Vrijdag 11 januari: OT & T & Olaf H.

11 Jan

Weblog109januari

Pageviews2mio

Ergens in de loop van gistermiddag moet de teller (T) van het aantal pageviews van deze site sinds de start (1 februari 2006) de 2 miljoen zijn gepasseerd. Zelf was ik even weg.  Ik moet collega Henk Strootman er eens naar vragen , hij heeft er als oud-politieman meer verstand van: hoe herken je een observatieteam? (OT)

Ik heb wel eens afspraken met personen die door overheidsorganen als interessant worden beschouwd, om wat voor reden dan ook. Ik zeg altijd: "Ik wil ook wel eens worden afgelegd." Maar waarschijnlijk ben ik niet nozel genoeg om dat soort dingen in de gaten te hebben, ik moet het er van hebben dat iemand zegt: heb je ze gezien? En dan kijk ik natuurlijk wel even en dan zie ik ze ook wel, maar uit mijzelf zou ik er niet opkomen.

Eigenlijk kan het mij ook niet zoveel schelen: een journalist is voor die jongens helemaal niet interessant. Je vraagt je wel af: hoe komen ze daar? Dit soort afspraken is meestal op een vrij neutraal terrein (McDonalds, een wegrestaurant of een benzinestation), soms blijf je daar, soms rijd je naar een ander punt, maar hoe weten ze dat? Ik weet zelf al niet waar ik heen moet, dus aan mij hebben ze niks, ik mag toch aannemen dat ze de tegenpartij volgen. Wel een hoop gedoe.

Op de resultaten van deze ontmoeting… De die-hards weten het al weer, ja hoor, ik kom er nog op terug. Maar wanneer? Over Die Hard gesproken: onze moorddadige juffrouw Arwen B. uit Oosterhout (de internet-moord) had een heel plan opgesteld om iemand  om zeep te helpen en daarna (om zeven uur ‘s avonds) zou ze naar Die Hard IV gaan kijken. Is dat een leuke film? In dit kader: het ging ook de hele tijd over een site totze of zoiets. Wa is da?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: