Internetmoord & Wie is P.J.J.D.J.?

9 Jan

Oosterhouthuis1kwebUpdate 20.45 uur:

Terug na een intrigerend proces, de internetmoord uit Oosterhout, op Jan van Ommen. In de val gelokt door een ‘misdaadfanate’ die al langer van plan was eens een moord te plegen of slachtoffer van een uit de hand gelopen beroving? Ik ga het allemaal uitwerken en dan – ik hoor jullie al weer zuchten – kom ik er later op terug. Het is niet anders. Een vorig stukje over deze zaak staat hier

Over Jerry Rigter stroomt de informatie binnen, ik moet alleen nog even kijken of ik dat in een ordentelijk jasje kan persen. Kreeg tussendoor nog een vraag over een arrestatie in Spanje, van de Nederlandse crimineel P.J.J.D.J (38), die gisteren is aangehouden op verdenking van drugshandel, wapenhandel en witwaspraktijken. Hij opereerde vanuit Sabinillas aan de Costa del Sol, werd in Nederland al langer gezocht en hield zich sinds vorig jaar schuil in Spanje. De Spaanse politie kwam hem op het spoor door zijn moeder te schaduwen. Wie weet om wie het gaat? Zou ook heel goed P.J.J. de J. kunnen zijn, het bericht komt uit een Spaanse krant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: