nu is er weer een of andere mafkees die beweert dat Natalee zwanger was van haar stiefvader, de persconferentie staat hier

                                                                 *

Mijn verzoek om een duidelijk verhaal over de onschuld van de klusjeman in de Deventer Moordzaak heeft niet veel opgeleverd, behalve dat de verklaringen van de beheerder niet al te serieus moeten worden genomen, de man heeft wel meer onzin verteld, en dat er van de klusjesman geen dna is gevonden, van Louwes wel. Wat ik wil weten is: waarom hebben politie en justitie besloten de klusjesman niet te vervolgen, terwijl hij toch de eerst aangewezen verdachte was? Daar moeten duidelijke redenen voor zijn. Welke? (Dus niet: waarom hij het wxc3xa9l gedaan zou hebben)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: