Puk is om 't Huukske

30 Dec

Pukverspeekweb_2

‘Pukske Verspeek is mol. Eigen schuld, dikke bult,’ zegt de man die in de nacht van 22 op 23 januari op een brancard uit cafxc3xa9 ‘t Huukske wordt gedragen. Puk is met zijn eigen pistool doodgeschoten en zo kwam er een eind aan het leven van een kleine man, die op z’n zestiende zijn eigen vader met een jachtgeweer doodschoot. De dood van deze Brabantse Oedipus is een complexe zaak. Een van de toevallig aanwezigen in het cafxc3xa9 is iemand man die al heel lang op het verlanglijstje van de politie staat, maar die ze steeds niet kunnen betrappen. Deze Daan C. lijkt weinig met de schietpartij te maken te hebben, maar daar is wel een mouw aan te passen…

Cafxc3xa9 ‘t Bossche Huukske aan de Graafseweg in Den Bosch ligt net buiten het centrum van de stad. Het is zo’n buurtcafxc3xa9 waar een argeloze toerist niet snel naar binnen zal lopen. De meeste mensen die er wel komen, kennen elkaar. Uit de buurt, het milieu of het familiecircuit. Op vrijdagavond 22 januari 1999 is de 25-jarige Manuela D. met afstand de aantrekkelijkste aanwezige in het cafxc3xa9, ze kan zo in de Playboy. Alle mannen zouden wel wat met haar willen, maar ze kijken wel uit: Manuela is van Puk, die bekend staat als ziekelijk jaloers.

Ook nu hebben ze bonje: Manuela heeft het uitgemaakt. Puk, eigenlijk Hans Verspeek (28), is een mannetje om geen ruzie mee te krijgen. Hij is weliswaar tenger en klein van stuk (hooguit 1.67 meter, vandaar zijn bijnaam Puk) maar hij heeft altijd een pistool op zak en iedereen weet dat hij in 1986 zijn eigen vader heeft doodgeschoten. Manuela is een van weinige mensen die niet bang is voor Puk. Nog diezelfde middag heeft ze slaande ruzie met hem gehad. Voor hij vertrok, zei hij: ‘Als gij vanavond weg bent schiet ik oe kapot.’

LEES MEER

No Responses to “Puk is om 't Huukske”

 1. Meike March 24, 2008 at 12:12 pm #

  Huh? Wat krijgen we nou? Betalen voor deze site? Nou de mazzel, ik google dan wel verder! Jammer hoor

  Beste Meike,

  succes met googelen. Als je het verhaal over Puk Verspeek gratis op internet kunt vinden, krijg je van mij gratis toegang tot mijn betaalsite (want dan pleegt iemand fraude en dat wil ik dan wel graag weten).

  Je kunt ook naar de bibliotheek gaan, sommige hebben deze oude tijdschriftartikelen. Als je er niet uitkomt: de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag heeft alles. Moet je wel eerst lid worden, voor een jaar, maar dan heb je ook wat.

  Hendrik Jan

 2. ratjetoe March 24, 2008 at 3:45 pm #

  Ha ha dat mag ik wel,
  dat lik op stuk….
  voor meike van puk.

 3. ik April 25, 2008 at 10:38 am #

  hey hendrik jan……ff een vraaggie….heb je nou op je betaalsite net zoveel bezoekers als toen het nog geen betaalsite was……….ik vind het nog steeds jammer dat zo je site hebt verandert…

 4. the boss October 3, 2008 at 10:20 pm #

  pleur toch eens op met je betaal ellende HJ, als ik je weer eens in persona ontmoet dan zal ik je betalen OK (met rente lullo)

 5. Ada October 3, 2008 at 10:51 pm #

  Stoere man hierboven, sneue reaktie.

 6. oma October 5, 2008 at 12:27 am #

  Opgeruimd staat netjes,de politie moet hier geen tijd aan besteden,kijk in gouda daar komen ze 5kwartier later kijken wat er gebeurd is .dat marokkaanse tuig durven ze niet aan te pakken,wij oudjes durven niet meer naar buiten.mijn kleinzoon vertelde dat de oplossing voor dat marokkaanse tuig in het diepste geheim voorberijd wordt ,er worden al mensen geronseld en financiele sponsors gezocht voor de oplosing MS 13 noemen ze het.dit is het gevolg van de laffe opstelling van regering en politie,en dan gaan ze tijd steken in de dood van dat stuk tuig puk,een vuil vies tering ventje.dat hij mag rotten in de hel.

 7. opa October 5, 2008 at 11:39 pm #

  een oma met zon grote mond die niet naar buiten durft?ja kan ik best wel een beetje snappen,met zon mond.je moet niet oordelen over mensen terwijl je ze niet kent .

 8. robert October 8, 2008 at 10:38 am #

  nou oma ik weet niet of je weet waar je t over hebt,maar ms 13 is een wereldwijd opererende bende die meer dan 200000 leden heeft,en een hoop dood en verderf zaait,dan toch maar liever een paar onhandelbare marokkaantjes denk ik,, U?

 9. valerie February 2, 2009 at 5:44 am #

  bah bah bah…wat is toch met juliie!!!!…het is voorbij!!!!
  dat is het….gaan door met jullie leven…..heb ik ook moeten doen……hoe hard het was!!!!
  gr. val. ex van nico…

 10. gertie August 12, 2009 at 11:48 pm #

  @joop mijn waarheid hoef ik niet te zoeken lees dit maar. http://misdaadjournalist.web-log.nl/misdaadjournalist/2007/12/puk-is-om-t-huu.html

 11. francis August 15, 2011 at 5:23 pm #

  ik heb betaald maar krijg geen conversatie gr

  Beste Francis,

  Stuur me maar een mailtje (misdaadjournalist@hotmail.com)
  Er is een storing.

  Hendrik Jan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: