Zondag 30 september: Holleeder-proces, Houtman II

30 Sep

Vdbijlportret_10Voor de liefhebbers. Ik dacht gisteren de hele dag (terwijl het buiten gelukkig regende): ik ben gek. Waarom doe ik dit. Wie wil dit lezen? Wat mij op de been houdt: als ik zelf lezer was (en niet de schrijver) zou ik het interessant vinden. Maar misschien ben ik wel bijna de enige, straks blijkt dat ik de halve (driekwart) zaterdag voor JL heb zitten tikken, voor drie lezer(e(s)sen. Nu ja, het zij zo. Dus hierbij het hele verslag van dat Holleeder-proces over de zaak-Houtman en het begin van Endstra. Voor wie niks beters te doen heeft. En wie niet wil weten wie de rekeningen in Yab Yum betaalde en wat er op de publieke tribune geroepen werd toen Renxc3xa9 van D. vertelde dat hij bang van zijn eigen was geworden toen hij zichzelf beschreven zag in de verklaringen. Het verslag (deel II) staat hier  (voor deel I: zie hier)

Ik zag dat ik nog vergeten was een link te maken naar de dubbele moord op de gebroeders Driesen die in de ‘keukentapes’ worden genoemd (en in de meeste stukken en kranten elke keer foutief als Driessen worden aangeduid). Staat hier

No Responses to “Zondag 30 september: Holleeder-proces, Houtman II”

 1. chb September 30, 2007 at 5:09 pm #

  Misschien ben ik wel 1 van die 3 lezers maar ik vind het wel fantastisch wat je aan het doen bent!!! keep up the good work…

 2. Yore September 30, 2007 at 5:55 pm #

  Beste HJ, waarom publiceert de rechtbank deze verslagen eigenlijk niet zelf?

 3. chris September 30, 2007 at 6:16 pm #

  Het is niet de taak van de rechtbank on dergelijke zaken te publiceren. Ze hebben wel genoeg aan hun hoofd. De rechtbank neemt altijd een passieve houding in als het gaat om informatie-voorziening en zo hoort het ook. Rechters dienen onpartijdig en los van een ieder te staan.

  Dan even een vraagje aan HJ: ik verbaas me een beetje over het feit dat je zoveel aandacht geeft aan Holleeder cs. Volgens mij valt daar geen eer meer te halen voor je. Half misdaadverslaggevend Nederland zit op deze zaak. Lijkt me dat je juist nu je energie aan andere zaken kan schenken.

 4. Mano September 30, 2007 at 6:29 pm #

  Gewoon door gaan met schrijven.
  Ik kom om de 2 uur op je website kijken of er al weer wat aangepast is.
  En het leest erg prettig en gemakkelijk.
  mvg Mano

 5. Piet Wiet September 30, 2007 at 9:18 pm #

  Nou, niet alles is even interessant, maar zo blijven we bij de tijd, met al die zware jongens. Ik vind jouw site net voldoende en het minst belust op sensatie. Je gunt een ieder zijn mening en dult ook kritiek.
  Geen klachten hier dus!

 6. Remco October 1, 2007 at 2:41 pm #

  Idd je omschrijft alles prima vind ik.
  En ik lees bijna iedere dag wel even op jou site.Veel suc6 met alles wat je doet en ik blijf langskomen.

 7. JZ October 1, 2007 at 2:57 pm #

  ik check iedere dag en waardeer je toewijding zowel als je journalistieke stijl – hier in Canada is het niet altijd makkelijk om alle ins en outs over dit soort zaken te lezen – zeker niet dezelfde dag

  doorgaan! 🙂

  JZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: