Holleeder-proces: de zaak Houtman

29 Jul

Thomashallen1475_3Maandag 24 september. Rechtbankvoorzitter mr. Rino Verpalen neemt de adresgegevens door met verdachte Renxc3xa9 van D., geboren op 7 september 1963 in Amsterdam. Hij is in april vrijgelaten, door de hartoperatie van Holleeder, maar hij is nu weer ingesloten. Als de rechter vraagt naar welk huis van bewaring hij moet, zegt hij in zeer plat Amsterdams: "Ik gaon erfan uit dat ik gewoon naar huis kxc3 n." De publieke tribune roert zich meteen: jij blijft sitte!

Familie en vrienden van Kees Houtman en van Thomas van der Bijl geven geregeld luidruchtig commentaar. In de zaal horen ze dat niet: er zit een dikke glaswand tussen. De advocaat van Willem Holleeder, Jan-Hein Kuijpers, moet het ook geregeld ontgelden. Hij maakt zich bij het publiek bepaald niet populair. De hele morgen gaat bijna op aan zijn verzoek om niet-ontvankelijkheid verklaring van xe2x80x98bedreigde getuige A: mevrouw Maria Houtmanxe2x80x99.

LEES MEER

No Responses to “Holleeder-proces: de zaak Houtman”

  1. bonos poquer April 4, 2008 at 12:19 pm #

    Eventually ganar en la ruleta stakes cash clubs rack post juego seguro draw blackjack button card club strip poker flash live pineapple layout!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: